Cornulete cu nuca de cocos si portocala

de La Ancuta in Dulciuri, 22 Dec 2014 | 3670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g Rama mit Butter
  • 3 galbenusuri
  • 125 g zahar
  • coaja rasa de la o portocala
  • 100 g nuca de cocos
  • 250 g faina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu nuca de cocos si portocala:

Mixam galbenusurile cu zaharul pana cand se albesc apoi adaugam Rama mit Butter la temperatura camerei si coaja de portocala si mixam pana cand compozitia devine cremoasa.
Faina o amestecam cu nuca de cocos si o adaugam in compozitie. Framantam un aluat care nu se mai lipeste de mana. Ii dam o forma rotunda si il invelim in folie alimentara. Dam aluatul la frigider pentru 30 de minute.

Dupa ce a stat la frigider rupem bucatele din aluat (cam cat o nuca mai mica) si modelam cornuletele.

Le asezam apoi in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la foc potrivit 10-15 minute, sau pana cand incep sa se rumeneasca usor.

Cat sunt inca fierbinti le tavalim prin zahar pudra cu vanilie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu nuca de cocos si portocala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete de zapada (cu umplutura de nuca)