Bulgarasi

de SENO in Dulciuri, 3 Aug 2011 | 5358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti petit beurre
  • 3 linguri de zahar
  • 5 linguri de cacao
  • o ceasca de apa fiarta
  • esenta de rom dupa gust
  • o manuta de nuci macinate
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi:

Se rup biscuitii sau se zdrobesc cat mai bine apoi se amesteca cu :

apa se fierbe,se adauga zaharul si cacaoa,esenta de rom,nucile macinate.

 Din pasta obtinuta se fac bolgarasi care se pot da prin nuca de cocos (arata

foarte bine dar mie nu-mi place nuca de cocos).

TIPS-URI

1

in loc de cacao se poate folosi ciocolata de menaj topita

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]