Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si sos de rosii

de Raisha in Pui, 25 Mai 2015 | 24165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 6 ciocanele de pui
  • - 2 kg de cartofi
  • - 1 conserva rosii cubulete 400 g
  • - 2 linguri pasta de tomate
  • - 2 cepe
  • - 3 catei de usturoi
  • - 1 lingurita cimbru
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si sos de rosii:

Pentru aceasta mancare vom avea nevoie de cartofi pe care ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete. Ungem o tava cu ulei si asezam cartofii in ea si ii asezonam cu sare. Separat intr-o tigaie punem ceapa la calit cu putin ulei si o cescuta cu apa. Dupa cateva minute adaugam si usturoiul taiat marut. Dupa ce s-au calit, adaugam conserva de rosii si pasta de tomate. Amestecam usor, condimentam cu sare si cimbru si lasam cateva minute pe foc. Luam de pe foc si turnam acest sos format peste cartofii din tava. Amestecam bine sa cuprinda toti cartofii din tava si adaugam o cescuta cu apa. Deasupra asezam ciocanelele de pui condimentate cu sare si cimbru. Dam tava la cuptor pentru aproape o ora si jumatate, dar din cand in cand mai adaugam putina apa in tava pentru a nu se arde cartofii. Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca putin si servim.

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripi de pui cu cartofi la cuptor