Chifle pizza

de Lau in Pizza, 19 Feb 2015 | 4007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri de zahar
  • 2 oua
  • lapte caldut
  • 3 linguri margarina
  • Umplutura
  • ketchup
  • carnati
  • cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle pizza:

Aluat: intr-un bol amestecam faina cu sare, zaharul si facem gaura in mijloc. Adaugam ouale batute, margarina, drojdia dizolvata in putin lapte caldut. Incepem sa framantam adaugand treptat lapte pana rezulta un aluat omogen si elastic. Acoperim si lasam la dospit cca 30 min.

Intindem 1/2 din aluat pe masa infainata si decupam cercuri cu ajutorul unui pahar. Pe fiecare cerc punem o lingurita de ketchup, 1 felie de carnat, cascaval ras. Intindem cealalta jumatate de aluat, decupam cercuri si acoperim jumatatile umplute. Presam marginile si asezam in tava tapetata cu hartie de copt  Deasupra adaugam ketchup si cascaval ras.

Dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu prosciutto crudo, rucola si parmezan