Ciorba de miel la ceaun

de Rahela Velicu in Ciorbe, 9 Apr 2018 | 4048 vizualizari

 

" Bunatati de Paste"
 

 

INGREDIENTE

  • 2 kg carne de miel + maruntaie ( ficat, burta, mate, rinichi, plamani)
  • 3 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 800 g suc de rosii
  • 4 oua
  • 2 legaturi de leustean
  • sare
  • zeama de lamaie
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel la ceaun:

Punem carnea de miel la fiert, impreuna cu maruntaiele si o dam intr-un clocot.

Ceapa si morcovii le tocam cubulete si le punem la fiert in apa cu sare. Adaugam si carnea de miel prefiarta impreuna cu maruntaiele si lasam la fiert 40-50 de minute. 

Adaugam si telina taiata cubulete si jumatate din cantitatea de leustean tocat marunt. Adaugam si sucul de rosii si lasam in continuare la fiert. Mai adaugam apa, daca este nevoie. 

La final, adaugam ouale batute bine cu un praf de sare si cu sarea de lamaie si adaugam si restul de leustean.

TIPS-URI

1

Ciorba mea este facuta la ceaun, dar iese la fel de gustoasa si pe aragaz :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta