A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pulpe de pui si cartofi noi la cuptor

Postat de: Constelatialeu in Pui

Curatam si spalam pulpele le transam si le asezam intr-un vas ceramic, presaram condimente pentru pui, sos soia si putin ulei. Dam tava la cuptor cca 30 min. Intre timp spalam bine cartofii ii...Citeste continuarea

Prajitura televizor

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Blat cacao: Albusurile cu un praf de sare le batem bine,adaugam zaharul si batem pana obtinem o bezea tare. Galbenusurile le frecam cu margarina moale, adaugam faina, cacaoa si praful de...Citeste continuarea

Prajitura cu jeleu de mure

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Mai intai pregatim crema de ciocolata pentru ca trebuie sa stea la rece. Crema ciocolata cu lapte: maruntim tabletele de ciocolata, adaugam frisca lichida si punem pe foc pana se topeste...Citeste continuarea

Pui crocant

Postat de: Bunica in Pui

Pregăteșe o tavă mai mare, să încapă puiul. Curăță cartofii, spală-i  și taie-i pe lungime în felii mai groase. Spală puiul și curătă-l bine de eventualii...Citeste continuarea

Pancakes cu capsuni

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Se pune faina intr-un bol, in mijloc punem oul si zaharul, incepem sa amestecam,se adauga pe rand apa minerala, esenta, praful de scortisoara, laptele si se amesteca bine pana cand se...Citeste continuarea

Pernite cu sunca si porumb

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Se pune drojdia in 100 ml lapte caldut impreuna cu zaharul si 1 lg de faina. Se amesteca putin si se lasa sa se odihneasca 15 minute. Intr-un vas se pune faina, sarea, uleiul si oul batut. Se...Citeste continuarea

Pui pe sticla

Postat de: Luana in Pui

 Puiul se spala bine incat sa nu ramana nimic pe dinauntru. Se amesteca toate ingredientele si se maseaza puiul peste tot. Puiul il introducem pe sticla in care am pus apa si se da la...Citeste continuarea

Paste cu branza si sunca la cuptor

Postat de: margo in Paste

 Intr-un vas mai mare se pune apa cu sare la foc.Cand apa clocoteste,se pun pastele.Se lasa sa fiarba in functie de timpii indicati pe pachet.Cand sunt fierte,se iau de pe foc si se scurg...Citeste continuarea

Paine cu oua fierte

Postat de: medioto59 in Piine

Este de preferat ca ingredientele sa fie la temperatura camerei. Cernem faina printr-o sita cu gauri mici. Amestecam drojdia cu zaharul. Facem in centrul fainii o adancitura in care punem...Citeste continuarea

Pizza cu sunca de Parma

Postat de: ctlina in Pizza

Am folosit masina de paine : program aluat. Se pune faina, drojdia diluata cu apa calda, uleiul si sarea. După 1 oră si 50 minute aluatul este gata. Se presara masa cu faina, se intinde...Citeste continuarea

Prajitura pufoasa cu crema de vanilie

Postat de: andreea91 in Dulciuri

Blat Se  bat  ouale cu zaharul pana ce acesta isi  dubleaza volumul adaugam faina in ploaie si amestecam cu spatula de sus in jos cu miscari lente.Odata incorporata  faina...Citeste continuarea

Papanași cu smântână și...

Postat de: CulinaryRainbow in Dulciuri

Am început prin a pune într-un castron încăpător brânza de vaci, oul, sarea și zahărul, coaja de la o portocală și extractul de vanilie. Am omogenizat cu o...Citeste continuarea

Pariziene cu branza de vaci

Postat de: Mokuska in Dulciuri

Amestecam faina cernuta cu drojdia uscata, lasam la temperatura camerei pana amestecam laptele (lasam 2 linguri pentru uns) cu untul moale, zaharul, sarea intr-un bol, dupa care incepem sa...Citeste continuarea

Pate porc

Postat de: Mokuska in Conserve

Slanina proaspata se taie in cuburi si se topeste, nu se usuca ca jumarile, doar cat sa se topeasca untura din ele. Se adauga ceapa tocata, carnea tocata pana se caleste putin (pana isi...Citeste continuarea

Paine cu bere

Postat de: Retete_Haplea in Piine

Cernem faina peste care adaugam praful de copt, sarea si zaharul. Le amestecam cu un tel si apoi omogenizam cu untul topit Adaugam berea si omogenizam. Vom obtine un aluat destul de...Citeste continuarea

Placinta cu iaurt

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Foile de placinte se lasa sa se dezghete la temperatura camerei. Batem albusurile spuma, adaugam zaharul si batem in continuare pana se topeste. Adaugam galbenusurile unul cate unul , apoi iaurtul...Citeste continuarea

Piept de pui la tigaie cu spanac

Postat de: Valclaudia in Pui

Spalam pieptul de pui, apoi il tamponam cu hartie absorbanta. Taiem carnea cubulete, o asezam in tigaia antiaderenta si presaram putin marar verde proaspat tocat, sare si piper dupa gust....Citeste continuarea

