Ciorba de porc cu ou

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 12 Ian 2015 | 6583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de gulas de porc
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 telina mica
  • 1 ardei Kapia rosu
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde
  • 4 rosii
  • 2 oua
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu ou:

Carnea taiata cubulete se pune intr-o oala cu 3 l apa rece. Cand apa a dat in clocot si apare spuma , se indeparteaza cu ajutorul unei spumiere .

Dupa 15 minute se adauga legumele taiate cubulete ( ceapa,cartofii, morcov, telina,ardei,patrunjel) si se lasa la fiert.

Rosiile se introduc separat intr-un bol cu apa fierbinte, se scot imediat ,  se indeparteaza pielita si se introduc in ciorba .

Cand ciorba este gata adaugam ouale batute  in spumiera si lasam sa curga in ciorba. Se mai lasa cateva secunde pe foc .

Se adauga patrunjelul taiat  marunt si sare dupa gust. Este o ciorba  foarte gustoasa si  se  poate servi cu ardei iute , otet sau zeama de lamaie.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu broccoli si conopida