Briose picante cu branza de vaci

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2013 | 3806 vizualizari

 

O gustare rapida pentru mame cu bebeloi mici ce nu prea te lasa sa gatesti ;)

 

INGREDIENTE

  • 100 g sunca presata
  • 1 ceapa mica
  • 3 oua
  • 150 ml lapte
  • 2 linguri smantana
  • 3 linguri ulei
  • 150 g branza de vaci
  • 200 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 50 g ardei in otet
  • 1 lingura marar uscat
  • sare si boia de ardei iute dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose picante cu branza de vaci:

1. Amestecam laptele, smantana, uleiul si ouale unul cate unul.

2. Adaugam faina cernuta si amestecata in prealabil cu praful de copt amestecand incontinuu.

3. Apoi introducem sunca presata, ceapa, ardeiul (taiate marunt - eu am folosit blenderul), branza de vaci, mararul, sare si boia.

4. Cu aceasta compozitie rezultata umplem formele a 12 briose unse bine cu unt si le introducem in cuptorul preincalzit la 170 C si asteptam 30 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Eu am ornat cu branza frecata cu smantana si patrunjel proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose picante cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume