Ciuperci cu spanac și soia

de Panacris in Mancaruri de post, 29 Mar 2013 | 5985 vizualizari

 

O mâncărică super sățioasă!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon cca. 500 g,
  • ceapă verde 4 fire,
  • usturoi verde 2 fire,
  • leurdă 1/2 legătură,
  • spanac proaspăt cca, 250 g,
  • mărar verde 1 legătură,
  • cubulețe de soia Inedit,
  • cimbru,
  • bulion cca. 300 ml,
  • ulei de măsline,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • foaie de dafin.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu spanac și soia:

Cubulețele de soia, se pun la fiert în apă clocotită, cu puțină sare, piper proaspăt măcinat, 1 foaie de dafin și puțin cimbru, cca. 15 minute, apoi se scoate și se scurge bine de zeamă. Între timp, ceapa, usturoiul, leurda  și spanacul se curăță, se toacă mărunt, apoi se pune la călit în puțin ulei de măsline cu apă. Ciupercile curățate și tocate se adaugă la amestecul verdețuri și se lasă la fiert cca. 15  minute, semiacoperit. După ce au fiert ciupercuțele, se adaugă cubulețele de soia, se asezonează de sare, piper, se adaugă bulionul și se lasă la fiert neacoperit cca. 10 minute. La final se presară mărarul tocat mărunt.

Se servește fierbinte ca atare sau cu garnitură de cuș-cuș.

Poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu spanac și soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de soia (cu ou sau de post)