A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tagliatelle de casă colorate natural

Postat de: panacris in Paste

Făina cernută se pune într-un castron mai înalt, așa ca un munte,  în vârful muntelui de făină se pun ouăle, și pasta de roșii, se presară un praf de sare...Citeste continuarea

Tăiței de casă

Postat de: panacris in Paste

Făina se pune într-un castron mai înalt, așa ca un munte,  în vârful muntelui de făină se pun ouăle, se presară un praf de sare și începe, munca de jos,...Citeste continuarea

Tarta cu fructe, crema de vanilie...

Postat de: nico15 in Prajituri

Cantarim materia prima si taiem untul cubulete putin le dam la microunde,   si vom adauga zaharul se amesteca bine, galbenusul si toate se adauga la robot, adaugam si laptele, adaugam si...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata si capsuni

Postat de: nico15 in Torturi

Se separa ouale, albusurile la robot se bat pana prind volum dupa care se adauga treptat zaharul tos.  Se bate bine sa faca bezeaua moate, dupa care se scoate si se pune intr-un castron de...Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata si frisca

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Blatul acesta senzational se prepara simplu : Cernem faina si amidonul intr-un vas, punem restul ingredientelor, untul  trebuie sa fie rece si taiat felii subtirele( se va inmuia nu va...Citeste continuarea

Tarta cu struguri si crema de vanilie

Postat de: Ina in Prajituri

Aluatul:  Din apa, ulei, sare si faina facem un aluat  potrivit de tare , pe care-l impartim in doua parti egale. Intindem doua foi pe care le ungem cu untura usor topita amestecata cu...Citeste continuarea

Tort cu piersici si ciocolata

Postat de: Creatsa in Torturi

Mixeaza galbenusurile cu jumatate din zahar pana devin cremoase si isi dubleaza volumul. Separat mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare apoi adauga treptat restul de zahar si mixeaza pana...Citeste continuarea

Tort cu visine

Postat de: ela in Torturi

Punem visinele la scurs intr-o sita,din timp. BLAT: Se separa galbenusurile de albusuri si se pun separat in cate un vas. Albusurile se bat cu un praf de sare pana se intaresc, apoi...Citeste continuarea

Tort cu vanilie si piersici

Postat de: Luckycake in Torturi

Prima data facem blatul : ouale le mixam cu zaharul pana se topeste zaharul, adaugam laptele si uleiul si mixam bine.La final incoproram faina amestecata cu praful de copt.Punem amestecul in tava...Citeste continuarea

Tarta reteta cu branza dulce si...

Postat de: natalia_catinean in Torturi

Tiramisu reţetă originală Zaharul cu uleiu se mixeaza cateva secunde, apoi se adauga,pe rand cate un ou, pana consistenta e 'aerata', mai apoi se aduga praful de copt cernut sau stins,...Citeste continuarea

Tort inimos

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Zaharul,cacaoa si apa se pun pe foc pana ce devine ca o ciulama,se lasa la racit,apoi se adauga galbenusurile,rand pe rand si se omogenizeaza bine.Se imparte compozitia in doua parti egale.In...Citeste continuarea

Tort Valentine's day

Postat de: Sylvia in Torturi

In prima etapa se realizeaza blatul dupa metoda clasica de batut cele 2 albusuri cu o lingura de zahar ci putina sare, se adauga apoi cele doua galbenusuri batute spuma cu o lingura de zahar si se...Citeste continuarea

Tort cu crema de mascarpone, jeleu...

Postat de: simona72 in Torturi

Pentru blat: separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul, vanilia si continuam mixarea pana albusurile se tin bine de palete. Adaugam pe...Citeste continuarea

Tort de ciocolata in forma de inima

Postat de: madalinaneamu in Torturi

Insiropam fiecare foaie a blatului cu siropul de ananas sau cu siropul din zahar caramelizat,apa si esenta. Punem peste foaie crema facuta din frisca cu nutella si fructele. Pt ornat eu am...Citeste continuarea

Tort in forma de inima

Postat de: madalinaneamu in Torturi

Sirop: Zaharul se caramelizeaza apoi se adauga apa, dupa ce s-a topit zaharul luam de pe foc si adaugam esenta (eu am pus de vanilie ). Insiropam fiecare foaie a blatului, adaugam crema...Citeste continuarea

Tort cu caramel si crema de branza

Postat de: rhapsody in Torturi

Pentru sir opul de caramel , punem zaharul la caramelizat (la foc mic) intr-o cratita cu pereti inalti, non-aderenta fara sa amestecam. Cand s-a caramelizat adaugam apa (stati departe de...Citeste continuarea

Tort cu crema de unt

Postat de: eduard_09 in Torturi

Blat - Intr-un bol mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul, adaugam galbenusurile mixand dupa fiecare. Amestecam faina cu praful de copt si coaja de...Citeste continuarea

Terina de citrice decorată cu...