Prajitura tavalita

Postat de: Sim0naWorld in Prajituri

Pentru blat am separat ouale, albusurile impreuna cu 4 linguri de zahar le-am batut spuma. Peste galbenusuri am adaugat bicarbonatul stins, apoi am amestecat. Am incorporat galbenusurile...Citeste continuarea

Pasca cu branza, stafide si ananas

Postat de: Sim0naWorld in Dulciuri

Toate ingredientele pentru aluat vor trebuie sa fie la temparatura camerei, asadar le-am scos cu cateva ore inainte. Laptele, zaharul, sarea si coaja de lamaie le-am pus intr-un vas si am...Citeste continuarea

Prajitura malai

Postat de: cristina1985 in Prajituri

Se amesteca bine ouale intregi cu sarea, zaharul si zaharul vanilinat, pana obtinem o spuma. Se adauga iaurtul, praful de copt stins in putina zeama de lamaie, coaja de lamaie, esenta de...Citeste continuarea

Prajitura cu morcov si nuca de cocos

Postat de: cristeena20 in Dulciuri

Pregatim o forma rotunda cu gaura la mijloc sau fara. Aceasta prajitura nu iese foarte inalta, dar dupa parerea mea e suficient .O ungem cu margarina si o pudram cu faina. Incingem si cuptorul la...Citeste continuarea

Paste negre cu creveti

Postat de: cristeena20 in Paste

Punem apa la fiert cu sare si cand da in clocot adaugam pastele. Stropim cu putin ulei de masline si lasma sa fiarba (vezi timpul indicat pe pachet).  Crevetii ii deocngelam in apa rece ....Citeste continuarea

Prajitura multra de scortisoara

Postat de: cristeena20 in Dulciuri

Amstecam zaharul cu scortisoara, faina si bicarbonatul   Adaugam ouale treptat si amestecam bine, aduagand si laptele . La final adaugam untul topit si racit ....Citeste continuarea

Placinte invartite cu telemea si...

Postat de: cristeena20 in Aperitive / Garnituri

Pregatim aluatul: amestecam drojdia cu zaharul si putina apa calduta si punem putina faina, Lasam maiaua sa creasca putin si apoi o adaugam la faina. Adaugam sarea, uleiul si iaurtul, oul si...Citeste continuarea

Painici cu tarate,chia si psillium

Postat de: Valclaudia in Piine

Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu sarea. Galbenusurile se mixeaza cu semintele chia si psillium. Adaugam peste galbenusuri branza degresata si iaurtul degresat,...Citeste continuarea

Prajitura racoritoare cu mere

Postat de: Moni_alex in Dulciuri

Se rad merele pe razataorea mare sau la robot, se amesteca cu zaharul vanilat si scortisoara dupa gust. Se amesteca foarte bine faina, zaharul, grisul si praful de copt. Se impart merele in...Citeste continuarea

Prajitura cu branza si piersici

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Aluatul: Untul (de la temperatura camerei) il mixam spuma cu zaharul si oul. Adaugam laptele, apoi cacaoa, praful de copt si esenta de rom. La final incorporam faina, treptat. Crema:...Citeste continuarea

Pancakes cu sos de ciocolata , nuca...

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si cu 25 g zahar. Mixam galbenusurile cu untul topit uleiul si praful de copt, adaugam apoi laptele iar la final...Citeste continuarea

Pandispan cu visine

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri. Punem pe foc zaharul cu apa, lasam sa fiarba pana se face un sirop. Albusurule se bat spuma. Se aduga treptata siropul  fierbinte. Galbenusurile se freaca...Citeste continuarea

Peste la cuptor cu legume

Postat de: Catalinaflorea in Peste

Pestele se curata si i se taie capul. Legumele se curata si se taie cuburi. Peste legume punem conserva, condimentele si ulei de maslina. Condimentam pestele si ii punem in burta verdeata si o...Citeste continuarea

Prajitura cu mascarpone

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Blat : Albusurile cu un  praf de sare le mixam foarte bine,apoi adaugam zaharul si mixam pana obtinem o bezea tare.Adaugam coaja si zeama de lamaie si mai mixam 2-3 min.Galbenusurile le mixam...Citeste continuarea

Prajitura cu miere si nuci (reteta...

