Tort din foi de napolitane cu sos...
Postat de: krysty in TorturiIntai am preparat sosul caramel : Punem zaharul intr-o tigaie pe aragaz,iar cand incepe sa se topeasca amestecam continuu cu o lingura de lemn.Cand zaharul s-a topit complet,punem pe rand...Citeste continuarea
Tort cu lime si afine - Dukan
Postat de: Criss in TorturiAlbusurile se bat spuma, apoi se adauga indulcitorul si se bat in continuare pana rezulta o bezea lucioasa si tare. Se adauga apoi galbenusurile, iaurtul, si in final praful de budinca amestecat...Citeste continuarea
Turtiţe din ouă cu mazăre şi...
Postat de: simonacallas in Aperitive / GarnituriAm pus în blender ouăle, brânza, uleiul, făina şi le-am mixat bine, până când am obţinut un amestec omogen şi cremos, de consistenţă asemănătoare cu aluatul de...Citeste continuarea
Tocanita de cartofi (Multicooker)
Postat de: Dya in Mancaruri de legumeTocam una-doua rosii, ardeii grasi, ceapa verde si pastarnacul, usturoiul il maruntim, si le aduagam in vasul multicooker-ului impreuna cu 2 linguri cu ulei. Alegem functia FRY pentru 5...Citeste continuarea
Tort de clatite
Postat de: petruta_ionela84 in Torturi1.Prepara clatitele dupa reteta dorita si lasa-le cateva minute la racit 2.Pune frisca lichida la incalzit (ATENTIE!!sa nu fiarba)si cand e fierbinte ia de pe foc adauga ciocolata data pe...Citeste continuarea
Tocanita piperata de purcel
Postat de: Mokuska in PorcCuratam ceapa, o tocam rondele si punem la calit cu ardeiul tocat marunt in putina apa. Dupa ce s-au calit adaugam carnea de purcel. Le calim inca 10 minute sub capac, dupa care adaugam boia,...Citeste continuarea
Tort cu blat de biscuiti, rubarba...
Postat de: simona72 in TorturiPt blatul de biscuiti :zdrobim biscuitii la robotul de bucatarie si ii punem intr-un castron. Rubarba curatata, se taie in bucati de 2-3 cm se pune intr-o craticioara impreuna cu 2 linguri zahar...Citeste continuarea
Tarta cu crema de portocale si...
Postat de: aliliana in PrajituriIncepem cu crema de portocale: zeama obtinuta de la doua portocale (am avut portocale tare zemoase) se amesteca cu apa. Intr-o cratita amestecam galbenusurile, faina si zaharul...Citeste continuarea
Tarta cu zmeura si capsuni
Postat de: timea in DulciuriAluatul il intindem sub forma rotunda si il asezam intr-o forma rotunda unsa cu putin unt sau margarina. Fructele le punem pe foc impreuna cu zaharul si lasam sa fiarba 3-4 minute. Apoi...Citeste continuarea
Tort cu frisca si ananas
Postat de: florylau in TorturiPentru inceput incepem blatul de tort ,care este un blat normal usor de facut. Separam albusurile de galbenusuri apoi batem albusurile bine, adaugam zaharul si apoi faina cernuta ,coaja de...Citeste continuarea
Tartine cu spanac
Postat de: AlexandraOrdean in Mancaruri de legumeSpalam bine spanacul si il taiem fideluta. Prajim feliile de paine si le ungem cu putin ulei de masline. Intr-o tigaie antiaderenta punem putin ulei de masline la incins,...Citeste continuarea
Tocanita papricata de miel
Postat de: mihaelar63 in OaiePortionati carnea de miel si prajiti in ulei pana se rumeneste .Sarati . Adaugati pasta de ardei , ardeiul rosu maruntit si amestecati . Adugati faina alaba si boiaua,...Citeste continuarea
Tocanita de porc cu ceapa si sos de...
