Tort aromat cu nuca
Postat de: geoline in TorturiPentru blat Se separa oualele, albusurile se bat cu praful de sare si cu zaharul. Galbenusurile se freaca cu uleiul, apoi se adauga peste albusuri amestecand incet. Se adauga laptele, aromele...Citeste continuarea
Tortellini cu ardei copt, branza si...
Postat de: rhapsody in Tortellini1. Pune ardeii copti intr-un blender si paseaza-i pana cand pasta obtinuta este fina. 2. Pune faina pe masa de lucru, fa o adancitura in mijlocul acesteia si pune sarea, pasta de ardei si...Citeste continuarea
Tort cu zmeura, nuca de cocos si...
Postat de: rhapsody in TorturiBlat 1: 1. Preincalzesti cuptorul la 180 °C. 2. Intr-un vas amesteci ingredientele uscate (faina, cacao, praf de copt si zahar). Separat amesteci ingredientele umede (apa,...Citeste continuarea
Tort tiramisu reteta cu zahar aurit
Postat de: ianculubita in TorturiSe amesteca branza intr-un castron impreuna cu zahar, un praf de sare, galbenusurile si frisca batuta.In inelul de la forma de tort patrata pus pe un platou, se pun piscoturile trecute prin cafea...Citeste continuarea
Tort din orez cu pere
Postat de: babi5 in TorturiSe spala bine orezul apoi se pune praful de sare, se pune zaharul vaniiliat si laptele. Se pune la fiert pana laptele este absorbit de orez. Se ia de pe foc si se pune la racit. Curatam perele si...Citeste continuarea
Tarta cu nuci si magiun de prune
Postat de: Ksenya in PrajituriSe porneste cuptorul la 180 grade.Preparam aluatul din toate ingredientele cerute si formam o coca pe care o dam la frigider pentru 30 min. Intre timp preparam umplutura din nucile macinate si...Citeste continuarea
Tarta cu fructe si crema de lapte...
Postat de: Valclaudia in DulciuriMixam margarina Rama mit Butter (la temperatura camerei) cu zaharul. Adaugam oul, iaurtul, zaharul vanilat, praful de sare si cel de turmeric, praful de copt+bicarbonatul de sodiu stinse intr-o...Citeste continuarea
Tort de ciocolata si caramel
Postat de: timea in TorturiBlat Amestecam intr-un bol faina, zaharul, cacaua, praful de copt si sarea. Separat batem ouale spuma, adaugand apoi uleiul si laptele. Adaugam putin cate putin din mixul de ingrediente...Citeste continuarea
Tort cu 3 feluri de ciocolata
Postat de: Constelatialeu in TorturiBlat : Albusurile cu un praf de sare le mixam bine,adaugam zaharul si mixam din nou pana obtinem o bezea tare.Apoi incorporam galbenusurile si praful din plicul de crema,amestecand cu miscari...Citeste continuarea
Tort de coaste....reteta nr.600
Postat de: Constelatialeu in PorcAm ales doua bucati de coaste proaspete ,taiate pe lungime,de latimi diferite.Le-am spalat si sters cu un servet,le-am presarat cu condimente pe o parte si alta,apoi le-am asezat intr-un castron...Citeste continuarea
Tocană de dovleac
Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de postPregătim legumele. Curățăm, spălăm și tăiam cubulețe toate legumele. Călim ceapa și usturoiul tocate mărunt. Adăugăm ghimbirul curățat de coajă și dat pe răzătoare, praful de...Citeste continuarea
Topchit
Postat de: MotanLaOale in Aperitive / GarnituriOuale se bat bine cu sare. Se toaca cozile de la ceapa verde si se calesc putin. Intr-o tigaie se topeste untul si se adauga ouale batute. Se marunteste urda si casul si se adauga peste...Citeste continuarea
Tort cu crema de migdale si...
Postat de: margo in TorturiBlat Albusurile se bat spuma tare,ca pentru bezea cu un praf de sare.Treptat se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste.Se adauga galbenusurile si se...Citeste continuarea
Tort Strumpfesc cu branza si caramel
Postat de: claudiaO in TorturiAm inceput cu blatul: separam albusul de galbenus;galbenusurile le-am frecat cu uleiul, iar albusurile le-am batut spuma tare impreuna cu zaharul; am adaugat galbenusurile peste albusuri, am pus...Citeste continuarea
Tort de biscuiti
Postat de: mada91 in DulciuriPunem 200 ml lapte din total intr-un vas la foc mic impreuna cu esentele. Mixam ouale cu zaharul si apoi adaugam faina si restul de lapte treptat. Mixam bine. Turnam usor compozitia peste...Citeste continuarea
Tocanita de cartofi cu ciuperci si...
Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri cu carneAm curatat cartofii, i-am taiat in bucati mai marisoare si i-am lasat in apa rece. Am curatat si spalat ceapa, pe care am tocat-o marunt si am pus-o la calit in ulei direct in cratita in care urma...Citeste continuarea
Tort mascota
Postat de: MotanLaOale in DulciuriBLATUL Se mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare si zaharul tos. Se mixeaza untul cu zaharul pudra si se incorporeaza galbenusurile pe rand. Se adauga ciocolata topita si racita si...Citeste continuarea
Tort cu vin si ciocolata alba
Postat de: andaoana in TorturiBlat: Untul il topim si il lasam la racit Ciocolata o razuim pe razatoarea mare si o amestecam cu faina , praful de copt si scortisoara . Intr-un vas batem ouale impreuna cu...Citeste continuarea
Tort de cartofi
Postat de: panacris in Aperitive / GarnituriCartofii se fierb în coajă cu apă asezonată cu sare sau Delikat de legume. Apoi se curăță de coajă și se taie felii. Între timp se amestecă ouăle cu smântâna,...Citeste continuarea
Tort Diplomat
Postat de: andreea91 in TorturiIntr-un vas micut punem gelatina cu un pahar de apa calduta si lasam pana la momentul folosirii. Pregatim crema unde intr-un vas adaugam cele 5 galbenusuri, 2 lg faina, zaharul esenta si...Citeste continuarea
Tort cu crema de ciocolata si nuci
Postat de: reisnaor_2006 in TorturiSeparam albusurile de galbenusuri. Batem spuma albusurile cu ajutorul mixerului, adaugam treptat zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul si uleiul in fir subtire. Adaugam faina si amestecam cu...Citeste continuarea
Tort Cremsnit
Postat de: Constelatialeu in TorturiAm lasat aluaul sa se dezghete la temperatura camerei si am format 3 foi rotunde din el,le-am copt si le-am lasat sa se raceasca. Crema : Galbenusurile,zaharul,zaharul vainlat si amidonul...Citeste continuarea
Tort cu mousse de ciocolata
Postat de: ralu_ca in TorturiAm inceput sa pregatesc mousse-ul de ciocolata Intr-o cratita cu apa fiarta am pus un bol de sticla in care am asezat ciocolata rupta bucati, la foc mic si amestecand din cand in cand. Cand...Citeste continuarea
Tocanita de fasole cu masline
Postat de: Toamna07 in Mancaruri de postCeapa tocata marunt am calit-o in putin ulei pana s-a inmuiat.Am pus boiaua si bulionul. Am adaugat fasolica,maslinele intepate din loc in loc cu o scobitoare,cimbrul,foile de dafin si 500 ml...Citeste continuarea
Tort cu capsuni
Postat de: papabundetot in TorturiInainte de a face blatul am pregatit capsunile,din pacate pentru ca suntem in luna noiembrie,la prajitura mea am folosit capsuni congelate,le-am pus intr-o tigaie cu semintele de la o pastaie de...Citeste continuarea
Tava lipicioasa (piept de porc,...
