Coaste afumate cu cartofi (la tuci)

de Adele in Porc, 11 Mai 2015 | 4315 vizualizari

 

Hmmmm eu nu sunt nici cu dieta nici cu altele, cand am pofta de ceva mananc si gata :D

 

INGREDIENTE

  • 5-6 bucati de coasta afumata.
  • 5 cartofii potriviti (eu am folosit cartofi noi).
  • 2-3 bucati de sunca.
  • 2 catei de usturoi.
  • sare.
  • piper.
  • ulei.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste afumate cu cartofi (la tuci):

Pentru inceput se curata si se spala cartofii, se taie in doua fiecare.

Se pune tuciul la incalzit cu o lingura de ulei, se taie bucatele sunca si se pune in tuci impreuna cu cartofii, se pun si coastele, se adauga putina apa, se potriveste de sare si piper dupa gust, dupa care se rumenesc bine pe ambele parti, usturoiul se da la o parte...

Se servesc cu castraveti in otet, salata de rosii etc.

Sa aveti pofta!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste afumate cu cartofi (la tuci)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]