A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort cu nuca

Postat de: Dea_Dea in Torturi

Blat: Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana devin lucioase, adaugam galbenusurile frecate cu uleiul. Adaugam nuca macinata si amestecam cu o spatula, la...Citeste continuarea

Tocanita de porc cu sos de cascaval...

Postat de: ralu_ca in Mancaruri cu carne

Am taiat carnea bucati mici. Ceapa taiata marunt si o calita in ulei. Am adaugat carnea taiata, usturoiul zdrobit si am condimentat cu sare, piper,maghiran si boia iute. Am turnat deasupra apa cat...Citeste continuarea

Tort Puisori

Postat de: nico15 in Torturi

Se spala, dezinfecteaza si separa ouale. Punem albusurile in robot si incepem baterea lor, pana obtinem consistenta dorita. Separat amestecam galbenusurile cu zaharul si adaugam celelale...Citeste continuarea

Tarta cu spanac

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput spalam spanacul in mai multe ape, il taiem, il condimentam si il calim in ulei cca 10 min la foc potrivit. O sa lase destula apa, daca il caliti mai mult in ideea ca vreti sa scada...Citeste continuarea

Tagliatelle cu spanac in sos pesto

Postat de: comanligia in Paste

Se fierb pastele in apa al dente cu putina sare dupa minutele scrise pe pachet(eu am fiert 6 min). In acest timp se face sosul: am pus intr-o cratita putin ulei de masline cu aroma de...Citeste continuarea

Tocanita de porc cu cartofi la tigaie

Postat de: Isabel in Porc

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie adanca,apoi adaugam carnea de porc taiata cubulete si cartofii taiati cuburi,fasii,neuniform cat mai gros,dafinul,piperul si delikatul,acoperim si lasam la...Citeste continuarea

Tarta cu budinca de vanilie,capsuni...

Postat de: JulyCris in Dulciuri

Aluatul Se framanta un aluat din toate ingredientele de mai sus. Se intinde in forma de tarta,se inteapa cu furculita si se da la cuptorul preincalzit pt 20-25 de minute. Intre...Citeste continuarea

Tort cu mousse de portocale si vanilie

Postat de: nacularisa in Torturi

blat:  - se separa galbenusurile de albusuri -se mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare,apoi se adauga treptat zaharul pana devine ca o bezea tare si lucioasa -se adauga...Citeste continuarea

Tarta cu mere "Tosca"

Postat de: doralinda72 in Prajituri

Preparati aluatul, trecand prin sita 2 cesti de faina cu praful de copt si putina sare. Adaugati untul taiat in bucatele mici( e de preferat sa il lasati afara din frigider cu cca 30 min inainte...Citeste continuarea

Tebel

Postat de: aishaflory in Mancaruri cu carne

Prajiti coriandru si chimenul intr-o tigaie 2-3 minute amestecand continuu, iar dupa ce s-au prajit le pisati  si amestecati cu usturoi pudra si putina boia si ati obtinut tebel :) Citeste continuarea

Tort Diplomat Dukan

Postat de: deyutzky in Torturi

Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma si adaugam pe rand galbenusurile, iaurtul si indulcitorul si mixam la viteza cea mai mica. Adaugam treptat taratele de...Citeste continuarea

Tarta cu budinca si capsuni

Postat de: Nicole28 in Prajituri

Spargem ouale si separam albusurile de galbenusuri. Batem spuma albusurile cu sare si 3 linguri de zahar. Separat amestecam galbenusurile cu praful de copt si alte 3 linguri de zahar....Citeste continuarea

Tocanita de ceapa cu pui

Postat de: Valyvalentyna in Pui

Pentru inceput condimentam si prajim carnea {nu prea mult} Dupa ce se prajeste o scoatem pe o farfurie iar in acelasi ulei calim ceapa tocata marunt sau data prin robot {nu prajita ceapa} adaugam...Citeste continuarea

Tort cu vin rosu si crema de capsune

Postat de: rhapsody in Torturi

Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 170 grade celsius. 2. Separa albusurile de galbenusuri. 3. Mixeaza galbenusurile spuma cu 40 g zahar pana cand isi tripleaza volumul, iar culoarea...Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata

Postat de: andaoana in Prajituri

Faina impreuna cu zaharul , sarea si untul taiat cubulete le amestecam pana obtinem un fel de fulgi . Intr-un bol amestecam cele 2 galbenusuri cu smantana, dupa care le punem in amestecul de...Citeste continuarea

Tocanita de ceafa si carnati de porc

Postat de: delia64 in Porc

Ceafa si carnatul se taie felii si se pun la prajit . Se curata capa si usturoiul , se taie marunt si se adauga peste carne si carnat  , amestecandu-se  din cand in cand . Se...Citeste continuarea

Tarta cu capsuni

Postat de: Luana in Prajituri

Pentru crusta mixam untul cu zaharul pana la omegenizare, apoi adaugam oul continuand sa mixam apoi adaugam faina si praful de sare. Aluatul de intinde intr-o tava pentru tarte si se da la...Citeste continuarea

Tort cu crema de mascarpone si...

