A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tramezzini

Postat de: deea2686 in Aperitive / Garnituri

Piinea pentru tramezini o tai in 2 ca sa iasa 2 triunghiuri.Ungi feliile cu maioneza,apoi pui peste din conserva scurs de ulei,ciuperci,ardeiul in otet,maslinele rondele si dupa gust se poate...Citeste continuarea

Tocana de cartofi cu praz si porumb

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in unt,impreuna cu morocvul dat pe razatoarea mare si prazul taiat rondele. Se pun pulpele de pui crestate,se stinge cu vinul alb si se lasa pe foc pana...Citeste continuarea

Turta dulce

Postat de: momo121 in Dulciuri

Intr-o tigaie sau oala am caramelizat 50g zahar, peste am turnat apa si am lasat sa se topeasca tot caramelul care s-a format, dupa ce s-a topit punem si restul de zahar, condimentele (...Citeste continuarea

Tagliatelle con sugo fresco di...

Postat de: gurita_ta2005 in Paste

Intr-un castron se pun rosiile cuburi,uleiul de masline,usturoiul taiat feliute subtiri,condimentele si frunzele de busuioc taiate in bucati mari. Se amesteca timp de cateva minute si se da la...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi si ciuperci

Postat de: nadea68 in Mancaruri de post

Curatam cartofii,ii spalam si-i taiem in bucati mai marisoare sau cum va place voua :) Ii punem la fiert intr-o oala. Intre timp curatam si ciupercile de pamant daca este nevoie,ii spalam cu...Citeste continuarea

Tort cu crema de sampanie

Postat de: katty in Torturi

Pentru blat separam albusurile de galbenusuri . Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare . Adaugam zaharul si batem in continuare pana compozitia capata consistenta unei smantani groase ....Citeste continuarea

Tocana de porc la cuptor

Postat de: papabundetot in Porc

Am taiat carnea cubulete,apoi am marinat-o 2-3ore in apa de flori de portocal,otet de orez,scortisoara,turmenic,boia iute afumata,chimen macinat si putina sare. Ceapa si urturoiul le-am tocat,nu...Citeste continuarea

Tort Bienenstich - Intepatura de...

Postat de: Corina33 in Torturi

Pregatim intai budinca pentru crema : se pune laptele la fiert, se amesteca praful de budinca cu zaharul si putin lapte, se omogenizeaza, apoi se adauga restul de lapte si se fierbe pana da in...Citeste continuarea

Tort cu crema de menta si ciocolata

Postat de: Ina in Torturi

Blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Batem spuma tare albusurile cu un praf de sare, apoi adaugam pe rand  restul ingredientelor, mixand dupa fiecare : galbenusurile, faina,...Citeste continuarea

Tort ciocolatos "Leo''

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat : Albusurile cu un praf de sare le mixam bine,pana devin o spuma tare.Zaharul,cacaoa si apa se pun pe foc si se amesteca bine pana se ingroasa.Se lasa sa se raceasca bine,apoi se adauga...Citeste continuarea

Turte banatene

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un bol mai adanc adaugam faina,facem o gaura in mijloc adaugam laptele caldut,amestecat cu bicarbonatul,oul batut si cele 2 linguri ulei. Framantam cca 10 min dupa care acoperim vasul si...Citeste continuarea

Tarta cu mere si gem de gutui

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Din aceasta cantitate vor iesi doua tarte delicioase: Modul de preparare este unul extrem de simplu: Untul rece direct din frigider se da pe razatoarea mare si se amesteca cu restul...Citeste continuarea

Tocana de legume pentru iarna

Postat de: sufletista in Conserve

Intr-o oala mare punem uleiul si cand s-a incalzit adaugam ceapa tocata marunt,lasam sa se caleasca,putin dupa care adaugam morcovii dati prin razatoare,lasam sa se caleasca impreuna dupa care...Citeste continuarea

Tarta cu branza si pere

Postat de: sufletista in Prajituri

Aluatul - intr-un bol amestecam faina, sarea, zaharul, praful de copt, coaja de lamaie. In alt bol amestecam uleiul, laptele, adaugam treptat peste amestecul de faina amestecand cu o lingura...Citeste continuarea

Tort delicios

Postat de: ela in Torturi

Mixam albusurile cu un praf de sare pana se intaresc.Adaugam treptat zaharul si batem bine dupa fiecare lingura.Adaugam treptat si galbenusurile.Punem zaharul vanilat si faina amestecata cu cacaoa...Citeste continuarea

Tocanita de naut cu carne de porc

Postat de: katty in Porc

Spalam carnea , o tamponam bine cu servete absorbante , apoi o taiem cubulete mai mari . Punem carnea la prajit in uleiul incins , amestecand in ea ocazional . Intre timp curatam ceapa si o...Citeste continuarea

