Chec Zebra

de Giana in Prajituri, 15 Mai 2014 | 10232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri ulei
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Zebra:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana devine ca o bezea. Galbenusurile se bat cu ulei, dupa care se adauga in ploaie faina, praful de copt si zaharul vanilat. La sfarsit se adauga albusurile si se amesteca usor cu o spatula pana se omogenizeaza compozitia.

Aluatul se imparte in doua parti egale, o parte se amesteca cu cacao.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna cu lingura din ambele compozitii, una peste alta.

Se introduce tava in cuptorul incins la 180` si se coace aprox 30 de minute pana trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Zebra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

DanaModog 1

20.05.2014, 16:05

E superb!

EFIVL 1

03.06.2014, 11:11

Lapte nu ai folosit?

Giana 1

03.06.2014, 11:33

Nu, reteta asta nu are lapte.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]