Ceapa rosie murata

de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 25 Sep 2010 | 10557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe rosii mari
  • 250 ml apa
  • 250 ml otet de vin
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura sare
  • boabe de piper
  • 1 arde iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceapa rosie murata:

1. Ceapa se curata si se taie rondele.Rondelele se aseaza in borcan impreuna cu ardeiul iute taiat bucatele si boabele de piper.2. Din apa,otet,sare si zahar se fierbe un lichid care se toarna peste ceapa.Se infileteaza capacul si se pastreaza in camara,la loc racoros

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa rosie murata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Adjica abhaziana (2)