Ciorba de perisoare

de pana_luminita in Ciorbe, 4 Dec 2009 | 9713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc tocata
  • ceapa 1 buc
  • morcov 1 buc
  • cartofi 2 buc
  • telina
  • patrunjel
  • ardei gras
  • rosie
  • orez
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se pune o oala cu 5 l de apa la fiert la foc mare. Se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert (pastrati 1/3 din ceapa pentru perisoare).

Pregatesc carnea pt perisoare amestec carnea cu patrunjelul , oul , ceapa , sare .

Se uda mainile si se fac bilute cu diametrul de 3-4 cm. Dupa ce le-ati terminat de facut le puneti in oala peste legumele care ar trebui sa fie aproape fierte.

Cu 10 minute inainte de final adug orez ( daca preferati puteti aduga)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza acra cu "taieturi"