Aperitiv chiftelute pe suport de portocala

de Miha in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2010 | 6791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftelute:
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • patrunjel
  • sare si piper
  • In plus:
  • 1 portocala
  • scobitori
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chiftelute pe suport de portocala:

Carnea se toaca impreuna cu ceapa, usturoi, ulei de masline, ou, ierburi si condimente.

Se modeleaza chiftelutele cu mainile umede, apoi se presara cu putin pesmet.

Se prajesc in ulei bine incins, pe ambele parti.

Portocala se decoreaza cu boabe de piper formand o fata. Ideea era cam asa:

    * par din ceapa verde ori patrunjel
    * ochi din piper
    * nas de morcov
    * gura din rosie sau ardei rosu

Eu am folosit doar boabe de piper.

Cu ajutorul unor scobitori prindem chiftelutele in portocala.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chiftelute pe suport de portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Miha 1

17.01.2010, 22:19

Mai urmeaza sa ma arati cu degetul.

Bucataras 1

17.01.2010, 22:33

erai la reteta zilei, in stinga portocala, in dreapta Miha (am specificat doar )

Miha 1

17.01.2010, 22:37

Asaaa...nu care cumva sa ma confunde careva cu portocala.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv- gogosele cu icre