Branza marinata pane

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2013 | 21796 vizualizari

 

Cam...buna!

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de branza feliate dintr-un calup( eu folosesc Hochland de vaca cea la cutie mare)
  • turmeric
  • busuioc
  • oregano
  • ulei de masline 1/4 pahar
  • pesmet( 1/2 pachet)
  • faina( o farfurie plina)
  • 3 oua
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza marinata pane:

Marinam branza o ora intr-un amestec de ulei de masline , turmeric, oregano, busuioc.

Pregatim 3 farfurii una cu oul batut, una cu faina si una cu pesmet.

Luam fiecare bucata de branza o trecem prin oul batut, apoi prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet.  Lasam branza astfel pregatita la rece in jur de 15 minute.

Prajim branza pe ambele parti avnd grija ca focul sa fie mediu. Daca se cere se schimba uleiul pentru a doua tura de prajit.

Se scot pe un platou tapetat cu un servet absorbant de hartie.

O reteta simpla, dar delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza marinata pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melanzane alla parmigiana – Reteta simpla, rapida si plina de savoare

de vasimur 4

ieri la 16:08

Cheesecake cu Oreo - Rețeta delicioasă, fără coacere

ieri la 11:55

Tiramisu cu sticksuri de ciocolată - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:31

Melanzane alla parmigiana - Varianta reinterpretată, plină de savoare

pe 28.08 la 09:53

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza halloumi prajita