Tagliatelle de casă colorate natural
Postat de: panacris in PasteFăina cernută se pune într-un castron mai înalt, așa ca un munte, în vârful muntelui de făină se pun ouăle, și pasta de roșii, se presară un praf de sare...Citeste continuarea
Tăiței de casă
Postat de: panacris in PasteFăina se pune într-un castron mai înalt, așa ca un munte, în vârful muntelui de făină se pun ouăle, se presară un praf de sare și începe, munca de jos,...Citeste continuarea
Tarta cu fructe, crema de vanilie...
Postat de: nico15 in PrajituriCantarim materia prima si taiem untul cubulete putin le dam la microunde, si vom adauga zaharul se amesteca bine, galbenusul si toate se adauga la robot, adaugam si laptele, adaugam si...Citeste continuarea
Tort cu crema de ciocolata si capsuni
Postat de: nico15 in TorturiSe separa ouale, albusurile la robot se bat pana prind volum dupa care se adauga treptat zaharul tos. Se bate bine sa faca bezeaua moate, dupa care se scoate si se pune intr-un castron de...Citeste continuarea
Tarta cu ciocolata si frisca
Postat de: RuxyRux in PrajituriBlatul acesta senzational se prepara simplu : Cernem faina si amidonul intr-un vas, punem restul ingredientelor, untul trebuie sa fie rece si taiat felii subtirele( se va inmuia nu va...Citeste continuarea
Tarta cu struguri si crema de vanilie
Postat de: Ina in PrajituriAluatul: Din apa, ulei, sare si faina facem un aluat potrivit de tare , pe care-l impartim in doua parti egale. Intindem doua foi pe care le ungem cu untura usor topita amestecata cu...Citeste continuarea
Tort cu piersici si ciocolata
Postat de: Creatsa in TorturiMixeaza galbenusurile cu jumatate din zahar pana devin cremoase si isi dubleaza volumul. Separat mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare apoi adauga treptat restul de zahar si mixeaza pana...Citeste continuarea
Tort cu visine
Postat de: ela in TorturiPunem visinele la scurs intr-o sita,din timp. BLAT: Se separa galbenusurile de albusuri si se pun separat in cate un vas. Albusurile se bat cu un praf de sare pana se intaresc, apoi...Citeste continuarea
Tort cu vanilie si piersici
Postat de: Luckycake in TorturiPrima data facem blatul : ouale le mixam cu zaharul pana se topeste zaharul, adaugam laptele si uleiul si mixam bine.La final incoproram faina amestecata cu praful de copt.Punem amestecul in tava...Citeste continuarea
Tarta reteta cu branza dulce si...
Postat de: natalia_catinean in TorturiTiramisu reţetă originală Zaharul cu uleiu se mixeaza cateva secunde, apoi se adauga,pe rand cate un ou, pana consistenta e 'aerata', mai apoi se aduga praful de copt cernut sau stins,...Citeste continuarea
Tort inimos
Postat de: Constelatialeu in TorturiZaharul,cacaoa si apa se pun pe foc pana ce devine ca o ciulama,se lasa la racit,apoi se adauga galbenusurile,rand pe rand si se omogenizeaza bine.Se imparte compozitia in doua parti egale.In...Citeste continuarea
Tort Valentine's day
Postat de: Sylvia in TorturiIn prima etapa se realizeaza blatul dupa metoda clasica de batut cele 2 albusuri cu o lingura de zahar ci putina sare, se adauga apoi cele doua galbenusuri batute spuma cu o lingura de zahar si se...Citeste continuarea
Tort cu crema de mascarpone, jeleu...
Postat de: simona72 in TorturiPentru blat: separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul, vanilia si continuam mixarea pana albusurile se tin bine de palete. Adaugam pe...Citeste continuarea
Tort de ciocolata in forma de inima
Postat de: madalinaneamu in TorturiInsiropam fiecare foaie a blatului cu siropul de ananas sau cu siropul din zahar caramelizat,apa si esenta. Punem peste foaie crema facuta din frisca cu nutella si fructele. Pt ornat eu am...Citeste continuarea
Tort in forma de inima
Postat de: madalinaneamu in TorturiSirop: Zaharul se caramelizeaza apoi se adauga apa, dupa ce s-a topit zaharul luam de pe foc si adaugam esenta (eu am pus de vanilie ). Insiropam fiecare foaie a blatului, adaugam crema...Citeste continuarea
Tort cu caramel si crema de branza
Postat de: rhapsody in TorturiPentru sir opul de caramel , punem zaharul la caramelizat (la foc mic) intr-o cratita cu pereti inalti, non-aderenta fara sa amestecam. Cand s-a caramelizat adaugam apa (stati departe de...Citeste continuarea
Tort cu crema de unt
Postat de: eduard_09 in TorturiBlat - Intr-un bol mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul, adaugam galbenusurile mixand dupa fiecare. Amestecam faina cu praful de copt si coaja de...Citeste continuarea
Terina de citrice decorată cu...