Postat de: georgiaskitchen in Dulciuri

Mai întâi, dați pe rãzătoare portocala și lămâia verde, le stoarceți și sucul rezultat împreună cu coaja le puneți într-un castron peste care...Citeste continuarea

Tort Dobos

Postat de: Mokuska in Torturi

Se pregatesc cele 6 bucati de hartie de copt (cerata-foto) si tavile (am folosit doua tavi de aragaz, nimic special.) Am folosit o oala de diametru 25 cm pentru a desena "cerculetele"(...Citeste continuarea

Tort diplomat cu piscoturi

Postat de: gabitsa in Torturi

Laptele l-am fiert cu o zi inainte ,( dar e bine sa il fierbi atunci )si l-am reincalzit cu 200g zahar  . Gelatina am turnat-o  intr-un ibric cu apa , si am dat -o la foc pana s-a...Citeste continuarea

Tort aniversar

Postat de: ela in Torturi

Punem la scurs fructele din compot intr-o sita. Cernem faina, cacaoa, praful de ciocolata,amidonul si praful de copt. Mixam bine albusurile cu un praf de sare  pana se intaresc, apoi...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si migdale

Postat de: miha in Torturi

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam pana obtinem o spuma consistenta. Galbenusurile frecate bine cu cele 2 linguri de ulei si esenta de rom...Citeste continuarea

Trigoane cu mere

Postat de: gatiticuspor in Dulciuri

Curatati merele de coaja apoi tocati-le marunt. Amestecati merele cu alunele tocate, zaharul, scortisoara si nucsoara. Taiati aluatul de foietaj in patrate de marimea dorita, adaugati o...Citeste continuarea

Tort cu crema de unt si jeleu de...

Postat de: Geanina87 in Torturi

Jeleu : Dam la robot visinele impreuna cu zaharul apoi le punem intr-o cratita la foc mic. Gelatina o amestecam cu 2 linguri de lapte si o lasam sa se umfle.Dizolvam amidonul in 2 linguri de apa...Citeste continuarea

Tarta de portocale cu sirop de cocos

Postat de: xana in Prajituri

Ouale se bat impreuna cu zaharul si un praf de sare pana devin pufoase. Adaugam apoi iaurtul, coaja de portocala, sucul de portocala si uleiul si omogenizam. Urmeaza faina, amidonul si praful de...Citeste continuarea

Tarte alsacienne

Postat de: Corina33 in Prajituri

Mai intai pregatim aluatul de tarta : se amesteca faina cu praful de sare si zaharul intr-un bol, se adauga coaja de lamaie si untul taiat cubulete si se amesteca usor cu mainile. La sfarsit...Citeste continuarea

Tort laptop

Postat de: claudiaO in Torturi

Blatul de cacao - batem albusul spuma cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul si batem pana se formeaza o spuma tare; frecam galbenusurile cu uleiul si adaugam peste albusuri. Adaugam...Citeste continuarea

Tort aperitiv cu crema de...

Postat de: Veronica22 in Aperitive / Garnituri

Ingredientele se pun intr-un bol si se amesteca bine.Framantam aluatul si-l lasam la crescut 45 mi dupa care-l punem intr-o forma rotunda(20 cm diametru) si-l mai lasam sa cresca iar 30 min ...Citeste continuarea

Tort cu spuma de fructe de padure

Postat de: Veronica22 in Torturi

Deoarece eu am vrut un tort mai mare  am copt doua blaturi.Am copt un blat in forma de 30 cm. Se încălzeşte cuptorul la 180ºC(gaz 4). Pentru blat, se bate untul cu zahărul,...Citeste continuarea

Tortelli di Carnevale

Postat de: caroline in Dulciuri

Mixam bine intr-un bol ouale impreuna cu zaharul. Adaugam laptele si uleiul si mixam in continuare. Faina o amestecam cu praful de copt si amestecam bine toate ingredientele. Incingem...Citeste continuarea

Tort Antonia

Postat de: claudiaO in Torturi

Asamblare: - primul etaj - de jos in sus - blat de vanilie +crema de ness,blat de cacao + crema de afine, ultimu strat blat de brownie cu crema de scortisoara; - al doilea etaj la fel...Citeste continuarea

Tăieței chinezești cu scoici și...

Postat de: CulinaryRainbow in Fructe de mare

Într-o cratiță am fiert 500 ml de apă. Am oprit focul și am adăugat tăiețeii în apa clocotită. I-am scos după 4 minute. Scoicile, rondelele de praz și chimenul negru le-am...Citeste continuarea

Tort cu aroma de trandafir

Postat de: Bunica in Torturi

Pentru inceput caramelizam 3 linguri de zahar in cratita pe care o vom folosi. Zaharul il caramelizam la foc mic pentru a evita arderea.Sfat!Nu plecati de langa aragaz!!! Cu zaharul...Citeste continuarea