Postat de: aliliana in PorcCarnea de porc se spala si se portioneaza. Se condimenteaza sare, piper, cimbru, boia de ardei dulce. Uleiul se pune la incins in tigaie. Cand s-a incins bine se adauga carnea. Se lasa la...Citeste continuarea
Tortelloni cu sos de smantana si...
Postat de: Corina33 in TortelliniSe curata si se feliaza ceapa si usturoiul, apoi se pun la calit in uleiul incins. Se adauga 3-4 linguri de apa fierbinte si se lasa sa se innabuse. Intre timp se spala si se feliaza...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală
Postat de: RalukaToprak in PrajituriTiramisu reţetă originală Se scot ingredientele de la frigider ptr a le avea la temperatura camerei. Foarte important sa folositi o cafea foarte tare ptr o aroma mai buna. Eu nu am folosit...Citeste continuarea
Tocanita de cartofi si morcovei cu...
Postat de: privatelaura in Mancare copiiSpalam carnita. Curatam si spalam legumele. Tocam carnita, impreuna cu ceapa si patrunjelul. Adaugam un praf de sare, uleiul de masline si un ou si amestecam. Adaugam orezul spalat....Citeste continuarea
Tocanita de miel
Postat de: delia64 in OaieSpalam carnea de miel si o punem la prajit in ulei . Carnea fiind cu grasime mai lasa untura care da gust bun tocanitei . Adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt . Amestecam pana...Citeste continuarea
Taietei coreeni cu creveti si...
Postat de: Sylvia in Fructe de marePrepararea este extrem de simpla, se lasa taieteii in apa clocotita rimp de 3-5 minute. Separat se inabuseste in aburi spanacul verde pret de cateva secunde pana se inmoaie frunzele. Crevetii...Citeste continuarea
Tarta cu gem de prune
Postat de: aliliana in PrajituriAluat: Intr-un bol se pune faina ( pentru inceput- 120 g), sarea, praful de copt, untul, oul. Se framanta bine. La final se pune laptele, se framanta si in functie de consistenta se adauga restul...Citeste continuarea
Turnulete de biscuiti
Postat de: Nicole28 in DulciuriGolim continutul plicurilor de budinca intr-un castronel,punem 100ml lapte rece si dizolvam praful. Laptele ramas il punem la foc mic intr-o oala. Adaugam zaharul in lapte si il amestecam pana...Citeste continuarea
Tort cu ciocolata alba,mascarpone...
Postat de: papabundetot in TorturiBlatul: Pentru ca tot de ziua mea am primit cadou si un robot de bucatarie,si am vrut sa il pun la treaba,am facut blatul la robot si nu am folosit deloc mixerul. Am pus ouale si zaharul in...Citeste continuarea
Tocăniţă din carne de porc cu...
Postat de: botcrina in Mancaruri cu carnePregătim tocăniţa astfel: tăiem legumele cubuleţe, apoi le sotăm puţin în ulei încins. Tăiem carnea în bucăţi măricele (ca sa nu se topeasca prea tare), apoi o...Citeste continuarea
Tort aniversar
Postat de: Bunica in TorturiBlat Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare,cand au inceput sa-si mareasca volumul se adauga zaharul mixand in continuare. Adauga galbenusurile...Citeste continuarea
Tort cu crema ole de vanilie si...