Postat de: reisnaor_2006 in PorcAsezam intr-un castron pe rand cate un rand din fiecare carne pe care le-am sarat si piperat.Facem un sos din toate mirodenile,ulei si apa si turnam peste carne si lasam la macerat 30 de minute.In...Citeste continuarea
Tort ''Dana''
Postat de: Constelatialeu in TorturiBlat : Albusurile cu un praf de sare le mixam bine pana se intaresc,se adauga zaharul si se mixeaza pana obtinem o bezea tare.Apoi adaugam galbenusurile ,unul cate unul si omogenizam.Faina o...Citeste continuarea
Tortul ingerilor
Postat de: andaoana in TorturiPregatim o tava rotunda cu diametru de 20cm pe care o ungem bine cu unt si o tapetam cu faina , sau punem hartie de copt Albusurile le batem spuma tare cu zaharul , extractul de vanilie si...Citeste continuarea
Tort cu mousse de capsune
Postat de: rhapsody in TorturiBlat: 1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separa albusurile de galbenusuri. 3. Mixeaza galbenusurile cu 50 g zahar pana cand formeaza spuma si se deschid la culoare....Citeste continuarea
Tavalita de post
Postat de: Valclaudia in PrajituriPunem stafidele la hidratat in esenta de rom. Punem intr-un bol apa minerala cu uleiul, adaugam zaharul, amestecam pana se topeste zaharul. Adaugam praful de copt,stafidele,faina proaspat...Citeste continuarea
Tort cu aroma de trandafir
Postat de: merisor67 in TorturiPreparam mai intai blatul. Separam albusurile de galbenusuri si presaram putina sare peste ele. Mixam albusurile pana devin spumoase, apoi adaugam treptat zaharul si zeama de lamaie si mixam...Citeste continuarea
Tort alb cu crema de vin si lamaie
Postat de: katty in DulciuriPentru prepararea tortului cu crema de lamaie incepem cu prepararea blatului . Batem albusurile la temperatura camerei cu un praf de sare pana se intaresc .Adaugam zaharul,zeama si coaja de...Citeste continuarea
Tort cu zmeură şi mascarpone
Postat de: diaconta in TorturiCele doua blaturi de tort le-am pregatit cu o zi înainte pentru a se putea taia mai usor. Ca sa castig timp,eu am pregatit si jeleul de zmeura si ciocolata pentru crema tot cu o zi...Citeste continuarea
Tocana din coada de vitel
Postat de: papabundetot in VitaEu am pus la marinat cu o seara inainte cozile de vitel,(dupa ce le-am spalat bine) in vin rosu si turmenic.A doua zi am trecut la treaba,am tocat ceapa si usturoiul,le-am calit putin in ulei,am...Citeste continuarea
Tort din ciocolata alba cu capsuni
Postat de: cristina1985 in TorturiBlatul : biscuitii se macina ( eu i-am dat pe masina de nuca),se amesteca cu untul topit si se aseaza intr-o oala tapetata cu hartie de copt . Diametrul oalei sa fie de 23 cm. Se tine la...Citeste continuarea
Tortulet cu jeleu de zmeura
Postat de: Constelatialeu in TorturiBlat : Albusurile cu un praf de sare se bat bine,pana se intaresc,se adauga zaharul si se bat pana se topeste zaharul.Se adauga galbenusurile,unul cate unul si se omogenizeaza,apoi se adauga...Citeste continuarea
Tocanita de carne cu galuste si...