Tocanita cu macrou

Postat de: katty in Peste

Curatam bine pestele , ii scoatem intestinele si ii taiem capul si coada . Il spalam bine si il taiem in 4-5 bucati . Il lasam la scurs.Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul incins ....Citeste continuarea

Tort cu caramel sarat si ciocolata

Postat de: rhapsody in Torturi

Nota: Ouale si caramelul trebuie sa aiba temperatura mediului ambiant.  Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2.  Separa albusurile de galbenusuri. 3....Citeste continuarea

Tort de banane

Postat de: deea2686 in Dulciuri

Crema:  Laptele,frisca,esenta vanilie,zaharul(60 de grame) le amesteci si le fierbi.Cind fierb usor presari amidonul pe deasupra amestecind bine (nu pe foc) apoi lasi la racit.Cind e caldut...Citeste continuarea

Tort cu crema de nuci si rom

Postat de: claudiaO in Torturi

Mai intai separam ouale; galbenusurile le frecam cu o lingura cu uleiul, iar albusul il batem spuma tare cu praful de sare. Dupa ce s-au batut bine, adaugam cate putin din galbenus, iar la final...Citeste continuarea

Tarta rustica cu mere

Postat de: mitinita in Prajituri

Pregatim aluatul Cu degetele, amestecam untul cu faina. Adaugam sarea si apa rece si framantam un aluat, pana cand acesta se desprinde de pe mana. Puteti sa mai adaugati inca una sau doua...Citeste continuarea

Tocanita de porc cu garnitura de...

Postat de: momo121 in Porc

Carnea o spalam in apa rece, o taiem bucati potrivite si o punem in tigaia incinsa cu ulei, o prajim pe ambele parti, pe urma punem ceapa si usturoiul taiate marunt alaturi de un praf de sare...Citeste continuarea

Tarta cu sunca si ardei gras

Postat de: Xandrinne in Aperitive / Garnituri

Cernem faina (sa fi fost nevoie de vreo 250 g...), intr-un castron, presaram sarea, amestecam usor si adaugam untul rece, taiat bucati. Incorporam untul in faina, folosind degetelele; pana obtinem...Citeste continuarea

Tarta cu foietaj, jambon si branza

Postat de: Xandrinne in Aperitive / Garnituri

Taiem cubulete jambonul, tocam ceapa, ardeiul, radem branzeturile. Dezghetam foietajul. Calim ceapa in 2-3 linguri ulei, adaugam ardeiul, lasam sa se imprumute putin aromele, apoi adaugam...Citeste continuarea

Trigoane cu ciocolata

Postat de: reisnaor_2006 in Dulciuri

Drojdia o dizolvam in laptele cald. Ouale le mixam impreuna cu zaharul, uleiul si sarea, turnam in castron peste faina, adaugam drojdia dizolvata, coaja de lamaie si framantam un aluat care sa fie...Citeste continuarea

Tagliatelle cu bacon afumat

Postat de: mirciss25 in Paste

Se pune la foc într-o tigaie, destul de mărișoara, lingura de ulei cu costița afumata, și se călește costița pana când grăsimea s-a topit și devine crocanta. In acest moment...Citeste continuarea

Tortilla con patatas

Postat de: mirciss25 in Aperitive / Garnituri

In prealabil inchingeti uleiul, intr-o tigaie, la circa 180 grade. Curatati cartofii, dupa care ii taiati in 4 bucati longitudinale, pe care le taiati feiute destul de subtiri. Dupa ce ati...Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blatul 1: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul pe rand mixand bine dupa fiecare. Se pune apa si uleiul, apoi galbenusurile cate unul si se mixeaza incet. Faina se...Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de: deyutzky in Torturi

Crema: Punem 500 ml lapte intr-o oala pe foc mic. Amestecam intr-un bol galbenusurile cu o lingura de zahar si le adaugam in laptele de pe foc. Intr-un alt bol amestecam bine zaharul (cele...Citeste continuarea

Tort de cafea

Postat de: margo in Torturi

Blat Albusurile se separa de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare,ca pentru bezea cu un praf de sare.Treptat se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza in continuare pana se...Citeste continuarea

Tagliatelle con funghi pioppini

Postat de: gurita_ta2005 in Paste

Ceapa se taie marunt, se pune la calit in ulei de masline, impreuna cu usturoiul putin strivit. Ciuperciile se curata de pamant (eu am taiat unde erau manunchi), se dau sub un jet de apa rece...Citeste continuarea

Tarta cu crema de vanilie si banane

Postat de: timea in Prajituri

Pentru aluat amestecam intr-un bol ingredientele si framantam pana obtinem un aluat care nu se mai lipeste de maini. Lasam aluatul pe masa de lucru aprox 20 de minute apoi intindem o foaia...Citeste continuarea

Turta dulce

Postat de: yoli86 in Prajituri

Intr-un vas mare,incapator adaugam faina,zaharul,cacaua,praful de copt,sarea si condimentele. Amestecam laptele cu mierea si il punem pe foc mediu.Cand mierea s-a topit complet,stingem focul si...Citeste continuarea

Tarta cu ghebe

Postat de: Bunica in Aperitive / Garnituri

Preparam umplutura pentru a avea timp sa se raceasca. Ceapa curatata,spalata ,tocata marunt se pune la calit. Gogosarul spalat ,curatat de cotor si seminte,tocat marunt se pune peste...Citeste continuarea

Tochitura cu castraveti...

Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne

Carnea taiata cubulete,carnatiul taiat felii si aripioarele le punem la calit in putin ulei.Adaugam si ceapa cu ardeiul taiat feliute le lasam 5 minute si adaugam castravetii taiati feliute,...Citeste continuarea

Tocanita ungureasca cu piept de curcan

Postat de: mihaelar63 in Curcan

Curatati , spalati si tocati ceapa , gogosarul si usturoiul . Spalati si taiati fasii pieptul de curcan . Caliti usor legumele in ulei amestecat cu untura proaspata . Cand legumele devin...Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de: pity19 in Torturi

Blaturile : Separam albusurile de galbenusuri ; Galbenusurile le frecam cu zaharul ; Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare ; Peste galbenusuri adaugam faina , praful de copt ,...Citeste continuarea

Tort diplomat cu caise, pere si ananas

Postat de: gaby_d in Torturi

Mod de preparare tort diplomat cu caise, pere si ananas Blat. Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile cu putina sare apoi adauga treptat zaharul....Citeste continuarea

Tort din pandispan cu mere si crema...

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blat 1: Se unge o tava rotunda (diametrul de 26 cm a avut a mea) la baza si pe margini cu tot untul solid si se presara cu zahar (100g) numai la baza.Se curata merele, se taie felii si se aseaza...Citeste continuarea

Tort de ciocolată

Postat de: Alina26 in Dulciuri

Blatul: Separam albusurile de gălbenușuri. Mixam albusurile cu putina sare pana isi dubleaza volumul si apoi punem câte o lingura de zahar, continuând sa mixam....Citeste continuarea

Taitei cu pesmet

Postat de: susu in Dulciuri

Se fierb pastele in apa cu sare si se scurg. Punem o lingura de unt la incins, adaugam pesmetul si lasam la foc mediu amestecand mereu. Cand incepe sa-si schimbe culoarea dam focul mic si il...Citeste continuarea

Tort cu zmeura si ciocolata

Postat de: rhapsody in Dulciuri

Blat 1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separa albusurile de  galbenusuri. 3. Mixeaza galbenusurile cu 80 g zahar pana cand formeaza spuma si se deschid la...Citeste continuarea

Tort cu jeleu de zmeura si iaurt

Postat de: rhapsody in Torturi

Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separa albusurile de  galbenusuri. 3. Mixeaza galbenusurile cu 70 g zahar pana cand formeaza spuma si se deschid la culoare....Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: Oana in Prajituri

Mai intai am plegatit blatul. Am pus toate ingredientele la robot si am mixat pana s-a format un aluat nelipicios. Se poate amesteca si cu mana, dar la tipul acesta de aluat fraged ar fi bine sa...Citeste continuarea

Tort trei ciocolate - reteta video

Postat de: bucatarie_marocana in Torturi

Etapa 1 : amestec gelatina cu apa rece si o las la inmuiat 5 minute pun un castron pe foc si adaug lapte, adaug ciocolata alba si amestec usor si las ciocolata sa se topeasca amestecand de...Citeste continuarea

Tarta cu legume si miez de lapte

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Se prepara mai intai aluatul. Se pune untul rece taiat cubulete in vasul de la robot, se adauga sare si faina si se mixeaza lejer pana se obtin fulgi de aluat. Se adauga apoi apa rece si se...Citeste continuarea

Tarta cu branzeturi

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Intr-un vas punem faina cernuta, praful de sare, drojdia si incepem sa framantam. Turnam apa minerala treptat, pana obtinem un aluat...Citeste continuarea

Tort cu menta si ciocolata

Postat de: timea in Torturi

Albusurile le batem spuma cu un varf de sare. Adaugam zaharul si mixam 2-3 minute, apoi adaugam pe rand galbenusurile, laptele si uleiul mixand dupa fiecare. La final incorporam faina amestecata...Citeste continuarea

Taitei simpli, cu ou

Postat de: Ina in Paste

Intr-un vas in care am pus cca 300 g  faina, spargem ouale si presaram o lingurita cu delikat de legume. Amestecam totul cu o furculita , apoi framantam cu mana aluatul si adaugam treptat...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si crema de...

Postat de: gatiticuspor in Torturi

Blat: Separati ouale si mixati albusurile cu un praf de sare pana ce devin pufoase si isi tripleaza volomul. Adaugati zaharul si mixati in continuare pana ce devin lucioase. Mixati...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:18

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

pe 16.07 la 21:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]