Aripioare pane

de Lau in Mancaruri cu carne, 7 Mai 2019 | 2813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare
  • sare
  • piper
  • 1 morcov
  • 1 bucata radacina patrunjel
  • 1 bucata radacina telina
  • 1 catel de usturoi
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 2 linguri apa minerala
  • faina
  • fulgi de porumb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare pane:

Intr-o cratita adaugam legumele curatate si taiate in 4, adaugam apa si aripioarele curatate si taiate varful, (ar fi bine sa le taiem in 2, eu in graba le-am lasat intregi)

Lasam sa fiarba, spumand de cate ori este nevoie, adaugam usturoiul, sare, piper si lasam la foc mic pana ce sunt fierte aripioarele.

Le scoatem din supa si le lasam sa se raceasca.

Intr-un bol batem ouale cu condimente dupa gust si 2 linguri de apa minerala.

In alt bol adaugam faina si in altul fulgi de porumb maruntiti.

Aripioarele le trecem prin faina, ou si fulgi de porumb dupa care le prajim in ulei incins pe ambele parti.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Adi 1

08.05.2019, 20:03

Bune!

Rocsi 1

08.05.2019, 20:46

Mmm, as vrea sa rontai o aripioara si sa ma bucur de crocantul ei!

mihaelar63 1

09.05.2019, 08:02

Eu las aripioarele la cine doreste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]