Postat de: georgiaskitchen in DulciuriMai întâi, dați pe rãzătoare portocala și lămâia verde, le stoarceți și sucul rezultat împreună cu coaja le puneți într-un castron peste care...Citeste continuarea
Tort Dobos
Postat de: Mokuska in TorturiSe pregatesc cele 6 bucati de hartie de copt (cerata-foto) si tavile (am folosit doua tavi de aragaz, nimic special.) Am folosit o oala de diametru 25 cm pentru a desena "cerculetele"(...Citeste continuarea
Tort diplomat cu piscoturi
Postat de: gabitsa in TorturiLaptele l-am fiert cu o zi inainte ,( dar e bine sa il fierbi atunci )si l-am reincalzit cu 200g zahar . Gelatina am turnat-o intr-un ibric cu apa , si am dat -o la foc pana s-a...Citeste continuarea
Tort aniversar
Postat de: ela in TorturiPunem la scurs fructele din compot intr-o sita. Cernem faina, cacaoa, praful de ciocolata,amidonul si praful de copt. Mixam bine albusurile cu un praf de sare pana se intaresc, apoi...Citeste continuarea
Tort cu ciocolata si migdale
Postat de: miha in TorturiBlat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam pana obtinem o spuma consistenta. Galbenusurile frecate bine cu cele 2 linguri de ulei si esenta de rom...Citeste continuarea
Trigoane cu mere
Postat de: gatiticuspor in DulciuriCuratati merele de coaja apoi tocati-le marunt. Amestecati merele cu alunele tocate, zaharul, scortisoara si nucsoara. Taiati aluatul de foietaj in patrate de marimea dorita, adaugati o...Citeste continuarea
Tort cu crema de unt si jeleu de...
Postat de: Geanina87 in TorturiJeleu : Dam la robot visinele impreuna cu zaharul apoi le punem intr-o cratita la foc mic. Gelatina o amestecam cu 2 linguri de lapte si o lasam sa se umfle.Dizolvam amidonul in 2 linguri de apa...Citeste continuarea
Tarta de portocale cu sirop de cocos
Postat de: xana in PrajituriOuale se bat impreuna cu zaharul si un praf de sare pana devin pufoase. Adaugam apoi iaurtul, coaja de portocala, sucul de portocala si uleiul si omogenizam. Urmeaza faina, amidonul si praful de...Citeste continuarea
Tarte alsacienne
Postat de: Corina33 in PrajituriMai intai pregatim aluatul de tarta : se amesteca faina cu praful de sare si zaharul intr-un bol, se adauga coaja de lamaie si untul taiat cubulete si se amesteca usor cu mainile. La sfarsit...Citeste continuarea
Tort laptop
Postat de: claudiaO in TorturiBlatul de cacao - batem albusul spuma cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul si batem pana se formeaza o spuma tare; frecam galbenusurile cu uleiul si adaugam peste albusuri. Adaugam...Citeste continuarea
Tort aperitiv cu crema de...
Postat de: Veronica22 in Aperitive / GarnituriIngredientele se pun intr-un bol si se amesteca bine.Framantam aluatul si-l lasam la crescut 45 mi dupa care-l punem intr-o forma rotunda(20 cm diametru) si-l mai lasam sa cresca iar 30 min ...Citeste continuarea
Tort cu spuma de fructe de padure
Postat de: Veronica22 in TorturiDeoarece eu am vrut un tort mai mare am copt doua blaturi.Am copt un blat in forma de 30 cm. Se încălzeşte cuptorul la 180ºC(gaz 4). Pentru blat, se bate untul cu zahărul,...Citeste continuarea
Tortelli di Carnevale
Postat de: caroline in DulciuriMixam bine intr-un bol ouale impreuna cu zaharul. Adaugam laptele si uleiul si mixam in continuare. Faina o amestecam cu praful de copt si amestecam bine toate ingredientele. Incingem...Citeste continuarea
Tort Antonia
Postat de: claudiaO in TorturiAsamblare: - primul etaj - de jos in sus - blat de vanilie +crema de ness,blat de cacao + crema de afine, ultimu strat blat de brownie cu crema de scortisoara; - al doilea etaj la fel...Citeste continuarea
Tăieței chinezești cu scoici și...
