Cordon feu

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2013 | 3797 vizualizari

 

Acest cordon de foc este umplut cu salam picant cu boia,de aici vine si numele;rezultatul nu e exagerat de picant dar mie din tot ce am facut, asta mi-a placut cel mai mult.

 

INGREDIENTE

  • 4felii de carne
  • 16felii de salam picant cu boia
  • 100g cascaval
  • sare
  • piper
  • 1ceasca faina
  • 1ceasca pesmet
  • 1ou
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon feu:

In buzunarele feliilor de carne condimentate cu sare si piper,punem cate 4flelii de salam iar in mijlocul lor 1felie de cascaval;

prindem marginile cu scobitori,trecem carnea prin faina,ou batut,pesmet si le prajim in ulei mult,le scoatem pe hartie de bucatarie si le servim cu salata verde.

TIPS-URI

1

atentie la scobitori

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon feu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Angelina_Elena 1

13.08.2013, 12:02

Si asta imi place mult de tot!

Criss 1

13.08.2013, 14:50

Foarte bun si acesta.

ianculubita 1

14.08.2013, 07:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]