Postat de: pity19 in TorturiBlaturi : Separam albusurile de galbenusuri , albusurile le batem spuma , galbenusurile le amestecam cu zaharul si zaharul vanilat. Amestecul de galbenusuri il turnam peste spuma, amestecand...Citeste continuarea
Tarta cu biscuiti,mere si nuca
Postat de: reisnaor_2006 in PrajituriAlbusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare pana se topeste. Se adauga galbenusurile si se mai bate putin, apoi se incorporeaza faina cernuta si se amesteca usor cu o...Citeste continuarea
Tavalita in nuca de cocos
Postat de: momo121 in PrajituriBlatul: Am separat ouale, albusul l-am batut spuma cu zaharul, am adaugat si galbenusurile, dupa ce s-a topit zaharul, am pus mierea si putin cate putin din margarina moale (lasata peste noapte...Citeste continuarea
Tarta cu budinca si fructe
Postat de: Creatsa in TorturiAm mixat albusurile spuma cu un praf de sare apoi am adaugat zaharul si zaharul vanilat si am mixat pana am obtinut o bezea tare si lucioasa. Am adaugat galbensurile si am mai mixat cateva...Citeste continuarea
Tarta cu branza, lamaie si bezea
Postat de: simona72 in PrajituriPentru blat: se face in maxim 2 minute daca folositi robotul de bucatarie. Se pune in robot faina, sarea, zaharul si untul rece taiat cubulete. Se porneste si se lasa 15 secunde, pana cand arata...Citeste continuarea
Tort cu trei feluri de ciocolata
Postat de: andaoana in TorturiBlatul: Pornim cuptorul la 180 de grade C si pregatim o forma rotunda cu diametru de 20 sau 24 cm, de preferinta cu pereti detasabili. Batem albusurile spuma cu varful de sare si adaugam...Citeste continuarea
Tortulet cu biscuiti Petit...
Postat de: comanligia in DulciuriAm rupt ciocolata si am topit-o la cuptorul cu microunde,apoi am amestecat ciocolata cu 30 ml de cafea(de doua ori am turnat din cafeaua fierbinte) si am amestecat bine,apoi am adaugat smantana...Citeste continuarea
Tort de portocale
Postat de: simonacallas in TorturiPreparare blat: Am cernut făina împreună cu praful de copt şi am separat albuşurile de gălbenuşuri. Am mixat bine gălbenuşurile cu 1 lingură de zahăr şi coaja de...Citeste continuarea
Tort de bezea
Postat de: Dea_Dea in TorturiBezea: Albusurile se bat spuma cu praful de sare , pana cand putem intoarce castronul, iar albusurile nu cad.Acum adaugam zaharul treptat, mixand continuu. Vom mixa pana cand albusurile sunt...Citeste continuarea
Tarta dulce cu branza si stafide
Postat de: nadea68 in PrajituriScoatem aluatul foietaj din frigider cu 20 minute inainte de a prepara. Stafidele le punem la inmuiat in putina apa calda. Branza o punem intr-un bol si o amestecam cu zaharul.N-am pus...Citeste continuarea
Tort panza de paianjen
Postat de: tarasmariana in TorturiBlatul: se separa albusurile de galbenusuri,se bat bine pana devin tari,se adauga cate o lingura de zahar,si se bat bine,apoi se dauga cate un galbenus pe rand,se amesteca cu o lingura de lemn de...Citeste continuarea
Tort de ciocolata si capsuni
Postat de: tarasmariana in TorturiAm separat ptr inceput albusurile de galbenusuri.Am batut albusurile cu putina sare pana au devenit tari,apoi am adaugat zaharul si am batut in continuare pana s-a topit zaharul,am adaugat...Citeste continuarea
Tarta cu budinca si fructe reteta...
