A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prajitura cu aroma de menta si...

Postat de: simona72 in Prajituri

Pentru inceput facem siropul: amestecam apa rece plata cu siropul preferat. Trecem fiecare piscot, scurt, doar o secunda, prin sirop. Asezam piscoturile pe fundul unei tavi cu inel detasabil....Citeste continuarea

Placinta cu ceapa verde

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol micut adaugam zaharul si drojdia; le pasam cu ajutorul unei lingurite pana ce compozitia devine lichida; pastram bolul intr-un loc caldut, pentru 10-15 minute, timp in care drojdia va...Citeste continuarea

Placinta ciobanului

Postat de: Ksenya in Piine

Pornim cuptorul la 180 grade. 1.In apa se dizolva drojdia 2. Faina se cerne si se adauga sarea,se amesteca si se adauga uleiul. 3.Peste faina se adauga drojdia cu apa si se formeaza o...Citeste continuarea

Prajitura Tigru

Postat de: ctlina in Dulciuri

Incalziti cuptorul la 180°C. Ungeti si presarati cu faina tava. Se amesteca bine ouale intregi cu zaharul  pana devin spumoase. Se adauga alternand laptele si vanilia amestecand in...Citeste continuarea

Prajitura cu frisca si capsune

Postat de: medioto59 in Prajituri

Intr-un bol mixam ouale cu zaharul si zaharul vanilat. Adaugam  frisca lichida si esenta de rom si mixam incontinuare. Cernem faina si o amestecam cu sarea. Adaugam treptat faina...Citeste continuarea

Porridge englezesc cu fructe

Postat de: Catalinaflorea in Dulciuri

Laptele se pune la fiert impreuna cu fulgii si praful de scortisoara. Se lasa pana da in clocot si fulgi absorb tot lichidul.Se taie fructele, se aseaza intr-un castron alternand cu porridge....Citeste continuarea

Prajitura Fanta

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Blatul: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Cand s-a intarit spuma, se adauga zaharul pe rand. Galbenusurile se amesteca cu uleiul. Se toarna cate putin peste albusuri...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu carnati afumati la...

Postat de: reisnaor_2006 in Pui

Se spala bine pulpele.Intr-un castron punem 3-4 linguri de ulei de masline, (in functie de cate pulpe vreti sa pregatiti) usturoiul taiat feliute si condimentele. Amestecam totul bine, pana se...Citeste continuarea

Penne in stil Tapani by Jamie Oliver

Postat de: Satisfyyourcravings in Penne

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata.  Intr-un robot de bucatarie se adauga parmezanul, usturoiul, ardeii iuti si se transforma totul intr-o pasta...Citeste continuarea

Pandispan cu jeleu de capsuni si menta

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma u un praf de sare. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Adaugam...Citeste continuarea

Pasca cu aluat de cozonac

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Este indicat ca ingredientele sa fie la temperatura camerei. Preparare maia Dizolvam drojdia in laptele caldut(nu fierbinte!!!).Folosim circa 50-75 ml lapte.Adaugam 1-2 linguri de faina si una...Citeste continuarea

Placinte in tigaie ca la mama acasa

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron incapator zdrobim cubul de drojdie intre degete, presaram apoi cate o lingurita de zahar si una de sare, apoi amestecam sa devina drojdia lichida. Adaugam apa calduta, apoi...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de capsuni

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Blat :Margarina la temperatura camerei o mixam cu zaharul pana acesta se topeste,apoi adaugam galbenusurile,omogenizam.Adaugam amoniacul stins cu zeama de lamaie si faina cernuta.Albusurile cu...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu ciuperci la cuptor

Postat de: Valclaudia in Pui

Pulpele de pui le spalam sub jet de apa rece, apoi le indepartam pielea. Le transam in jumatate si le presaram condiment pentru pui (din plic, nu mai stiu de la ce firma era pentru ca il...Citeste continuarea

Pulpite de pui pane

Postat de: cris2711 in Pui

Intai se condimenteaza pulpitele de pui cu sare,piper mozaic si piper cayenne. In trei castronele sau farfurii late se impart oul,faina si pesmetul. Untul sau uleiul se incing in tigaie....Citeste continuarea

Prajitura Raffaello

Postat de: Luana in Dulciuri

Crema Gelatina se hidrateza conform instructiunilor de pe plic, dupa care se topeste la microunde. Frisca se incalzeste intr-un vas la bain-marie . Se adauga cicolata taiata marunt si...Citeste continuarea

Panna cotta cu Green Sugar,...

Postat de: simona72 in Dulciuri

Dulceata am facut-o cu o zi inainte in felul urmator: se spala capsunile, se inlatura codita si se pun la scurs sa se zvante de apa. Fructele mele fiind mari le-am taiat in jumatati si...Citeste continuarea

Prajitura cu frisca si ricotta fara...

