Avocado cu ton

de cristina1985 in Ton, 15 Oct 2018 | 4099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado copt
  • 2 conserve mici de ton (56 g netx2 buc) in suc propriu sau ulei
  • 2 oua
  • 1 ceapa mica
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Avocado cu ton:

Se  fierbe apa, iar cand da in clocot, se adauga sare si cele doua oua (pe rand, cu ajutorul unei  linguri). Se fierb 10 minute, apoi se lasa la racit.

Va dati seama daca un avocado este copt, atunci cand este  moale  (dar sa nu fie patat pentru ca este stricat). Avocado se taie pe jumatate, se loveste cu un cutit  samburele, apoi rasuciti pana iese.  Aveti grija sa nu va taiati (puteti lua cu cutit care nu taie prea bine). Scoateti miezul de avocado, dar sa lasati putin din margine. Apoi, acesta se marunteste cu furculita, se amesteca cu sare, galbenusurile fierte, putina ceapa tocata marunt (nu trebuie toata) si tonul scurs. Eu am luat in suc propriu, dar puteti folosi si cel in ulei (ar fi indicat sa fie bucati).

Cojile de avocado se umplu cu acest amestec si se orneaza cu albus de ou fiert, taiat in cubulete mici. Se consuma cu paine.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Avocado cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton