Carne de porc in sos de vin

de Bya Ralu in Porc, 21 Mar 2014 | 5942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de carne de porc
  • 50 ml vin alb
  • ulei de masline
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 catel de usturoi
  • vegeta/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in sos de vin:

Ceapa se taie feliute subtiri si se pune intr-o tigaie la calit in ulei de masline.

Se adauga si feliile de carne,se pune apa si se lasa acoperite cu un capac sa fiarba.

Cand zeama a scazut se adauga vinul,condimentele si usturoiul strivit.

Carnea se intoarce pe ambele parti.

Se serveste cu piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri fantezie