Bavette cu dovlecei și ciuperci

de Pur_si_simplu_papa_bun in Paste, 17 Noi 2011 | 9586 vizualizari

 

Săptămâna aceasta a început Postul Crăciunului, așa că m-am gândit să vă împărtășesc o rețetă delicioasă de post sau, de ce nu, pentru o cină ușoară de vineri.

 

INGREDIENTE

  • - un pachet de bavette (paste lungi, asemănătoare cu spaghetti, dar late în loc de rotunde în secțiune)
  • - 2 dovlecei
  • - 1 ardei verde
  • - ciuperci (congelate)
  • - ceapă verde (congelată)
  • - usturoi
  • - pastă de gogoşari
  • - un pic de bulion
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bavette cu dovlecei și ciuperci:

Legumele le-am tăiat felii, apoi într-un pic de ulei de măsline am călit dovleceii, am adăugat ceapa verde, ardeiul şi usturoiul,  ciupercile, pasta de gogoşari şi bulionul. Se lasă 10-15 minute să fiarbă (dacă scade prea mult sosul mai adăugaţi apă sau bulion).

Pastele fierte şi strecurate le-am turnat peste sos, le-am amestecat şi am pus sare, piper, oregano şi busuioc. Pentru un gust mai bun am pisat un căţel de usturoi.

Să aveți poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bavette cu dovlecei și ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste vegetariene cu ciuperci si seminte