A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tocana de pui cu naut

Postat de: papabundetot in Pui

Pulpele de pui le-am taiat cubulete si le-am marinat putin in sos de soia.Ceapa,usturoiul si prazul le-am tocat marunt,la fel am procedat cu morcovii si telina apio. Am pus intr-o cratita putin...Citeste continuarea

Tort de ciocolata alba

Postat de: andreea91 in Torturi

BLATUL Separam albusurile de galbenusuri,  albusurile le batem spuma tare, peste care adaugam cate o lingura de zahar si amestecam pana cand albusurile devin tari si lucioase. ATENTIE:...Citeste continuarea

Tarta cu mere, nuci si Amaretto

Postat de: gaby_d in Prajituri

Aluat: Amesteca intr-un bol ambele tipuri de faina, cu putina sare si untul taiat cubulete. Omogenizeaza cu mana adaugand oul si zaharul, framanta 1-2 minute. Daca este cazul mai adauga...Citeste continuarea

Tort "Alb si Negru"

Postat de: simona72 in Torturi

Pentru bilute de cocos: amestecam branza de vaci cu zaharul si galbenusul. Adaugam nuca de cocos si amidonul. Branza mea a fost mai zeroasa, asa ca am mai adaugat faina si nuca de cocos ca sa se...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu carnati de...

Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne

Ceapa si ardeiul le taiem cubulete si le calim in putin ulei. Carnatul il taiem feliute si-l adaugam peste ceapa calita si ardei. Adaugam si cartofii taiati cubulete, acoperim cu apa si lasam sa...Citeste continuarea

Tocanita din cotlet de porc cu ghebe

Postat de: rocsi_1612 in Porc

Spalam cotletul, il tamponam cu un servetel si il taiem bucati potrivite. Curatam ceapa si o tocam. Ardeiul galben si kapia il facem cubulete, ghebele le taiem bucatele mici. Incingem uleiul...Citeste continuarea

Tochitura simpla de porc

Postat de: momo121 in Porc

Carnea o spalam bine in apa rece, o taiem bucati si o condimentam cu sare si piper . Intr-o tigaie punem uleiul, dupa ce s-a incins punem carnea si o lasam sa se prajeasca bine pe ambele parti,...Citeste continuarea

Tarta cu miez de lapte

Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri

Aluatul de tarta sarata se face foarte usor: Am mixat untul impreuna cu faina si sarea, pana ce din aluat au inceput sa se formeze niste fulgi, dupa care am adaugat apa cu gheata. Am pus...Citeste continuarea

Tort cu Nutella Dukan

Postat de: deyutzky in Torturi

Blaturile: Separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile spuma impreuna cu indulcitorul. Adaugam pe rand galbenusurile si mixam. Dam deoparte mixerul si amestecam cu o lingura de...Citeste continuarea

Tort cu ganache de ciocolata,...

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Blatul: Puteti pregati blatul o data sau sa coaceti doua foi, rand pe rand. Eu coc foile pe rand ca imi ies mai bine. Mixam 3 galbenusuri spuma cu 3 linguri de zahar. Incorporam 2...Citeste continuarea

Tiramisu reteta cu visine si...

Postat de: papabundetot in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Intotdeauna cand fac tiramisu,incep prin a face cafeaua,pt a-i da si timp sa se raceasca si nici de data asta nu am procedat in alt fel.Dupa ce cafeaua a fost...Citeste continuarea

Tort cu spuma de fragi

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat : Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare.Galbenusurile le mixam cu zaharul pana acesta se topeste,adaugal uleiul si amestecam bine,apoi adaugam faina si la final albusurile...Citeste continuarea

Tiramisu reteta cu fructe de padure

Postat de: Irina in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Am pregatit intai o cafea espresso, am indulcit-o cu 2 lingurite de zahar si am amestecat, dupa care am lasat-o la racit. Am separat galbenusurile de albusuri,...Citeste continuarea

Tort cu nuca si mousse de dovleac

Postat de: Dea_Dea in Torturi

Blat: Albusurile cu praful de sare se bat spuma. Adaugam zaharul si mixam bine, apoi adaugam galbenusurile frecate cu ulei. In continuare adaugam nuca si amestecam cu lingura de lemn, iar la...Citeste continuarea

Tarta cu mere caramelizate

Postat de: gicuta69 in Prajituri

Oul se freaca cu zaharul pana devine spuma. Se adauga smantana , uleiul, esentele, praful de copt,sare si faina pana devine o coca buna de intins. Se lasa la figider o jumatate de ora pentru...Citeste continuarea

Tort cu crema de ness si aroma de...