Postat de: reisnaor_2006 in PorcIntr-o cratita punem putin ulei si calim ceapa si ardeiul taiat, adaugam carnea taiata cubulete si 2 cani de apa si lasam sa dea in clocot .Dupa ce a fiert carnea adaugam ciupercile, saram si...Citeste continuarea
Tartine cu branza pufoasa cu somon
Postat de: mihaelar63 in SandvisuriSe feliaza bagheta in felii subtiri . Feliile de bagheta se rumnesc usor intr-o tava la cuptorul incins . Se unge fiecare felie cu branzica pufoasa cu gust de somon . Pe fiecare felie se...Citeste continuarea
Tartine cu Branza pufoasa cu verdeata
Postat de: mihaelar63 in SandvisuriBagheta se taie in felii subtiri . Daca doriti ca acestea sa fie mai mari , taiati putin pe diagonala . Feliati salamul subtire . Spalati rosiile si le taiati in doua . Spalati codite de...Citeste continuarea
Tort "trio de ciocolata"
Postat de: ralu_ca in TorturiPentru blat am batut ouale cu zaharul pana compozitia devine cremoasa, adaugam uleiul, faina, cacao si praf de copt. Compozitia obtinuta am turnat-o intr-o forma de tort tapetata(28) cu hartie de...Citeste continuarea
Tagliatelle cu Brie
Postat de: mihaelar63 in PastePastele se fierb in multa apa cu sare . Se scurg . Pastrati putin lichid ramas de la fierbere [ 100 ml ] Taiati carnaciori rondele si ii prajiti pana devin crocanti . Turnati pastele in...Citeste continuarea
Tagliatelle cu ciuperci
Postat de: ella87 in PasteSe pune apa cu putina sare la fiert pentru tagliatelle. Intre timp intr-o tigaie pune usturoiul feliat intr-o lingura de ulei,doar 1-2 minute nu trebuie sa isi schimbe culoarea. Adaugam ciupercile...Citeste continuarea
Tocanita de ciuperci cu carne
Postat de: antici_gabytza in PuiSpalam pulpele,le stergem dupa care le prajim pe ambele parti.Scoatem pulpele pe o farfurie,o acoperim si o dam deoparte. In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa tocata marunt si o...Citeste continuarea
Tocanita de Porc cu Bere si Legume...
Postat de: Ina75 in PorcTaiem carnea de porc in felii subtiri. Taiem ardeiul in fasii si castraveciorii murati in rondele. Tocam marunt ceapa. Taiem rosiile in felii si le scoatem semintele. Pregatim aragazul si...Citeste continuarea
Tort Diplomat cu fructe
Postat de: antici_gabytza in TorturiBlat - incalzim apa putin. Intr-un bol adaugam galbenusurile, apa si mixam cca 2 min dupa care adaugam zaharul si mai mixam 5 min pana vom obtine o spuma aerata si pufoasa. Amestecam faina,...Citeste continuarea
Tort cu mascarpone şi fructul...
Postat de: diaconta in TorturiPentru blat am separat albusurile de galbenusurile celor 5 oua. Am mixat galbenusurile cu 100 g zahar si am adaugat treptat laptele pentru a ajuta zaharul sa se dizolve. Am pus apoi mierea...Citeste continuarea
Tocanita de ciuperci
Postat de: momo121 in Mancaruri de legumeIntr-o tigaie punem uleiul la incins, peste punem ceapa curatata si taiata marunt, dupa un minut-doua cand ceapa s-a inmuiat adaugam ciupercile spalate, curate si taiate felii. Dupa un sfert de...Citeste continuarea
Tort cu ciocolata amaruie si aroma...
Postat de: Adele in TorturiBlat: Se mixeaza ouale cu un pic de sare si zahar pana devin spuma (la viteza maxima pentru 10 minute) ,treptat se adauga ulei ,dupa care se pune faina ,praful de copt si cacaoa si se amesteca...Citeste continuarea
Tarta cu struguri
Postat de: reisnaor_2006 in DulciuriSeparam galbenusurile de albusuri.Albusurile le batem cu un praf de sare,adaugam pe rand zaharul,galbenusurile,uleiul si incorporam faina amestecand cu o paleta .Ungem o forma de tarta cu unt si...Citeste continuarea
Tuica fiarta
Postat de: claudiaO in BauturiTuica o punem in ibric, adaugam piperul boabe si zaharul si punem la foc mic sa dea in clocot . Dupa ce incepe sa fiarba eu o tin usor deasupra flacarii sa mai clocoteasca odata, ca sa...Citeste continuarea