Cartofi evantai cu pulpe la cuptor

de deea2686 in Pui, 14 Oct 2014 | 6515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 600 gr cascaval
  • 600 gr kaizer
  • 4 oua
  • ulei de masline
  • 5 pulpe de pui intregi
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 100 ml vin alb
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi evantai cu pulpe la cuptor:

Se curata cartofii si se feliaza astfel incat baza sa ramana intreaga,fiecare felie se umple cu cate o felie de kaizer.

Se bat ouale si se pun peste cartofi iar dupa aceea se stropesc cu uleiul de masline astfel incat sa patrunda bine cartofii.

Se  baga la cuptor pt 50 de minute iar cand sunt gata se aduga cascavalul deasupra!

Pulpele se pun in tava se presara usturoiul batut,sarea,piperul,vinul,uleiul de masline si se pun la cuptor pt 35-40 minute pina se rumenesc.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi evantai cu pulpe la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]