Carne ascunsa "pod shuboi"

de luminita20_2006 in Pui, 4 Mai 2009 | 5729 vizualizari

 

Este o reteta preluata de la matusa mea din Rusia.

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de  pui (sau orice alt fel de carne)
  • 1,5 kg cartofi
  • 3-4 cepe
  • 250 gr cascaval
  • 450 gr maioneza
  • sare
  • piper
 
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne ascunsa "pod shuboi":

Pentru a prepara aceasta specialitate va trebuie fie 2 piepti de pui sau carne de orice fel, insa sa fie fara os. Se vor taia  carnea si cartofii pai, apoi vor fi condimentate separat, ceapa se va taia solzisori. Se unge o tava cu ulei si se va aseza in straturi carnea apoi ceapa urmata de cartofi, deasupra lor se va pune cascavalul ras si la urma maioneza de preferat cea din comert. (eu folosesc pe cea ucraineana). Se da la cuptor 30 de minute la foc mediu si cand e gata se serveste fie cu salata fie cu acritura (castraveti in otet si gogosari).

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne ascunsa "pod shuboi"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (6)

luminita20_2006 1

14.05.2009, 15:42

sincer nu am incercat...dar de ce nu...eu oricum folosesc la reteta asta doar maioneza ucraineasca

luminita20_2006 1

22.05.2009, 11:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

ieri la 17:01

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]