Budinca Yorkshire

de LC in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2012 | 6978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 300 ml lapte
  • 250 g faina
  • 10 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca Yorkshire:

Inainte sa ne apucam de preparare incalzim cuptorul la 250 de grade. Intindem uleiul in tava pe care o folosim si o introducem in cuptor.  Batem ouale bine bine, adaugam sarea si turnam laptele rece si amestecam bine, lasand apoi la odihnit pentru 15 minute. Apoi adaugam faina si amestecam pana se omogenizeaza. Scoatem tava din cuptor si turnam compozitia in ea. O punem la cuptor inapoi pentru circa 15-20 minute.

TIPS-URI

1

eu am servit cu miez de lapte si am pus putin piper

2

insa merge si cu dulceata, miere sau orice altceva va trece prin cap; merg coapte in forme si umplute cu ceva :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Yorkshire" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]