Postat de: Moni_alex in Prajituri

Pentru foi: se bat bine ouale intregi cu zaharul, se adauga mierea, cana de nuci, faina si bicarbonatul stins cu o lingura zeama de lamaie. Se framanta bine sa iasa un aluat elastic si care...Citeste continuarea

Pizza cu sunca

Postat de: mena29 in Pizza

Am cernut faina cu praful de copt. Am adaugat sarea. Am amestecat cu un tel branza de vaci, laptele si uleiul. Am incorporat treptat ingredientele uscate in cele umede. Intinde aluatul cat vrei...Citeste continuarea

Prajitura cu iaurt, visine si frisca

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Mai intai pregatim jeleul de visine. Visinele se pun pe foc cu 150 ml apa si 150 g zahar. Cele 3 linguri de amidon se amesteca cu  restul de 50 ml apa. Cand apa cu visinele dau in clocot se...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de ciocolata

Postat de: mena29 in Dulciuri

Am separat albusurile de galbenusuri,le-am mixat bine, am adaugat pe rand cele 8 linguri de zahar si praful de sare. Separat am amestecat galbenusurile cu cele 4 linguri de ulei, am...Citeste continuarea

Painici cu cascaval si muschi file

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, presaram sarea. Frecam drojdia pana la dizolvare cu zaharul, o punem peste faina impreuna cu iaurtul. Incepem sa le amestecam cu mana. Laptele, pe care il...Citeste continuarea

Pastrav pe pat de legume picante

Postat de: Sim0naWorld in Pastrav

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5 minute pe fiecare parte. I-am scos, si i-am tinut intr-un vas la cald. In acelasi ulei am calit...Citeste continuarea

Prajitura cu blat de cacao si bezea...

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Blat cacao: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Cand incepe sa se intareasca spuma se adauga alternativ apa si zaharul cate putin mixand bine dupa fiecare. Se adauga...Citeste continuarea

Placinta turnata cu branza

Postat de: Sim0naWorld in Dulciuri

Stafidele le-am pus in putina apa calduta si esenta de rom. Am batut usor cele 3 oua, am adaugat zaharul si am mixat. Am pus uleiul si am continuat mixarea, apoi am pus alternand laptele si...Citeste continuarea

Penne all'arrabbiata

Postat de: reisnaor_2006 in Penne

Intr-o tigaie incingem uleiul de masline si adaugam ceapa taiata marunt si usturoiul feliat. Le rumenim putin apoi adaugam rosiile din conserva. Condimentam amestecul cu sare, piper si il lasam la...Citeste continuarea

Pizza

Postat de: Alepaty in Pizza

Pentru aluat punem apa calduta cu cele 2 lingurite de zahar si drojdia la crescut timp de 15 minute. Dupa ce au trecut cele 15 minute, intr-un bol punem faina, sarea si amestecul de drojdie si...Citeste continuarea

Pancakes cu afine la Breville...

Postat de: Oana in Dulciuri

• amestecati intr-un bol ouale cu untul topit, zaharul, vanilia, coaja de lamaie si laptele batut • amestecati intr-un alt bol, mai mare, faina cu praful de copt, bicarbonatul de...Citeste continuarea

Piept de porc cu cartofi noi la cuptor

Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne

Pieptul de porc se taie felii cam de 15 mm grosime si se condimenteaza bine. Cartofii noi curatati se taie felii nu prea subtiri si se pun intr-un vas de sticla termorezistenta impreuna cu ceapa...Citeste continuarea

Prajitura Rudy

Postat de: Irina in Dulciuri

Am mixat bine untul cu zaharul, am adaugat galbenusul de ou, cele doua linguri de cacao, esenta de rom si faina plus praful de copt. Am obtinut un aluat omogen, pe care l-am impartit in doua,...Citeste continuarea

Pandispan cu migdale, stafide si...

Postat de: Oana in Dulciuri

Spalati stafidele, apoi opariti-le cu apa clocotita. Scurgeti apa si adaugati peste ele esenta de rom si crema de whisky Separati ouale si bateti...Citeste continuarea

Prajitura Mozaic

Postat de: margo in Prajituri

Blat 1 : Albusurile se separa de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu un praf de sare.Se adauga,treptat,uleiul si se omogenizeaza. La urma se adauga apa. Albusurile se bat spuma tare, pana se...Citeste continuarea

Pachetele cu drob de miel

Postat de: MotanLaOale in Oaie

Organele de miel se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece cat sa le acopere.  Se lasa sa dea 2-3 clocote dupa care se arunca apa cu spuma maronie formata si se clatesc si...Citeste continuarea

Paste cu sos de rosii si dovlecel

Postat de: deea2686 in Farfalle

Intr-o tigaie pui la calit ceapa taiata mic, cu pancetta si putin unt. Cind sunt moi adaugi dovleceii taiati rondele si putina apa si vin si lasi la facut pina scade putin  zeama din...Citeste continuarea

Piept de pui umplut a la Gaby

Postat de: MotanLaOale in Pui

Pieptul de pui se curata, se spala bine si se usuca intr-un servet. Costita se taie bastonase si se caleste 5 minute intr-o tigaie. Se scoate pe servetel absorbant. Cascavalul se radepe...Citeste continuarea

Piept de curcan marinat - la gratar

Postat de: mihaelar63 in Curcan

Bucatile de  carne se spala si se transeaza in bucati mari  cam de 2-3 degete grosime . Am curatat si zdrobit usor cateii de usturoi . Am amestecat ingredientele - mai putin...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]