Cascaval pane

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2011 | 9591 vizualizari

 

Pentru weekend....alaturi de o salata mare verde...yami!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. cascaval
  • faina
  • pesmet
  • 2 oua
  • sare,piper( dupa gust)
  • ulei-pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

1. Taiem o felie groasa de cascaval pe diagonala, astfel incat sa obtinem 2 bucati; trebuie ca acesta sa fie rece( nu la temperatura camerei), astfel incat sa nu avem surpriza ca la prajire sa ni se topeasca.

2.Bucatile de cascaval le tavalim bine , bine prin faina, apoi le trecem prin ou, si la final prin pesmet ; repetam operatiunea ou-pesmet de cca 2-3 ori, pentru a obtine o imbracatura frumoasa pentru cascavalul nostru!

3. Cascavalul panetat se pune la prajit in baie de ulei incins, pentru cca 10-15 min, avand grija sa il intoarcem de pe-o parte pe alta, pana capata o culoare aurie. Cand este facut, se pune la scurs pe niste prosoape de hartie, ca sa fie absorbit surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cascaval