Bulgari de zapada

de Lorra in Dulciuri, 26 Dec 2011 | 10165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti (petit beurre)
  • 250 ml lapte (apa)
  • 2-3 linguri zahar (dupa gust)
  • zeama de la o portocala
  • 100 gr stafide
  • 1-2 linguri cacao
  • 200 gr nuca cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgari de zapada:

Se farama biscuitii la blender (sau se piseaza intr-un bol).

Laptele (apa) se pune putin pe foc impreuna cu zaharul pana ce acesta se dizolva si se toarna peste biscuiti. Se adauga zeama de portocala, stafidele (tinute cateva min. intr-un bol cu apa, ideal se tin in rom) si 100 gr. nuca cocos si se amesteca bine. Am impartit compozitia in doua parti egale, una am lasat-o pentru "bulgarasii de zapada" iar in cealalta am adaugat cacaoa.

Se formeaza bilute de dimensiuni potrivite si se dau prin cealalta 100 de gr nuca de cocos. Se lasa pentru cel putin o ora la frigider.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari de zapada" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]