Aperitiv foietaje cu branza

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2019 | 4965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 300 g telemea vaca
  • 1 lg busuioc uscat
  • seminte chimen negru
  • 3 galbenusuri ou
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv foietaje cu branza:

Aluatul de foietaj se dezgheata, se intinde cu sucitorul ( putin). Branza se marunteste cu furculita, se adauga busuioc uscat si se intinde peste prima foaie de aluat.

Se intinde a doua foaie si se asaza peste prima cu branza. Se preseaza din loc in loc cu sucitorul, apoi se poate intinde putin cat sa se lipeasca foile.

Se decupeaza formele dorite, se ung cu galbenus de ou si se presara chimen negru. Se introduc in cuptorul preincalzit, timp de 1 ora, la foc mic. Dupa primele 30 minute, intoarceti tava, daca este cazul. Resturile le-am pus in cuptor, la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv foietaje cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza in foietaj