Tort cu mascarpone si zmeura

Postat de: Xandrinne in Torturi

Am oprit putina zmeura pentru decor, iar restul fructelor le-am facut piure, cu ajutorul unui blender. Am pus gelatina la hidratat, in apa rece, cca 10 minute. Am pus vasul cu gelatina la bain...Citeste continuarea

Tarta rustica cu mere si Amaretto

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Din aceasta cantitate vor iesi doua bucati de aluat pentru doua tarte. Pentru a prepara acest blat, untul rece scos din frigider il vom da pe razatoarea mare si-l vom pune direct in vasul de...Citeste continuarea

Tort Ecler

Postat de: panacris in Torturi

Apa se pune la fiert împreună cu uleiul, iar când clocotește se adaugă toată făina, deodată și se amestecă energic  până ce se înglobează. Apoi se adaugă...Citeste continuarea

Taitei cu nuca- gustul din copilarie

Postat de: mihaelar63 in Mancare copii

Fierbeti taiteii in multa apa cu sare . Scurgeti pastele . Intr-un vas incapator infierbantati uleiul si topiti untul . Adaugati nuca si scortisoara  amestecand . Luati de pe foc ....Citeste continuarea

Tort cu cafea si scortisoara Dukan

Postat de: deyutzky in Torturi

Blat: Amestecam intr-un bol ingredientele uscate: taratele de ovaz, laptele praf, scortisoara, indulcitorul si praful de copt. Punem si ouale si mixam bine pana la omogenizare. Tapetam cu...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu ceapa

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Carnea de pui se spala si se taie bucati,dupa care o vom condimenta. Curatam ceapa,ardeiu si tocam marunt,morcovul il dam prin razatoarea mica. Intr-o tigaie adaugam ulei si cand sa incalzit...Citeste continuarea

Tortul indragostitilor- 3 ani de...

Postat de: ianculubita in Torturi

Batem galbenusurile cu zahar adaugand treptat cate o lingura de apa fierbinte,apoi uleiul tot treptat ca la maioneza,incorporam faina amestecata cu praful de copt apoi albusurile batute spuma...Citeste continuarea

Tarta cu prune si nuca

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Mai intai punem prunele la decongelat intr-o sita. Aluatul: Intr-un bol punem untul, nuca macinata, praful de sare, zaharul si le mixam pana obtinem o crema. Adaugam coaja rasa de lamaie,...Citeste continuarea

Tiramisu reteta cu crema Dr. Oetker

Postat de: Florentina_Cristina in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Se prepara circa 350 ml cafea,se indulceste cu 1-2 lingurite de zahar si se adauga esenta de rom.Se lasa cafeaua sa se raceasca bine.In acest timp se prepara crema...Citeste continuarea

Tarta cu lime Dukan

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Blat: Punem pe rand toate ingredientele intr-un bol si amestecam cu o lingura pana la omogenizare. Tapetam o tava rotunda (cu diametrul de 26 cm) cu hartie de copt si intindem bine cu...Citeste continuarea

Tarta cu prune si visine

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un bol amestecam faina cu drojdia,sare,zahar,zahar vanilat,coaja de portocala,facem o gaura in mijloc si adaugam untura,incepem sa framantam adaugand treptat apa pana rezulta un aluat omogen....Citeste continuarea

Tort "Zumzarel"

Postat de: claudiaO in Torturi

Blat: Batem albusurile spuma cu zaharul, galbenusurile le frecam cu uleiul. Se adauga crema de galbenus peste albusurile batute si se amesteca usor, apoi incorporam faina amestecata cu praful...Citeste continuarea

Tort cu mac

Postat de: claudiaO in Torturi

Pentru blat batem albusurile spuma cu zahar, galbenusurile se freaca cu uleiul. Se adauga crema de galbenus peste albusurile batute si se amesteca usor, apoi incorporam faina amestecata cu...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu blat

Postat de: privatelaura in Torturi

Tiramisu reţetă cu blat Turta dulce si miezul de nuca se baga la robot si se macina, nu foarte fin, dar nici grosier. Dam deoparte. Separam albusurile de galbenusuri. Batem spuma...Citeste continuarea

Tocanita de ceapa cu ficat de curcan

Postat de: Mastrokosta in Ficat

Intr-un vas de gatit punem 3 linguri de ulei de masline unde calim ceapa tocata maruntel si usturoiul taiat feliute. Dupa ce calim ceapa si usturoiul adaugam 2 cani de apa, o lingura de pasta de...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata

Postat de: claudiamihaela in Torturi

Pentru blat : am separat albusul de galbenus. Galbenusurile se mixeaza cu 10 linguri de apa fierbinte si un praf de sare. Albusurile se bat spuma cu zaharul, zaharul vanilat si apoi se...Citeste continuarea

Trunchi de merluciu pe pat de...

Postat de: AlexandraOrdean in Peste

Curatam si spalam bine pestele. Curatam si spalam bine legumele. Intr-o tava de yena, punem pe fundul tavii putin ulei de masline, adaugam morcovoul taiat rondele, ceapa taiata julien si...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]