Aripioare la ceaun

de mariaana in Pui, 22 Mai 2010 | 13125 vizualizari

 

bune si crocante

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare (in functie de cate persoane sunt)                                             
  • condimente(sare,piper,boia)
  • ulei                                                                                                         
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la ceaun:

se spala se condimenteaza aripioarele ,apoi se pun in ceaun in ulei ferbinte se prajesc pana sunt rumene dupa care se aseaza pe tava si se asezoneaza cu ce ai

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Julie 1

23.05.2010, 13:29

Super iese mancarea la ceaun! la foc afara! Si eu mai fac asa cand merg la soacra mea la tara. Nu se compara cu nimic facut la aragaz!

Roxana 1

23.05.2010, 16:58

elena1988 1

25.03.2011, 13:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]