Postat de: raluca95 in Dulciuri

Mai intai ne ocupam de forma de copt, care trebuie sa fie cu peretii detasabili pe care ii tapetam bine cu folie alimentara (eu am folosit o farfurie pe care am pus doar "peretii" de la...Citeste continuarea

Pulpe la cuptor cu lamaie si...

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Pui

Amestecam  condimentele cu zeama de lamaie si usturoiul tocat marunt. Spalam pulpele de pui, le asezam intr-un vas si turnam peste ele amestecul de condimente. Eu nu am adaugat ulei pentru...Citeste continuarea

Pate din ficat de pui preparat la...

Postat de: merisor67 in Slow Cooker

Spalam si curatam bine ficatul de pui, apoi il scufundam in lapte si il lasam asa aproximativ 30 de minute. Ungem vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 l Digital cu ulei si unt, apoi asezam in el,...Citeste continuarea

Panna Cotta cu Green Sugar

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-o cratita adaugam frisca,laptele si punem pe foc mic pana ajunge in punctul de fierbere,adaugam zaharul si esenta,amestecam si mai lasam sa fiarba cca 1 min. Oprim focul si dam deoparte sa...Citeste continuarea

Petale de liliac cristalizate

Postat de: sufletista in Dulciuri

Albusul se bate cu cateva picaturi de apa pana incepe sa faca bule deasupra. Cu ajutorul unei pensule ungem uniform si subtire fiecare petala,presaram zahar deasupra si le asezam pe o hartie de...Citeste continuarea

Pastrav la cuptor

Postat de: reisnaor_2006 in Pastrav

Pastravul se eviscereaza si se spala foarte bine. Se presara cu sare, piper si se lasa asa 20 de minute. Fiecare bucata de pastrav se cresteaza si se impaneaza cu jumatati de felii de lamaie,...Citeste continuarea

Pita cu leurda la tigaie

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol adaugam faina cernuta, sarea, zaharul si amestecam facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta, iaurtul, uleiu si incepem sa framantam un aluat omogen si...Citeste continuarea

Pizza cu ciuperci, bacon si branzeturi

Postat de: rocsi_1612 in Pizza

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva, o turnam peste faina. Incepem sa framantam, turnam apa minerala calduta, putin cate putin, si...Citeste continuarea

Prajitura Ochelari

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se prepara maiaua din cei 50 ml lapte, 1 lg zahar, un pic de faina si drojdia zdrobita. se lasa la crescut. Intr-un bol se cerne faina, se pune praful de sare, untul taiat bucati si...Citeste continuarea

Pulpa de iepure in sos

Postat de: Dya in Iepure

Condimentam pulpele de iepure cu rozmarin, oregano si piper si le asezam intr-o tigaie (eu am folosit multicooker-ul) in care am adaugat 3-4 linguri cu ulei. Taiem usturoiul si morcovii in...Citeste continuarea

Placinta cu branza la tigaie cu...

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol adaugam faina,zaharul,sarea si amestecam,facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putin lapte,oul batut si treptat laptele caldut,framantam un aluat omogen,la final...Citeste continuarea

Pasta de naut cu ardei copt

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Am folosit atat naut de la conserva cat si ardei capia copt de la borcan, motiv pentru care totul a mers foarte rapid. Am pus nautul, ardeii capia si usturoiul in vasul robotului de bucatarie. Am...Citeste continuarea

Penne picante cu sos de smantana

Postat de: cristeena20 in Paste

Punem pastele la fiert in apa cu sare si putin ulei de masline. Intre timp preparam sosul. Intr-o tigaie punem putin ulei de masline si adaugam baconul cubulete. Lasam putin sa se caleasca si...Citeste continuarea

Pizza cu salam si bacon

Postat de: cristeena20 in Pizza

Pregatim aluatul de pizza: faina se cerne. Intr-un bol mic amestecam bine drojdia cu zaharul si inca putina faina si adaugam putina apa calduta, astfel incat sa fie ca o pasta mai subtire. Lasam...Citeste continuarea

Prajitura "Capsunica"

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Va ies multe portii din aceasta cantitate...eu am si daruit din prajitura mai bine de jumatate..deci daca faceti pentru mai putine persoane,, reduceti cantitatile! Prima data am preparat crema...Citeste continuarea

Prajitura "Alba-ca-zapada"

Postat de: Pungasa_Rogue in Prajituri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Pentru 3 foi: Toate ingredientele se amesteca, dar faina se pune doar cat sa iasa o coca moale. Apoi, se pune faina pe masa de lucru, se...Citeste continuarea

Pandispan cu capsuni, budinca si...

