Avocado cu ton

de cristina1985 in Ton, 15 Oct 2018 | 4403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado copt
  • 2 conserve mici de ton (56 g netx2 buc) in suc propriu sau ulei
  • 2 oua
  • 1 ceapa mica
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Avocado cu ton:

Se  fierbe apa, iar cand da in clocot, se adauga sare si cele doua oua (pe rand, cu ajutorul unei  linguri). Se fierb 10 minute, apoi se lasa la racit.

Va dati seama daca un avocado este copt, atunci cand este  moale  (dar sa nu fie patat pentru ca este stricat). Avocado se taie pe jumatate, se loveste cu un cutit  samburele, apoi rasuciti pana iese.  Aveti grija sa nu va taiati (puteti lua cu cutit care nu taie prea bine). Scoateti miezul de avocado, dar sa lasati putin din margine. Apoi, acesta se marunteste cu furculita, se amesteca cu sare, galbenusurile fierte, putina ceapa tocata marunt (nu trebuie toata) si tonul scurs. Eu am luat in suc propriu, dar puteti folosi si cel in ulei (ar fi indicat sa fie bucati).

Cojile de avocado se umplu cu acest amestec si se orneaza cu albus de ou fiert, taiat in cubulete mici. Se consuma cu paine.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Avocado cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton