Ciorba de salata

de Alexandra Burz in Ciorbe, 16 Noi 2013 | 7383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2l lapte
  • 200 ml smantana
  • 400 ml iaurt natural
  • 2 oua
  • 400-500 gr salata verde
  • 5-6 catei de usturoi
  • 500 ml apa
  • ulei
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata:

Salata se spala bine si se taie solzisori

Se curata usturoiul, se piseaza si se pune la calit in putin ulei

Cand isi capata o culoare aurie se adauga salata si se mai caleste pt 5 minute

Se adauga laptele, apa, si sarea si se mai lasa la fiert pt 15-20 minute, insa supravegheata sa nu "fuga" in foc

Se verifica daca este fiarta salata si se opreste

Separat intr-un bol se mixeaza ouale cu smantana si iaurtul

Se drege ciorba cu compozitia respectiva, se mai adauga sare dupa gust si este gata

 

 

POFTA BUNA

TIPS-URI

1

bunica mea este unguroaica si ii place sa mai adauge slanina prajita, taiata cubulete si omleta tare la fel taiata cubulete, bineinteles este optional

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]