Arici ( din resturi de tort)

de Dorothea in Torturi, 4 Sep 2010 | 7586 vizualizari

 

Aici am ceva gustos, daca va ramine ceva cind ati taiat de la torturi sau aveti piscoturi sau chec.

 

INGREDIENTE

  • -resturi sfaramate
  • -ciocolata neagra sau alba
  • -aroma sau chiar rom /daca mananca copiii lapte sau suc
  • -cca. 4 linguri de cacao (praf) / pentru copii kaba
  • -streusel de ciocolata/decoratie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arici ( din resturi de tort):

Se sfarima resturile ( chec, piscoturi, resturi de la tort) intr-un vas. Se pune cacaao si aroma de rom. Se amesteca bine. Trebuie sa fie consistenta bine legata, dar nu uda!!  Daca e prea uscat, poti pune putin suc de portocale sau de mere.

Din "amestecatura"  faci o minge mica si faci si un nas pentru arici.

Ciocolata se pune intr-un vas la baine marine. Cand ciocolata este topita, faci proba pe buze.Daca ti se pare la buza fierbinte, mai astepti, pane ciocolata este mai rece.

Dupa aia pui ciocolata pe arici, astepti un pic, decorezi si gata.

Mult succes!!

TIPS-URI

1

Poti sa ingheti resturile tale de tort si cind ai nevoie le folosesti

2

La frigider aricii vor tine cca 3 zile

3

Ca ciocolata sa fie luciosa pui un pic de margarina de nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Arici ( din resturi de tort)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort festiv foarte gustos a la Mihaela