Chiftele fara ulei

de Ina in Mancaruri cu carne, 20 Mar 2011 | 25157 vizualizari

 

Din ciclul : " mancare la Dry Cooker"

 

INGREDIENTE

  • 600g  carne tocata amestec ( porc si vita)
  • 3 cartofi
  • o ceapa mica
  • 3 oua
  • delikat
  • patrunjel
  • marar
  • cimbru
  • 3 catei de usturoi
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele fara ulei:

 

 Cartofii se curata, se dau pe razatoarea mica si se scurg bine in pumni.

  Ceapa se taie foarte fin, iar usturoiul de piseaza.    

  Am amestecat  carnea tocata cu celelalte ingredient,  pana am obtinut  o pasta omogena  din care am format cu mana chiftele.  Le-am  tavalit usor prin faina  si le-am pus in tigaia Dry Cooker incinsa, fara ulei, apoi am pus capacul si am lasat 10 minute sa se rumeneasca  bine pe ambele parti.  

  Sunt bune atat calde, cat si reci. Noi le-am servit cu ridichii. 

P.S.  Costel le prefera tot pe cele prajite-n ulei =))

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele fara ulei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

DIANA B 1

22.03.2011, 10:28

Ma zapacesti cu ,, Din ciclul ...." ma pui la cheltuiala , fata draga

Adelutza12 1

20.04.2011, 21:50

Ridichii !
Arata bine..

Lory_Lore 1

09.11.2011, 19:23

www.top-shopping.ro - de aici puteti achizitiona tigaia Hot Pan, Dry Cooker si multe altele pentru bucatarie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla si economica de Pipote de pui, in sos de ceapa si usturoi