Budinca cu spanac

de gaby_duceag in Mancaruri de legume, 6 Apr 2011 | 14050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 2 oua
  • 400 gr branza vaci
  • 2-3  legaturi  spanac
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • 2 linguri cas framantat de la borcan
  • 5 linguri smantana
  • faina -3-4 linguri
  • un varf cutit praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu spanac:

Vreau astazi sa va mai prezint o reteta spectacol
Ce daca m-am dus in bucatarie sa fac spirala de clatite cu spanac si mi-o fo' lene si a iesit budinca?
Ce daca am pus in vas mic si a curs in cuptor si mirosea casa mea ca la stana?
Ce daca m-am ars la doua degete cand am scos din cuptor?
Ce daca e cea mai urata poza de dupa anul 2. D. Hr.
Important e ca s-a topit din vas cat ai zice "spanac" :)))))
E buna rau!!!!

Cat de simplu se prepara:

- pui intr-un vas branza de vaci , casul, smantana, ouale usor batute, faina cu praful de copt

- ceapa o cureti si o toci marunt

-spanacul il oparesti apoi il toci
(nu in bucati prea mici)

-amesteci tot in vas, condimentezi cu sare si piper

- ungi un vas termorezistent cu unt, rastorni amestecul si bagi la cuptor la foc moderat pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta rapida si gustoasa de spanac cu ochiuri