Postat de: ralu_ca in Torturi

Blat: Intr-un vas am amestecat faina cu cacaoa, zaharul pudra, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si un praf de sare si le amestecam. Adaugam in mijloc si uleiul, iaurtul si cele 6 oua....Citeste continuarea

Tort Mona

Postat de: reisnaor_2006 in Torturi

Se bat albusurile spuma cu zaharul si adaugam treptat apa. Separat faina se amesteca cu cacaoa si praful de copt si se adauga peste albusuri. Compozitia se toarna in tava tapetata si se da la...Citeste continuarea

Taitei de orez cu piept de pui si...

Postat de: daniela_16 in Paste

Am pus la fiert taiteii pe care i-am fiert 10 minute. Intre timp am spalat pieptul de pui si l-am taiat in bucatele mici si pe urma l-am pus intr-un vas in care am pus sosul de soia si l-am lasat...Citeste continuarea

Tort cu cirese si capsuni

Postat de: comanligia in Torturi

Blat: am separat albusurile de galbenusuri, pe care le-am batut spuma cu putina sare, apoi am adaugat zaharul si galbenusurile si le-am batut bine pana cand s-a topit zaharul. Pe rand am adaugat...Citeste continuarea

Tort crocant cu mere

Postat de: Mihaela11_jo in Prajituri

Baza Se framanta faina, sarea si untul  intr-un aluat moale. Separat se amesteca biscuitii Amaretti zdrobiti cu zaharul ,esenta de rom si zaharul vanilinat si se adauga la aluat....Citeste continuarea

Tocanita de pipote si inimi de pui

Postat de: aliliana in Pui

Pipotele si inimile se spala se pun la scurs. Se ung cu o solutie formata din putin ulei si mirodeniile de mai sus, se omogenizeaza bine. O tigaie cu ulei se pune la incins si cand este gata se...Citeste continuarea

Tarhon in otet

Postat de: delia64 in Conserve

Se  aduna frunzele de tarhon de pe tija , se spala , se toaca marunt si se pun in borcane cu capac  . Se toarna otet  si se apasa frunzele sa treaca otetul peste ele . Se...Citeste continuarea

Tocana de porc cu legume si porumb...

Postat de: papabundetot in Porc

Carnea de porc am taiat-o in cubulete potrivite ca si marime si inainte de cu o zi  am pus-o la marinat in sos de soia,sos de stridii,sos de ardei iuti,pentru a se fragezi foarte bine....Citeste continuarea

Tarta cu capsuni

Postat de: nadea68 in Prajituri

Aluatul il scoatem din frigider cu 30 minute inainte de a incepe reteta. Aprindem aragazul la 180° Luam o tava pentru tarte,punem aluatul in tava pe  hartia de copt . Deasupra...Citeste continuarea

Tocanita de legume cu piept de pui

Postat de: babi5 in Pui

Se curata ceapa, ceapa verde, usturoiul si ardeiul, se spala si se toaca marunt. Pieptul de pui il spalam si-l portionam in bucatele mai mici (ca pentru gulas). Punem intr-o cratita ceapa, ardeiul...Citeste continuarea

Tortulet cu crema Finetti

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat: Separam albusurile de galbenusuri.Mixam albusurile cu un praf de sare pana devine o spuma tare.galbenusurile cu zaharul le frecam pana se topeste zaharul,adaugam faina si la final...Citeste continuarea

Tort "Trandafir albastru" cu crema...

Postat de: claudiaO in Torturi

Pentru blat frecam galbenusurile cu uleiul si dam deoparte pana batem albusurile spuma tare impreuna cu zaharul. Amestecam usor de sus in jos albusul batut cu galbenusul si adaugam la final...Citeste continuarea

Tocanita de porc cu legume

Postat de: timea in Porc

Sa trecem la treaba. Eu am facut aceasta mancare in multicooker, dar la fel de bine se poate face intr-un wok sau alt vas, direct pe aragaz.  - taiem carnea cubulete mici - legumele le...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata

Postat de: Adele in Dulciuri

Intr-un vas batem ouale cu zahar si ulei .Intr-un alt vas amestecam ricotta cu iaurtul si 1 lingura de zahar pana devine cremoasa ,dupa care adaugam cacaoa.Unim cele doua compozitii si adaugam...Citeste continuarea

Tarta cu budinca de ciocolata

Postat de: pity19 in Dulciuri

Blat : Separatam galbenusurile de albusuri , albusurile le batem spuma cu un praf de sare , galbenusurile le frecam cu zaharul si le punem peste spuma de albusuri impreuna cu faina , mixand usor...Citeste continuarea

Tort ''Joffrè'' by me

Postat de: Adele in Dulciuri

Intr-un vas taiem bucati untul ,care trebuie sa fie moale .Il mixam bine cu zaharul pudra si treptat adaugam cate un galbenus de ou.Mixam totul pana devine cremos. Intr-o oala punem cacao cu...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu morcovi si...

