Tort cu nuca
Postat de: Dea_Dea in TorturiBlat: Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana devin lucioase, adaugam galbenusurile frecate cu uleiul. Adaugam nuca macinata si amestecam cu o spatula, la...Citeste continuarea
Tocanita de porc cu sos de cascaval...
Postat de: ralu_ca in Mancaruri cu carneAm taiat carnea bucati mici. Ceapa taiata marunt si o calita in ulei. Am adaugat carnea taiata, usturoiul zdrobit si am condimentat cu sare, piper,maghiran si boia iute. Am turnat deasupra apa cat...Citeste continuarea
Tort Puisori
Postat de: nico15 in TorturiSe spala, dezinfecteaza si separa ouale. Punem albusurile in robot si incepem baterea lor, pana obtinem consistenta dorita. Separat amestecam galbenusurile cu zaharul si adaugam celelale...Citeste continuarea
Tarta cu spanac
Postat de: Valclaudia in Aperitive / GarnituriPentru inceput spalam spanacul in mai multe ape, il taiem, il condimentam si il calim in ulei cca 10 min la foc potrivit. O sa lase destula apa, daca il caliti mai mult in ideea ca vreti sa scada...Citeste continuarea
Tagliatelle cu spanac in sos pesto
Postat de: comanligia in PasteSe fierb pastele in apa al dente cu putina sare dupa minutele scrise pe pachet(eu am fiert 6 min). In acest timp se face sosul: am pus intr-o cratita putin ulei de masline cu aroma de...Citeste continuarea
Tocanita de porc cu cartofi la tigaie
Postat de: Isabel in PorcSe pune uleiul la incins intr-o tigaie adanca,apoi adaugam carnea de porc taiata cubulete si cartofii taiati cuburi,fasii,neuniform cat mai gros,dafinul,piperul si delikatul,acoperim si lasam la...Citeste continuarea
Tarta cu budinca de vanilie,capsuni...
Postat de: JulyCris in DulciuriAluatul Se framanta un aluat din toate ingredientele de mai sus. Se intinde in forma de tarta,se inteapa cu furculita si se da la cuptorul preincalzit pt 20-25 de minute. Intre...Citeste continuarea
Tort cu mousse de portocale si vanilie
Postat de: nacularisa in Torturiblat: - se separa galbenusurile de albusuri -se mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare,apoi se adauga treptat zaharul pana devine ca o bezea tare si lucioasa -se adauga...Citeste continuarea
Tarta cu mere "Tosca"
Postat de: doralinda72 in PrajituriPreparati aluatul, trecand prin sita 2 cesti de faina cu praful de copt si putina sare. Adaugati untul taiat in bucatele mici( e de preferat sa il lasati afara din frigider cu cca 30 min inainte...Citeste continuarea
Tebel
Postat de: aishaflory in Mancaruri cu carnePrajiti coriandru si chimenul intr-o tigaie 2-3 minute amestecand continuu, iar dupa ce s-au prajit le pisati si amestecati cu usturoi pudra si putina boia si ati obtinut tebel :) Citeste continuarea
Tort Diplomat Dukan
Postat de: deyutzky in TorturiBlat: Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma si adaugam pe rand galbenusurile, iaurtul si indulcitorul si mixam la viteza cea mai mica. Adaugam treptat taratele de...Citeste continuarea
Tarta cu budinca si capsuni
Postat de: Nicole28 in PrajituriSpargem ouale si separam albusurile de galbenusuri. Batem spuma albusurile cu sare si 3 linguri de zahar. Separat amestecam galbenusurile cu praful de copt si alte 3 linguri de zahar....Citeste continuarea
Tocanita de ceapa cu pui
Postat de: Valyvalentyna in PuiPentru inceput condimentam si prajim carnea {nu prea mult} Dupa ce se prajeste o scoatem pe o farfurie iar in acelasi ulei calim ceapa tocata marunt sau data prin robot {nu prajita ceapa} adaugam...Citeste continuarea
Tort cu vin rosu si crema de capsune
Postat de: rhapsody in TorturiBlat: 1. Preincalzeste cuptorul la 170 grade celsius. 2. Separa albusurile de galbenusuri. 3. Mixeaza galbenusurile spuma cu 40 g zahar pana cand isi tripleaza volumul, iar culoarea...Citeste continuarea
Tarta cu ciocolata
Postat de: andaoana in PrajituriFaina impreuna cu zaharul , sarea si untul taiat cubulete le amestecam pana obtinem un fel de fulgi . Intr-un bol amestecam cele 2 galbenusuri cu smantana, dupa care le punem in amestecul de...Citeste continuarea
Tocanita de ceafa si carnati de porc
Postat de: delia64 in PorcCeafa si carnatul se taie felii si se pun la prajit . Se curata capa si usturoiul , se taie marunt si se adauga peste carne si carnat , amestecandu-se din cand in cand . Se...Citeste continuarea
Tarta cu capsuni
Postat de: Luana in PrajituriPentru crusta mixam untul cu zaharul pana la omegenizare, apoi adaugam oul continuand sa mixam apoi adaugam faina si praful de sare. Aluatul de intinde intr-o tava pentru tarte si se da la...Citeste continuarea
Tort cu crema de mascarpone si...
