Cartofi taranesti

de Lau in Mancaruri de post, 28 Feb 2014 | 26507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 linguri ulei
  • 50 ml vin
  • sare
  • piper
  • boia de ardei cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Cartofii ii spalam bine cu un burete si ii punem la fiert in apa cu sare cat sa intre furculita in ei,

Ii scurgem de apa,ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca,dupa care ii curatam de coaja si ii taiem felii,

Intr-o tigaie adaugam putin ulei si cand s-a incalzit adaugam ceapa tocata,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam si ceapa verde tocata,condimente dupa gust si mai lasam cca 2 min pe foc,

Intr-o tava(unsa cu ulei)adaugam felii de cartofi alternand cu ceapa,

Adaugam vinul si sare dupa gust,

Dam tava la cuptorul incalzit cca 25 min pana se rumesc cartofii.

TIPS-URI

1

Multumesc Divainbucatarie

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti