Ciocanele de pui la cuptor cu orez

de silvi0ara in Pui, 15 Noi 2010 | 6909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 lingura ulei
  • 50ml vin alb
  • 200g orez basmatti
  • 2 linguri ulei
  • 400ml apa
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui la cuptor cu orez:

Spalam ciocanelele,le punem intr-un vas termorezistent,le condimentam dupa gust,adaugam uleiul si vinul si le bagam la cuptorul incins la 200gC pana devin aurii si crocante.Intre timp pregatim orezul.

Intr-o cratita punem uleiul la incins,apoi adaugam orezul,il calim cateva minute pana devine sticlos,apoi adaugam apa , condimentam si il lasam la foc pana se absoarbe toata apa.

Servim ciocanelele impreuna cu orezul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui la cuptor cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]