Postat de: ralu_ca in TorturiBlat: Intr-un vas am amestecat faina cu cacaoa, zaharul pudra, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si un praf de sare si le amestecam. Adaugam in mijloc si uleiul, iaurtul si cele 6 oua....Citeste continuarea
Tort Mona
Postat de: reisnaor_2006 in TorturiSe bat albusurile spuma cu zaharul si adaugam treptat apa. Separat faina se amesteca cu cacaoa si praful de copt si se adauga peste albusuri. Compozitia se toarna in tava tapetata si se da la...Citeste continuarea
Taitei de orez cu piept de pui si...
Postat de: daniela_16 in PasteAm pus la fiert taiteii pe care i-am fiert 10 minute. Intre timp am spalat pieptul de pui si l-am taiat in bucatele mici si pe urma l-am pus intr-un vas in care am pus sosul de soia si l-am lasat...Citeste continuarea
Tort cu cirese si capsuni
Postat de: comanligia in TorturiBlat: am separat albusurile de galbenusuri, pe care le-am batut spuma cu putina sare, apoi am adaugat zaharul si galbenusurile si le-am batut bine pana cand s-a topit zaharul. Pe rand am adaugat...Citeste continuarea
Tort crocant cu mere
Postat de: Mihaela11_jo in PrajituriBaza Se framanta faina, sarea si untul intr-un aluat moale. Separat se amesteca biscuitii Amaretti zdrobiti cu zaharul ,esenta de rom si zaharul vanilinat si se adauga la aluat....Citeste continuarea
Tocanita de pipote si inimi de pui
Postat de: aliliana in PuiPipotele si inimile se spala se pun la scurs. Se ung cu o solutie formata din putin ulei si mirodeniile de mai sus, se omogenizeaza bine. O tigaie cu ulei se pune la incins si cand este gata se...Citeste continuarea
Tarhon in otet
Postat de: delia64 in ConserveSe aduna frunzele de tarhon de pe tija , se spala , se toaca marunt si se pun in borcane cu capac . Se toarna otet si se apasa frunzele sa treaca otetul peste ele . Se...Citeste continuarea
Tocana de porc cu legume si porumb...
Postat de: papabundetot in PorcCarnea de porc am taiat-o in cubulete potrivite ca si marime si inainte de cu o zi am pus-o la marinat in sos de soia,sos de stridii,sos de ardei iuti,pentru a se fragezi foarte bine....Citeste continuarea
Tarta cu capsuni
Postat de: nadea68 in PrajituriAluatul il scoatem din frigider cu 30 minute inainte de a incepe reteta. Aprindem aragazul la 180° Luam o tava pentru tarte,punem aluatul in tava pe hartia de copt . Deasupra...Citeste continuarea
Tocanita de legume cu piept de pui
Postat de: babi5 in PuiSe curata ceapa, ceapa verde, usturoiul si ardeiul, se spala si se toaca marunt. Pieptul de pui il spalam si-l portionam in bucatele mai mici (ca pentru gulas). Punem intr-o cratita ceapa, ardeiul...Citeste continuarea
Tortulet cu crema Finetti
Postat de: Constelatialeu in TorturiBlat: Separam albusurile de galbenusuri.Mixam albusurile cu un praf de sare pana devine o spuma tare.galbenusurile cu zaharul le frecam pana se topeste zaharul,adaugam faina si la final...Citeste continuarea
Tort "Trandafir albastru" cu crema...
Postat de: claudiaO in TorturiPentru blat frecam galbenusurile cu uleiul si dam deoparte pana batem albusurile spuma tare impreuna cu zaharul. Amestecam usor de sus in jos albusul batut cu galbenusul si adaugam la final...Citeste continuarea
Tocanita de porc cu legume
Postat de: timea in PorcSa trecem la treaba. Eu am facut aceasta mancare in multicooker, dar la fel de bine se poate face intr-un wok sau alt vas, direct pe aragaz. - taiem carnea cubulete mici - legumele le...Citeste continuarea
Tort cu crema de ciocolata
Postat de: Adele in DulciuriIntr-un vas batem ouale cu zahar si ulei .Intr-un alt vas amestecam ricotta cu iaurtul si 1 lingura de zahar pana devine cremoasa ,dupa care adaugam cacaoa.Unim cele doua compozitii si adaugam...Citeste continuarea
Tarta cu budinca de ciocolata
Postat de: pity19 in DulciuriBlat : Separatam galbenusurile de albusuri , albusurile le batem spuma cu un praf de sare , galbenusurile le frecam cu zaharul si le punem peste spuma de albusuri impreuna cu faina , mixand usor...Citeste continuarea
Tort ''Joffrè'' by me
Postat de: Adele in DulciuriIntr-un vas taiem bucati untul ,care trebuie sa fie moale .Il mixam bine cu zaharul pudra si treptat adaugam cate un galbenus de ou.Mixam totul pana devine cremos. Intr-o oala punem cacao cu...Citeste continuarea
Tocanita de cartofi cu morcovi si...
