Tagliatelle cu pui si sos cu masline

de Oana in Paste, 1 Mar 2014 | 6645 vizualizari

 

Super rapide si gustoase! Au disparut imediat ca nici nu am mai avut timp sa fac o poza la farfurie :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru sos:
  • o ceapa mare
  • 4-5 catei de usturoi
  • un piept de pui
  • 200 gr masline negre feliate
  • 250 gr pasatta de rosii
  • oregano si busuioc
  • sare
  • piper
  • 250 gr tagliatelle
  • parmesan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu pui si sos cu masline:

Pieptul de pui se taie in cubulete, se spala si se se pune la calit intr-o oala cu putin ulei. Se amesteca putin, apoi se adauga usturoiul si ceapa taiate cubulete.

Intre timp se pun pastele la fiert in apa clocotita cu sare.

Peste puiul cu ceapa se mai adauga din cand in cand putina apa fiarta de la paste, sa nu se lipeasca si sa se caleasca usor, inabusit. Cand carnea este facuta se adauga maslinele si sucul de rosii, se condimenteaza dupa gust si apoi se adauga pastele fierbinti si scurse de apa. Se mai lasa putin pe foc si se servesc cu parmesan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu pui si sos cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Cris2711 1

02.03.2014, 13:46

Si mie imi plac tare mult

Oana 1

02.03.2014, 18:57

Multumesc

deyutzky 1

02.03.2014, 22:48

ne-ai pregatit o gramada de bunatati vreau si o portie din bunatatea asta clar!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu sos de rosii uscate si pesto