Ceșcuțe aperitiv

de Julie in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2011 | 8375 vizualizari

 

Simplu si de mare efect! Prichindeii vor fi sigur incantati!

 

INGREDIENTE

  • rosii,
  • crema de branza,
  • albus de ou fiert,
  • fasii de castraveti.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceșcuțe aperitiv:

Se taie capacul rosiilor si se golesc de continut cu ajutorul unei lingurite. Se umplu cu crema de branza preferata. Se prind tortite din felii de albus de ou fiert. Aburii care ies din cescute pot fi facuti din fasii de castraveti. ”Farfuria„ cescutei va fi capacul de rosie taiat, peste el se aseaza cescuta plina si aburinda. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceșcuțe aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (34)

MelaniaS 1

02.05.2012, 17:39

Cum prinzi tortitele (fasiile de albus) de rosii?

Patricia Iordache 1

14.03.2013, 13:43

Ce frumoas!! La favorite cu ea

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 10:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nastrusnicele Buburuze