Postat de: merisor67 in Mancare copiiReteta Laurei este aceasta: http://www.bucataras.ro/retete/tocanita-de-cartofi-si-morcovei-cu-perisoare-59724.html Pregatim toate ingredientele in felul urmator: tocam canea impreuna cu 2...Citeste continuarea
Tarta floare cu gem si nuci
Postat de: Irina in DulciuriAm intins foaia de aluat si am uns-o cu gem. Deasupra am presarat miez de nuca, rupt in bucati. Am rulat foaia ca pe o rulada, dupa care am pus-o in tava, sub forma de coronita. Am...Citeste continuarea
Tarte cu crema de mure
Postat de: aliliana in PrajituriIncepem cu crema de mure ca sa aiba timp sa se raceasca.Murele le lasam la decongelat, dupa care intr-o cratita punem unt. Cand untul s-a topit adaugam murele si zaharul si apa. Se lasa sa fiarba...Citeste continuarea
Tort cu crema de portocale
Postat de: tarasmariana in TorturiBatem ouale cu zaharul si cand compozitia incepe sa se ingroase adaugam faina amestecand pana la omogenizare. Impartim in doua blatul si coacem separat in 2 tavi rotunde detasabile sau pe rand....Citeste continuarea
Tarta cu fructe
Postat de: pity19 in PrajituriBlatul : Separam galbenusurile de albusuri, galbenusurile le batem impreuna cu zaharul si zaharul vanilat . Albusurile le batem spuma cu un praf de sare dupa care impreunam galbenusurile cu...Citeste continuarea
Tarta cu Capsuni si Sufleu de...
Postat de: Ina75 in PrajituriPregatim robotul de bucatarie pentru framantat. Punem untul in vasul robotului. Pastram 3 linguri de faina (adica 60 gr.), iar restul (200 gr.) le punem peste unt. Mixam pana cand obtinem o...Citeste continuarea
Tort cu ciocolată “Interzis...
Postat de: simonacallas in TorturiAm preîncălzit cuptorul aragazului, am uns cu unt şi am tapetat cu hârtie de copt o formă rotundă cu diametrul de 20 cm. Am mixat untul cu zahărul până când...Citeste continuarea
Tort cu portocale,miere si piersici
Postat de: comanligia in TorturiPrepararea biscuitelui (blat) : se amesteca untul moale la temperatura camerei impreuna cu zaharul.Se adauga ouale apoi pudra de migdale si se amesteca pana devine cremos.Se adauga amidonul si...Citeste continuarea
Tort Martisor
Postat de: diaconta in TorturiReteta de blat este foarte simpla, trebuie doar sa respectati proportiile, adica 30g zahar si 30 g faina pentru 1 ou folosit, iar timpul de mixare sa fie suficient pentru a încorpora...Citeste continuarea
Tort „Black & White”
Postat de: diaconta in TorturiPentru cele doua blaturi,am procedat la fel,difera doar cantitatile si tava in care le-am copt.Reteta este foarte simpla,trebuie doar sa respectati proportiile,adica 30g zahar si 30 g faina pentru...Citeste continuarea
Tort cu ciocolată şi zmeură...
Postat de: diaconta in TorturiAm pregatit cele doua blaturi cu o zi înainte,se vor taia mult mai bine a doua zi. Am procedat la fel oebtru cele doua blaturi,difera doar cantitatile si tava în care le-am...Citeste continuarea
Tort cu crema de castane si ciocolata
Postat de: privatelaura in TorturiSeparam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul brut, lingura cu lingura, dupa care mixam bine. Cand am obtinut o bezea tare, adaugam...Citeste continuarea
Tort cu blat din banane ,crema...
Postat de: comanligia in TorturiBlatul: se incinge cuptorul la 180°c,apoi se ung doua tavi rotunde de 20 cm cu unt si se tapeteaza cu hartie de copt (daca nu aveti se pot coace pe rand),apoi se amesteca untul cu zaharul...Citeste continuarea
Tarta cu crema de vanilie si...
Postat de: andreea91 in PrajituriBLATUL Eu am folosit zahar normal care l-am facut pudra dandu-l prin robot , Intr-un vas adaugam zaharul pudra , coaja de lamaie, faina,oul si galbenusul, untul la...Citeste continuarea
Tort Dobos
Postat de: diana_k in TorturiFoile: Albusurile le mixam, adaugam treptat zaharul si mixam in continuare pana obtinem o spuma densa, lucioasa. Adaugam galbenusurile, mai mixam putin pana acestea se incorporeaza. Renuntam...Citeste continuarea
Tort Foret-noire cu capsuni
Postat de: Sylvia in TorturiSe face un blat tip frantuzesc in care diferenta este ca ouale sunt mixate impreuna fara separare, genoise se numeste si este baza la multe torturi. Se mixeaza bine ouale cu 200...Citeste continuarea
Tort din foi de napolitane cu sos...
Postat de: krysty in TorturiIntai am preparat sosul caramel : Punem zaharul intr-o tigaie pe aragaz,iar cand incepe sa se topeasca amestecam continuu cu o lingura de lemn.Cand zaharul s-a topit complet,punem pe rand...Citeste continuarea