Postat de: merisor67 in Torturi

Blat cacao: Separam albusurile de galbenusuri si presaram cate un praf de sare si pe unele si pe celelalte, Mixam albusurile spuma, apoi adaugam treptat zaharul, pe care avem grija sa il...Citeste continuarea

Tort cu aroma de trandafir

Postat de: andaoana in Torturi

Blat. Separam albusurile de galbenusuri. Mixam spuma albusurile apoi adaugam zaharul si mixeaza pana cand devin o spuma tare. Adaugam galbenusurile, faina si uleiul si omogenizam cu...Citeste continuarea

Tort pandispan cu pere

Postat de: reisnaor_2006 in Torturi

Albusurile le separam de galbenusuri.Mixam albusurile spuma,adaugam pe rand zaharul,galbenusurile,faina putin cate putin,cacaoa,praful de sare si uleiul.Coacem la 180 de grade intr-o tava tapetata...Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: codoim in Prajituri

Pregatim blatul de tarta:intr-un bol punem faina, zaharul si sarea apoi untul,  si incepem sa framantam un aluat elastic. Putem adauga un pic de apa  doar pentru a lega ingredientele...Citeste continuarea

Tigaie picanta cu pui si oua posate

Postat de: merisor67 in Pui

Punem intr-o tigaie, antiaderenta si incapatoare, uleiul la incins. Eu am o tigaie mare de aluminiu, teflonata, de 28 cm diametru si destul de adanca. Asezam in tigaie, pulpele si pieptul de...Citeste continuarea

Tort ''Vali''

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat : Albusurile cu un praf de sare le batem spuma tare,adaugam zaharul si continuam sa batem.Apoi adaugam galbenusurile.Faina si nuca macinata o incorporam,avand grija sa amestecam cu...Citeste continuarea

Tort cu mere si budinca

Postat de: reisnaor_2006 in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri. Batem spuma albusurile cu ajutorul mixerului, adaugam treptat zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul si uleiul in fir subtire. Adaugam faina si amestecam cu...Citeste continuarea

Tort cu cremă ganache de...

Postat de: diaconta in Torturi

Am tapetat forma de tort cu hârtie de copt. Blatul se pregateste foarte usor. Am mixat ,la viteza maxima,ouale întregi cu zaharul si un praf de sare pâna când...Citeste continuarea

Tarta Tatin cu gutui

Postat de: vio_dreams in Prajituri

Intr-o craticioara caramelizam zaharul si adaugam apoi untul. amestecam pana se omogenizeaza. Curatam gutuile si le taiem feliute. Le punem in sosul caramel, adaugam scortisoara si lasam pe foc...Citeste continuarea

Tort aniversar cu crema de ness

Postat de: babi5 in Torturi

Pentru blat: am separat albusul de galbenus, am pus doua linguri apa rece si un varf de cutit de sare in albus si incepem sa mixam pana albusul devine tare. Punem treptat 3/4 din cantitatea de...Citeste continuarea

Turte dulci

Postat de: caroline in Dulciuri

Punem intr-un bol faina cernuta si adaugam zaharul,sarea si drojdia . Amestecam bine ingredientele.  Separat punem la foc mic laptele pentru a se incalzi ( trebuie sa fie caldut si NU...Citeste continuarea

Torteloni cu sos de gogosari

Postat de: mihaelar63 in Tortellini

 Se fierb torteloni in apa cu multa sare . Carnaciorii taiati rondele se prajesc in putin ulei de masline . Cand carnaciorii sunt crocanti puneti branza sfarmata si sosul...Citeste continuarea

Taitei de casa

Postat de: Constelatialeu in Paste

Batem bine cele doua oua cu sarea.Pe blatul de lucru luam o mana buna de faina,formam in mijloc o adancitura si punem ouale batute bine,apoi incepem sa framantam,adaugand faina dupa necesitate.Am...Citeste continuarea

Tarta cu prune si scortisoara

Postat de: postavaru in Prajituri

Spalam prunele, le taiem pe jumatate si scoatem samburii. Intr-un castron cernem faina amestecata cu praful de budinca peste care adaugam praful de copt si zaharul. Adaugam oul, untul rece...Citeste continuarea

Tort cu crema de zahar ars si mere-...

Postat de: Dea_Dea in Torturi

Crema: Topim zaharul si apoi invartim cratita incat sa imbracam peretii . Merele le curatam si le taiem felii. Punem feliile de mere in cratita. Ouale se amesteca bine cu esenta de vanilie si...Citeste continuarea

Taco dietetic

Postat de: Satisfyyourcravings in Curcan

Carnea amestecata cu sarea, piperul, cuminul, oregano, paprika, fulgii de chili, usturoiul pudra si  ceapa pudra se caleste 8 minute in foarte putin ulei, iar la final se adauga sosul taco....Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: momo121 in Prajituri

  Tiramisu reţetă originală   Galbenusurile le batem bine cu zaharul si lichiorul de cafea pana se inalbesc frumos, adaugam mascarponele la temperatura camerei si mixam usor pana...Citeste continuarea

Tort cu mascarpone si kiwi

Postat de: reisnaor_2006 in Torturi

Separam albusul de galbenusuri,Albusul il batem cu un praf de sare,adaugam pe rand zaharul pudra si mixam bine,galbenusurile,zaharul vanilat,uleiul si treptat amestecand cu o spatula faina...Citeste continuarea

Tocanita de aripioare cu taietei cu ou

Postat de: reisnaor_2006 in Pui

Ceapa o taiem cubulete si o calim in putin ulei. Peste ea adaugam aripioarele si le lasam la fiert pana da in clocot. Dupa ce au fiert aripioarele adaugam sare, piper dupa gust, 2-3 linguri de...Citeste continuarea

Tochitura (varianta mea :) )

Postat de: Julie_Snow in Porc

Carnea de porc se taie in bucati potrivite, se presara cu putina sare si se rumeneste usor. Se taie carnatii dupa preferinta si se rumenesc si ei. Se adauga ceapa si usturoiul taiate marunt...Citeste continuarea

Tarta cu aluat de paine, cu praz si...

