Chiftelute cu branza si marar

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2013 | 6192 vizualizari

 

Am zis sa incerc combinatia de branza si carne , si au iesit bune.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr carne tocata de porc
  • 100 gr branza telemea
  • sare
  • piper
  • marar
  • 1 ou
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu branza si marar:

Carnea se pune in castron.

Branza se rade .

Carnea se condimenteaza cu sare si piper, se adauga , branza , oul si mararul.

Se omogenizeaza.

Se fac chiftelute in mana si se aseaza in tava pe hartie de copt.

Se dau la cuptor la foc potrivit 20 min.

TIPS-URI

1

In loc de branza telemea se poate folosi cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]