Ciocanele in aluat

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 13 Mar 2014 | 4347 vizualizari

 

Rapide si gustoase

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele de pui
  • 200 gr aluat foietaj
  • Sare
  • Piper
  • Un ou batut pentru uns
  • O lingura de miere
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele in aluat:

Pulpele se curata de piele si se pun la fiert, se scot si se lasa la racit.

Se intinde aluatul si se taie fasie de 1-2 cm, se infasoara pulpele si se pun in tava cu hartie de copt. Se ung cu ou si se dau la cuptor 30 min, la foc potrivit. Se dau cu miere si se mai lasa inca 10-15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

kukibella 1

13.03.2014, 11:50

Satisfyyourcravings 1

13.03.2014, 12:33

Interesant!

Bunica 1

13.03.2014, 13:26

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]