Chiftelute de dovleac cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2010 | 17404 vizualizari

 

este dupa reteta lui corina33,super bune au fost

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare (cred ca a avut mai mult de 2 kg)
  • 2 oua
  • 100 cascaval ras
  • 7 linguri pesmet
  • 6 linguri faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
  • patrunjel verde
  • 6 dinti de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovleac cu cascaval:

Se curata dovlecelul si se da prin razatoarea cea mare apoi se lasa la scurs, dupa care se amesteca cu sare ,piper se framanta bine apoi se pune usturoiul pisat ,faina,cascavalul ras,oul,patrunjelul  verde tocat si pesmetul

se amesteca bine .

Se ia din compozitie cu lingura sau se uda mana cu apa si se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins bine.

Sant foarte bune si gustoase,au mancat si piticii pe rupte,

Multumesc corina33 pt reteta e super buna cu siguranta am s-o repet..

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovleac cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

nadina73 1

16.07.2010, 18:09

da ai dreptate corina ,acuma am vazut ca nu am trecut in retet dar se vede in poza

ada 1

18.07.2010, 21:38

EU TOT GATESC ASA CEVA E SUPER

viki43 1

18.07.2013, 17:21

SI CASCAVALUL UNDE EEEEEEEEEE

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de orez Panzani, cu unt si cascaval