Postat de: CulinaryRainbow in Fructe de mareÎntr-o cratiță am fiert 500 ml de apă. Am oprit focul și am adăugat tăiețeii în apa clocotită. I-am scos după 4 minute. Scoicile, rondelele de praz și chimenul negru le-am...Citeste continuarea
Tort cu aroma de trandafir
Postat de: Bunica in TorturiPentru inceput caramelizam 3 linguri de zahar in cratita pe care o vom folosi. Zaharul il caramelizam la foc mic pentru a evita arderea.Sfat!Nu plecati de langa aragaz!!! Cu zaharul...Citeste continuarea
Tort cu mascarpone si zmeura
Postat de: Xandrinne in TorturiAm oprit putina zmeura pentru decor, iar restul fructelor le-am facut piure, cu ajutorul unui blender. Am pus gelatina la hidratat, in apa rece, cca 10 minute. Am pus vasul cu gelatina la bain...Citeste continuarea
Tarta rustica cu mere si Amaretto
Postat de: RuxyRux in PrajituriDin aceasta cantitate vor iesi doua bucati de aluat pentru doua tarte. Pentru a prepara acest blat, untul rece scos din frigider il vom da pe razatoarea mare si-l vom pune direct in vasul de...Citeste continuarea
Tort Ecler
Postat de: panacris in TorturiApa se pune la fiert împreună cu uleiul, iar când clocotește se adaugă toată făina, deodată și se amestecă energic până ce se înglobează. Apoi se adaugă...Citeste continuarea
Taitei cu nuca- gustul din copilarie
Postat de: mihaelar63 in Mancare copiiFierbeti taiteii in multa apa cu sare . Scurgeti pastele . Intr-un vas incapator infierbantati uleiul si topiti untul . Adaugati nuca si scortisoara amestecand . Luati de pe foc ....Citeste continuarea
Tort cu cafea si scortisoara Dukan
Postat de: deyutzky in TorturiBlat: Amestecam intr-un bol ingredientele uscate: taratele de ovaz, laptele praf, scortisoara, indulcitorul si praful de copt. Punem si ouale si mixam bine pana la omogenizare. Tapetam cu...Citeste continuarea
Tocanita de pui cu ceapa
Postat de: sufletista in Mancaruri cu carneCarnea de pui se spala si se taie bucati,dupa care o vom condimenta. Curatam ceapa,ardeiu si tocam marunt,morcovul il dam prin razatoarea mica. Intr-o tigaie adaugam ulei si cand sa incalzit...Citeste continuarea
Tortul indragostitilor- 3 ani de...
Postat de: ianculubita in TorturiBatem galbenusurile cu zahar adaugand treptat cate o lingura de apa fierbinte,apoi uleiul tot treptat ca la maioneza,incorporam faina amestecata cu praful de copt apoi albusurile batute spuma...Citeste continuarea
Tarta cu prune si nuca
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriMai intai punem prunele la decongelat intr-o sita. Aluatul: Intr-un bol punem untul, nuca macinata, praful de sare, zaharul si le mixam pana obtinem o crema. Adaugam coaja rasa de lamaie,...Citeste continuarea
Tiramisu reteta cu crema Dr. Oetker
Postat de: Florentina_Cristina in PrajituriTiramisu reţetă originală Se prepara circa 350 ml cafea,se indulceste cu 1-2 lingurite de zahar si se adauga esenta de rom.Se lasa cafeaua sa se raceasca bine.In acest timp se prepara crema...Citeste continuarea
Tarta cu lime Dukan
Postat de: deyutzky in DulciuriBlat: Punem pe rand toate ingredientele intr-un bol si amestecam cu o lingura pana la omogenizare. Tapetam o tava rotunda (cu diametrul de 26 cm) cu hartie de copt si intindem bine cu...Citeste continuarea
Tarta cu prune si visine
Postat de: sufletista in DulciuriIntr-un bol amestecam faina cu drojdia,sare,zahar,zahar vanilat,coaja de portocala,facem o gaura in mijloc si adaugam untura,incepem sa framantam adaugand treptat apa pana rezulta un aluat omogen....Citeste continuarea
Tort "Zumzarel"
Postat de: claudiaO in TorturiBlat: Batem albusurile spuma cu zaharul, galbenusurile le frecam cu uleiul. Se adauga crema de galbenus peste albusurile batute si se amesteca usor, apoi incorporam faina amestecata cu praful...Citeste continuarea
Tort cu mac
Postat de: claudiaO in TorturiPentru blat batem albusurile spuma cu zahar, galbenusurile se freaca cu uleiul. Se adauga crema de galbenus peste albusurile batute si se amesteca usor, apoi incorporam faina amestecata cu...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă cu blat
Postat de: privatelaura in TorturiTiramisu reţetă cu blat Turta dulce si miezul de nuca se baga la robot si se macina, nu foarte fin, dar nici grosier. Dam deoparte. Separam albusurile de galbenusuri. Batem spuma...Citeste continuarea
Tocanita de ceapa cu ficat de curcan
Postat de: Mastrokosta in FicatIntr-un vas de gatit punem 3 linguri de ulei de masline unde calim ceapa tocata maruntel si usturoiul taiat feliute. Dupa ce calim ceapa si usturoiul adaugam 2 cani de apa, o lingura de pasta de...Citeste continuarea
Tort cu crema de ciocolata
Postat de: claudiamihaela in TorturiPentru blat : am separat albusul de galbenus. Galbenusurile se mixeaza cu 10 linguri de apa fierbinte si un praf de sare. Albusurile se bat spuma cu zaharul, zaharul vanilat si apoi se...Citeste continuarea
Trunchi de merluciu pe pat de...
Postat de: AlexandraOrdean in PesteCuratam si spalam bine pestele. Curatam si spalam bine legumele. Intr-o tava de yena, punem pe fundul tavii putin ulei de masline, adaugam morcovoul taiat rondele, ceapa taiata julien si...Citeste continuarea