Postat de: aliliana in Pui

Aluatul: intr-un bol se pune faina, sarea si drojdia. Se amesteca, peste care se pune laptele caldut si se framanta. La final se pune uleiul, se framanta si se pune la dospit. ...Citeste continuarea

Tarta cu prune

Postat de: cristina1985 in Prajituri

Umplutura : Prunele se spala si se taie in jumatati. Se pun la fiert cu 100 ml apa si zahar, timp de 10 minute ( pana se inmoaie).Se amesteca amidonul cu putin sirop de la prune si se mai...Citeste continuarea

Tort din foi cu miere

Postat de: Valclaudia in Torturi

Foile: Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Preincalzim cuptorul la170 grade. Amestecam intr-un castron untul,cu mierea, cu zaharul,praful de sare,zaharul...Citeste continuarea

Tort Ecler Dukan

Postat de: deyutzky in Torturi

Incepem cu crema: Punem 500 ml lapte intr-o cratita pe foc mic si adaugam galbenusurile batute cu putin indulcitor, apoi amestecam cu un tel. Intr-un bol separat amestecam amidonul,...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si rodie

Postat de: Valclaudia in Torturi

Pentru blat separam albusurile de galbenusuri. Preincalzim cuptorul la 175 grade. Batem spuma albusurile cu praful de sare, pana obtinem o spuma ferma. Mixam galbenusurile cu praful de...Citeste continuarea

Tort cu crema ganache si capsuni

Postat de: violeta30 in Torturi

Blatul: - separam albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma, iar galbenusurile se amesteca cu uleiul si cu zaharul pana se topeste zaharul, apoi se amesteca albusurile cu crema de...Citeste continuarea

Tocanita de pulpe de pui si ciuperci

Postat de: reisnaor_2006 in Pui

Legumele le taiem si le calim in putin ulei,adaugam pulpele de pui si apa cat sa acopere pulpele si lasam sa fiarba. Cand au fiert pulpele, smantana o amestecam cu faina si cu putina apa si turnam...Citeste continuarea

Tort Duo

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat de nuca : Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare,se adauga zaharul si se bate pana devin o bezea tare.Se adauga galbenusurile,apoi faina si nuca macinata.Se omogenizeaza si se...Citeste continuarea

Tigaie cu taitei de casa si carnati

Postat de: mihaelar63 in Paste

Se pun taiteii la fiert  in apa multa , sare si putin ulei . Fierbeti cinform instructiunilor de pe ambalaj si scurgeti de apa cu ajutorul unei strecuratori . Spalati si tocati ardeiul...Citeste continuarea

Tarta cu praz

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Aluatul de foietaj il decongelam , eu am folosit o tava de tarta cu diametru de 20 cm si am folosit o jumate de foaie de aluat . Prazul il curatam si il taiem rondele . Intr-o tigaie incalzita...Citeste continuarea

Tort botez "Andrei"

Postat de: claudiaO in Torturi

Blat 1: Topim ciocolata cu untul si nessul, dupa care o lasam sa se raceasca putin;adaugam zaharul, apoi ouale pe rand si mixam dupa fiecare. Punem faina amestecata cu sarea si la sfarsit...Citeste continuarea

Tocanita de pipote picanta

Postat de: cristeena20 in Pui

Pipotele se spala si se tau daca sunt prea mari. eu am folosit congelate. Tocam marunt ceapa si o calim cu ulei de masline. Adaugam pasta de legume (eu am facut inc asa- vezi reteta) si am...Citeste continuarea

Turtite de orez cu peste

Postat de: cristeena20 in Peste

Pregatim orezul. Tocam marunt ceapa si o calim cu ulei de masline. Cand e bine inmuiata si capata o culoare rumena adaugam rosia tocata marunt (sau puteti folosi rosii din conserva). Adaugam pasta...Citeste continuarea

Tort cu crema de afine

Postat de: rhapsody in Torturi

Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separa albusurile de  galbenusuri. 3. Mixeaza galbenusurile cu 60 g zahar pana cand formeaza spuma si se deschid la...Citeste continuarea

Toci( din cartofi)

Postat de: gabitsa in Prajituri

Cartofi i-am curatat si i-am dat pe razatoarea cea mica. Am amestecat oul cu cartofii dati pe razatoare,  sarea . zaharul si faina .Am stors in mana cartofii de amidon ,am format in mana...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:18

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

pe 16.07 la 21:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]