Cartofi cu kaiser, usturoi si cascaval, la tigaie

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2013 | 18061 vizualizari

 

Am gasit in nr. 8/2013 al revistei Practic in bucatarie un preparat care mi-a starnit toate simturile. M-am apucat de gatit si a iesit o mi-nu-na-ti-e!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi (vreo 5-6 cartofi potriviti);
  • 200 gr. kaiser/bacon;
  • ulei de masline/floarea soarelui (pentru prajit);
  • 3-4 catei de usturoi;
  • 400 gr. cascaval afumat;
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu kaiser, usturoi si cascaval, la tigaie:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem felii subtiri. Ii punem intr-o tigaie in care am incins uleiul. Dupa aproximativ 5 minute, adaugam kaiser-ul taiat cubulete.

Amestecam si lasam totul sa se prajeasca. Trebuie sa avem grija ca atunci cand amestecam sa nu rupem cartofii.

Cand carofii incep sa devina usor aurii, adaugam usturoiul pisat, amestecam si dupa 1-2 minute oprim focul.

Scoatem preparatul pe o farfurie, radem deasupra cascaval afumat si servim cat este cald.

TIPS-URI

1

Eu am servit preparatul cu castraveti murati. O bunatate!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu kaiser, usturoi si cascaval, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de vinete cu dovlecei