Postat de: Pungasa_Rogue in Prajituri

Se spala capsunile, li se indeparteaza coditele si apoi se taie in jumatati sau sferturi.  Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile...Citeste continuarea

Pipote si inimi la Multicooker

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri cu carne

Ceapa se toaca marunt se stropeste cu putin ulei de masline, se seteaza functia Fry pentru 5 minute. Adaugam tavie de pipote,punem 1 pahar de apa, setam la functia Boil si lasam 30 minute....Citeste continuarea

Pateu din ficat de pui - de casa

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Puneti ficateii in apa cu sare timp de 30 de minute. Spalati-i bine sub jet de apa rece si curatati-i. Se înmoaie gelatina intr-un bol cu apa rece. Curatati ceapa, usturoiul si...Citeste continuarea

Prajitura cu urda

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Mai intai amestecam urda cu grisul, zaharul, galbenusurile si zaharul vanilat. Blat:  Freci ouale intregi cu zahar,adaugi uleiul, faina amestecata cu cacao, laptele, praful de copt stins...Citeste continuarea

Piept de pui in crusta de susan la...

Postat de: Valclaudia in Pui

Preincalzim cuptorul la 280 grade. Pieptul de pui se taie fasii, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Tapetam tava cu hartie de copt, apoi trecem fasiile de piept de pui prin ou batut...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de branza si...

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Blatul: Se separa ouale. Albusurile se mixeaza bine cu praful de sare. Cand incepe sa se intareasca spuma, se adauga pe rand apa, apoi zaharul, mixand bine pana ce acesta se dizolva. Se pune...Citeste continuarea

Pandispan cu cirese

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Ciresele se spala,se scot samburii si se pun intr-o sita.  Ouale intregi se bat spuma cu zaharul,zaharul vanilat si un praf de sare. Se adauga treptat uleiul, faiana amestecata cu...Citeste continuarea

Pulpa de miel la cuptor

Postat de: mena29 in Mancaruri cu carne

Mi-a ramas de la Paste pulpa din fata de la miel si m-am gandit sa o fac pentru astazi,la cuptor. Dupa cum v-am spus si mai sus,nu am planificat acest lucru din timp si din acest motiv nu am avut...Citeste continuarea

Placinta cu branza dulce, capsuni...

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Mixam  bine ouale cu un strop de sare. Adaugam pe rand branza, iaurtul, zaharul, zaharul vanilat, esenta de rom, coaja de portocala si grisul. Amestecam dupa fiecare ingredient in parte cu...Citeste continuarea

Placinta cu ceapa si ciuperci

Postat de: mena29 in Mancaruri de legume

Am copt placinta intr-un vas ceramic cu diamertul de 26 cm. Amestecam branza de vaci, laptele, uleiul, putina sare si piper, adaugam faina cernuta si praful de copt. Framantam bine si intindem...Citeste continuarea

Panna Cotta cu capsuni

Postat de: pip69 in Dulciuri

Smantana impreuna cu zaharul se pune intr-o cratita pana ajunge in punctul de a fierbe. La sfarsit se pune gelatina si esenta, se amesteca bine si se  lasa la racit. Compozitia se...Citeste continuarea

Pâinici cu brânză

Postat de: panacris in Piine

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul, uleiul și drojidia (Atenție! Păstrați această ordine dacă vreti să crească aluatul!!!) Se...Citeste continuarea

Pulpite la gratar

Postat de: Luana in Mancaruri cu carne

Incingem gratarul ( eu am fcut cu lemne pentru ca nu am avut carbuni) Pulpele se ung cu toate ingredientele. Punem puiul pe gratar si lasam sa se patrunda bine. Din cand in cand se...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu tarhon la multicooker

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Pulpele de pui se cresteaza,se condimenteaza si se stropesc cu ulei de masline. Se seteaza la functia Fry se lasa cam 5-10minute pe o parte si 5-10 min pe cealalta parte. Se stropesc cu vinul...Citeste continuarea

Prajitura cu Nutella si frisca

Postat de: Dea_Dea in Prajituri

Blat: Albusurile le batem cu praful de sare pana se fac spuma, adaugam zaharul si mixam pana devin lucioase. Se adauga galbenusurile frecate cu ulei iar la final adaugam faina amestecata cu praful...Citeste continuarea

Prajitura cu lemon curd si jeleu de...

Postat de: simona72 in Retete diabetici

Pentru blat: se separa albusurile de galbenusuri, se mixeaza albusurile cu un praf de sare si Green Sugar pana obtinem o bezea consistenta. Se adauga galbenusurile, pe rand, mixand dupa...Citeste continuarea

Prajitura cu capsuni si crema de...

Postat de: reisnaor_2006 in Prajituri

      Albusurile se separa de galbenusuri.Cu ajutorul mixerului, albusurile se bat spuma. Cand sunt aproape gata, se toarna pe rand, in ploaie, cele 5 linguri de zahar si...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]