Ardei umpluti cu carne

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 23 Iun 2013 | 25714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 50g orez
  • 7 ardei
  • 2 rosii
  • 1 lingura pasta tomate
  • 200ml bulion
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne:

Ardeii se spala, se scoate cotorul, se curata de seminte si nerviri si se cresteaza cu cutitul in cruce la fund (pentru a iesi aerul la fiert).

Orezul se spala si se lasa in apa rece.

Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit in 2 linguri de ulei intr-o tigaie.

Cand devine sticloasa se adauga orezul scurs si 1 linguai pasta tomate si se mai fierbe 5 minute. Se condimenteaza cu vegeta si se lasa la racit.

Intr-un castron se amesteca carnea tocata cu ceapa si orezul racite, cu mararul tacat marunt, cu sare si piper, se amesteca bine si se lasa la frigider 30 minute.

Se umplu ardeii cu compozitia obtinuta si se preseaza bine sa se umple bine.

Se pun capacele de rosii deasupra.

 Se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare pana la nivelul lor, pentru 30 minute.

 Se pun si 200ml bulion si se introduc in cuptor pentru 20 mInute.

 Se potriveste de gust punand zahar si sare si este gata.

 Se servesc calzi cu smantana.

 Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]