Postat de: timea in TorturiCum se prepara Tarta cu budinca si fructe reteta de desert de casa delicios Batem albusurile spuma cu un varf de sare, adaugam pe rand cele trei linguri de zahar si mixam in continuare....Citeste continuarea
Tort Diplomat
Postat de: medioto59 in TorturiPunem geletina la hidratat in 50 ml suc de la compot(8-10 min). Intr-un vas cu fund dublu punem ouale si apoi zaharul. Amestecam iar apoi incorporam faina. Adaugam smantana si apoi putin...Citeste continuarea
Tocanita de iepure-n cuptor
Postat de: Cocktail_of_Senses in Mancaruri cu carneAsezati iepurele intr-o oala, adaugati peste el ulei de masline, apoi ceapa si usturoiul tocate nu foarte marunt. Adaugati apoi morcovii si telina date prin razatoarea mare, foile de dafin,...Citeste continuarea
Tort Sacher
Postat de: privatelaura in TorturiTopim pe baie de aburi 100 gr ciocolata. Dupa ce s-a topit, adaugam romul si il incorporam in ciocolata. Untul moale il mixam cu zaharul si cu praful de sare. Mixam foarte bine, apoi...Citeste continuarea
Tarta de Santiago
Postat de: RuxyRux in PrajituriTarta se prepara foarte foarte usor: Se macina la robot migdalele foarte fin. Ouale se separa, galbenusurile se mixeaza cu zaharul pudra si vanilia in jur de 3 minute pana devin cremoase, in...Citeste continuarea
Tarta cu leurdă şi ciuperci
Postat de: simonacallas in Aperitive / GarnituriFăina am cernut-o cu praful de copt. Ciupercile, spălate şi tăiate în cuburi mai mici le-am sotat în puţin ulei, până s-au înmuiat şi a mai scăzut din...Citeste continuarea
Tort cu visine si doua feluri de...
Postat de: timea in TorturiPentru ca trebuie sa stea la frigider, incepem mai intai cu cele doua creme de ciocolata. Crema 1: amestecam frisca lichida neindulcita cu zaharul si punem pe foc pana da in...Citeste continuarea
Trufe de ciocolata
Postat de: petruta_ionela84 in PrajituriToaca bine ciocolata,incalzeste frisca lichida (atentie sa nu fiarba) si toarn-o peste ciocolata. Amesteca bine,pune coniacul si da la rece pt cca 3 h pana se intareste atat cat sa porti forma...Citeste continuarea
Turta dulce cu nuci
Postat de: simsim82 in DulciuriMierea se amesteca bine cu zaharul si se fierb (la foc mic) pana cand se topeste zaharul. Dupa ce se raceste compozitia se adauga vanilia, ouale intregi, nucile macinate,praful de copt si faina....Citeste continuarea
Tort de Fructe
Postat de: andreea91 in TorturiBLATUL Blatul obisnuiesc sa il fac cu o zi inainte pt a fi destul de rece si sa il pot manevra cum vreau eu. Frecam ouale cu zaharul cu mixerul pana devin spumoase iar apoi adaugam apa...Citeste continuarea
Tort de ciocolata
Postat de: sis in TorturiReteta am luat-o de undeva dar nu mai tin minte de unde ca sa pot pune si legatura. Aluatul: Albusele se bat bine cu un praf de sare,se adauga zaharul si se bat in continuare pina se...Citeste continuarea
Tort Imperial
Postat de: CristinaCriss in TorturiBlat cu cacao Intr-un vas punem primele 4 ingrediente (zahar, cacao, apa si unt) si fierbem, amestecand continuu pana cand obtinem o crema consistenta. Racim crema, apoi mixam pana se...Citeste continuarea
Tort Fanta Dukan
Postat de: deyutzky in TorturiBlat: Separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile cu un praf de sare pana se fac spuma. Adaugam galbenusurile unul cate unul peste albusurile spuma si amestecam cu un tel....Citeste continuarea
Tort de ciocolata
Postat de: privatelaura in TorturiPornim cuptorul. Luam o forma de copt si asezam o hartie de copt umezita cu apa. Astfel, se asaza perfect in tava fara a face cute. Blatul de coace drept. Intr-un castron, adaugam faina,...Citeste continuarea
Tort Festiv
Postat de: JulyCris in TorturiBlat : Batem albusurile spuma cu zaharul, adaugam faina impreuna cu cacaoa si amestecam incet cu o lingura. Punem blatul la cuptorul preincalzit pana trece testul scobitorii si-l lasam la racit....Citeste continuarea