Ciorba cu perisoare de pui , smantana si kapia

de mihaelar63 in Ciorbe, 5 Noi 2016 | 9498 vizualizari

 

 Am in ,, palmares''  diferite ciorbe de perisoare , cu aceasta 14!!! De data aceasta diferenta este data de ardeii kapia macinati in combinatie cu smantana .Ce sa mai zic ?Ca pieptul de pui folosit provine de la puii soacrei :D ,iar legumele din gradinuta mea .O alta reteta rapida de  ciorba preparata in 30 minute .

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 felie mare de telina
  • 4 linguri ardei kapia tocati
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri rase orez
  • sare
  • 1 pahar smantana
  • patrunjel verde

Perisoare

  • 500 gr piept pui
  • 2 cepe verzi mici
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • sare
  • fulgi chilli
  • zeama de lamaie - optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de pui , smantana si kapia:

  1. Spalati, curatati si taiati bucati legumele : morcovul , ceapa si telin [ nu conteaza forma , cam de 2-3 cm ].
  2. Tocati legumele cu ajutorul blenderului vertical atasand la acesta vasul cu taietor . Dati cateva impulsuri si verificati sa nu maruntiti prea tare legumele .
  3. Se pun legumele tocate la calit in ulei . Adugati si orezul .
  4. Adugati ardeii kapia tocati [ tot  in vasul blenderului ]
  5. Infierbantati rapid  2 l apa in  fierbator si adugati peste legume .
  6. Apa se pune cand orezul este sticlos .Sarati.
  7. In acelasi vas al blenderului adugati carnea de pui  taiata bucati si restul ingredientelor pentru perisoare.
  8. Tocati . In acelasi timp se si amesteca .
  9. Opriti blenderul si il scoateti din priza . Scoateti cutitul din amestecul de carne .
  10. Pregatiti un bol cu apa si cu mainile umezite formati perisoare de marimea preferata . Se pun direct in zeama care fierbe .
  11. Intensitatea fierberii trebuie redusa cand se introduc perisoarele .
  12. In 10 minute perisoarele sunt patrunse .
  13. Gustati si adugati sare daca este necesar .
  14. Diluati smantana cu zeama calda si adugati la ciorba .
  15. Acriti cu zeama de lamaie dupa gust si piparati .

  16. Serviti cu patrunjel verde tocat .
  17.    Poifta buna !!!

TIPS-URI

1

Folositi smantana mai grasa aceasta nu se face cocoloase in supa/ciorba .

2

Daca doriti ca preparatul sa fie mai light folositi iaurt grecesc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de pui , smantana si kapia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

ULTIMELE COMENTARII

caxorop247

Die Website https://sportapothekeonline.com/ ist eine effektive Lösung für alle, die ihren Körper ohne unnötigen Aufwand und leere Versprechungen in Ordnung bringen möchten. Hier können Sie wirksame Medikamente kaufen: von Fatburnern über Anabolika bis hin zu Hilfskomplexen. Dank der benutzerfreundlichen Oberfläche und der schnellen Lieferung müssen Sie keine Zeit mit der Suche verschwenden – alles Beste ist an einem Ort. Dies ist ein Shop für alle, die Wert auf Ergebnisse legen und nicht jahrelang warten möchten.

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de pui