Briose de post cu fructe, seminte si cacao

de Valclaudia in Prajituri, 28 Feb 2015 | 3746 vizualizari

 

buna dimineata! Va astept la cafea... ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 fructe foarte coapte de kiwi
  • 100 gr. seminte de floare soarelui
  • 50 gr. stafide
  • 100 ml apa minerala
  • 4 linguri ulei
  • 6 linguri zahar tos
  • 2 linguri pudra de cacao
  • 6 linguri faina proaspat cernuta
  • 1/2 plic praf de copt stins intr-o lingurita zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de post cu fructe, seminte si cacao:

Scoatem pulpa din fructele kiwi cu ajutorul unei lingurite, o mixam apoi in robot impreuna cu semintele de floarea soarelui si cu stafidele.

Adaugam apa minerala, zaharul,uleiul, apoi punem praful de cacao, faina lingura cu lingura,praful de copt stins intr-o lingurita zeama de lamaie.

La final adaugam uleiul, mixam cca 5 minute sa se omogenizeze foarte amestecul.

Preincalzim cuptorul la 175 grade, pornim functia de coacere cu ventilatie.

Asezam hartiute in formele de briose, le umplem de 3/4 cu aluat, dam apoi tava la cuptor pana trec briosele testul cu scobitoarea.

Le scoatem din cuptor si din formele de silicon pe un gratar sa se racoreasca, le pudram cu zahar farin si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de post cu fructe, seminte si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose din albusuri