Postat de: merisor67 in Mancare copii

Reteta Laurei este aceasta: http://www.bucataras.ro/retete/tocanita-de-cartofi-si-morcovei-cu-perisoare-59724.html Pregatim toate ingredientele in felul urmator: tocam canea impreuna cu 2...Citeste continuarea

Tarta floare cu gem si nuci

Postat de: Irina in Dulciuri

Am intins foaia de aluat si am uns-o cu gem. Deasupra am presarat miez de nuca, rupt in bucati.  Am rulat foaia ca pe o rulada, dupa care am pus-o in tava, sub forma de coronita. Am...Citeste continuarea

Tarte cu crema de mure

Postat de: aliliana in Prajituri

Incepem cu crema de mure ca sa aiba timp sa se raceasca.Murele le lasam la decongelat, dupa care intr-o cratita punem unt. Cand untul s-a topit adaugam murele si zaharul si apa. Se lasa sa fiarba...Citeste continuarea

Tort cu crema de portocale

Postat de: tarasmariana in Torturi

Batem ouale cu zaharul si cand compozitia incepe sa se ingroase adaugam faina amestecand pana la omogenizare. Impartim in doua blatul si coacem separat in 2 tavi rotunde detasabile sau pe rand....Citeste continuarea

Tarta cu fructe

Postat de: pity19 in Prajituri

Blatul : Separam galbenusurile de albusuri, galbenusurile le batem impreuna cu zaharul si zaharul vanilat . Albusurile le batem spuma cu un praf de sare dupa care impreunam galbenusurile cu...Citeste continuarea

Tarta cu Capsuni si Sufleu de...

Postat de: Ina75 in Prajituri

Pregatim robotul de bucatarie pentru framantat. Punem untul in vasul robotului. Pastram 3 linguri de faina (adica 60 gr.), iar restul (200 gr.) le punem peste unt. Mixam pana cand obtinem o...Citeste continuarea

Tort cu ciocolată “Interzis...

Postat de: simonacallas in Torturi

Am preîncălzit cuptorul aragazului,  am uns cu unt şi am tapetat cu hârtie de copt o formă rotundă cu diametrul de 20 cm. Am mixat untul cu zahărul până când...Citeste continuarea

Tort cu portocale,miere si piersici

Postat de: comanligia in Torturi

Prepararea biscuitelui (blat) : se amesteca untul moale la temperatura camerei impreuna cu zaharul.Se adauga ouale apoi pudra de migdale si se amesteca pana devine cremos.Se adauga amidonul si...Citeste continuarea

Tort Martisor

Postat de: diaconta in Torturi

Reteta  de blat este foarte simpla, trebuie doar sa respectati proportiile, adica 30g zahar si 30 g faina pentru 1 ou folosit, iar timpul de mixare sa fie suficient pentru a încorpora...Citeste continuarea

Tort „Black & White”

Postat de: diaconta in Torturi

Pentru cele doua blaturi,am procedat la fel,difera doar cantitatile si tava in care le-am copt.Reteta este foarte simpla,trebuie doar sa respectati proportiile,adica 30g zahar si 30 g faina pentru...Citeste continuarea

Tort cu ciocolată şi zmeură...

Postat de: diaconta in Torturi

Am pregatit cele doua blaturi cu o zi înainte,se vor taia mult mai bine a doua zi. Am procedat la fel oebtru cele doua blaturi,difera doar cantitatile si tava în care le-am...Citeste continuarea

Tort cu crema de castane si ciocolata

Postat de: privatelaura in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul brut, lingura cu lingura, dupa care mixam bine. Cand am obtinut o bezea tare, adaugam...Citeste continuarea

Tort cu blat din banane ,crema...

Postat de: comanligia in Torturi

Blatul: se incinge cuptorul la 180°c,apoi se ung doua tavi rotunde de 20 cm cu unt si se tapeteaza cu hartie de copt (daca nu aveti se pot coace pe rand),apoi se amesteca untul cu zaharul...Citeste continuarea

Tarta cu crema de vanilie si...

Postat de: andreea91 in Prajituri

BLATUL  Eu am  folosit zahar normal  care l-am  facut pudra dandu-l prin robot , Intr-un vas adaugam zaharul pudra , coaja de lamaie, faina,oul si galbenusul, untul la...Citeste continuarea

Tort Dobos

Postat de: diana_k in Torturi

Foile: Albusurile le mixam, adaugam treptat zaharul si mixam in continuare pana obtinem o spuma densa, lucioasa. Adaugam galbenusurile, mai mixam putin pana acestea se incorporeaza. Renuntam...Citeste continuarea

Tort Foret-noire cu capsuni

Postat de: Sylvia in Torturi

    Se face un blat tip frantuzesc in care diferenta este ca ouale sunt mixate impreuna fara separare, genoise se numeste si este baza la multe torturi. Se mixeaza bine ouale cu 200...Citeste continuarea

Tort din foi de napolitane cu sos...

Postat de: krysty in Torturi

Intai am preparat sosul caramel : Punem zaharul intr-o tigaie pe aragaz,iar cand incepe sa se topeasca amestecam continuu cu o lingura de lemn.Cand zaharul s-a topit complet,punem pe rand...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]