Paste cu cârnaţi afumaţi la capac
Postat de: Zamfira in PasteFierbem pastele în apă cu sare şi 1 lingură de oregano, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Punem pastele la fiert în momentul în care fierba apa. Până...Citeste continuarea
Placinta cu iaurt-Greceasca
Postat de: JulyCris in DulciuriFoile dezghetate le taiem bucati mici. Ouale le mixam impreuna cu zaharul,uleiul si praful de copt.Adaugam iaurtul si foile rupte,le amestecam in compozitie cu ajutorul unei palete.Punem esenta de...Citeste continuarea
Prajitura cu dovleac - reteta 1000
Postat de: RuxyRux in DulciuriSe taie untul rece felii si se cerne faina peste el intr-un vas adanc, se adauga galbenusurile, uleiul, vanilia, zaharul pudra si se framanta aluatul pana devine elastic (6 sau 7 minute), se...Citeste continuarea
Pui cu dovleac la slow cooker...
Postat de: Dya in Slow CookerCarnea se unge cu ulei (una- doua linguri), si, se asaza intr-un vas termorezistent. Se adauga usturoiul tocat/feliat si s e condimenteaza apoi uniform cu sare si piper dupa...Citeste continuarea
Paine cu ulei de masline
Postat de: Dea_Dea in PiineIntr-un bol punem faina, sarea si drojdia. Adaugam apa calduta pe rand pana cand obtinem un aluat ce poate fi intins. Impartim aluatul in doua si il punem in tavi de chec, lasam la dospit...Citeste continuarea
Pandispan cu branza de vaci reteta...
Postat de: iri_love in DulciuriCum se prepara Pandispan cu branza de vaci reteta simpla si gustoasa Pentru inceput pregatim brânza, pe care o amestecam cu ouale,zaharul, grisul, smântâna si zaharul...Citeste continuarea
Prajitura cu pere
Postat de: GeorgianaGrigorescu in PrajituriUngem un vas termorezistent cu putin unt. Frecam untul la temperatura camerei cu ouale, zaharul pudra si un praf de sare.Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacaoa.Adaugam esenta si...Citeste continuarea
Placinta - Chec cu ficat de pui
Postat de: ctlina in Aperitive / GarnituriPuneti ficateii in apa cu sare timp de 30 de minute. Spalati-i bine sub jet de apa rece si curatati-i. Curatati legumele. Tocati ceapa si usturoiul marunt, taiati morcovul in rondele....Citeste continuarea
Piept de pui cu legume si orez brun
Postat de: Dya in PuiPieptul de pui se taie in cuburi potrivite. Se rumenesc usor in cateva linguri cu ulei. Se adauga, apoi, rand pe rand, legumele tocate marunt: ceapa, morcovii si ardeii. Se calesc 5-10...Citeste continuarea
Piept de pui la cuptor cu legume...
Postat de: cristeena20 in Mancaruri cu carnePieptul de pui se taie in jumate si se condimenteaza cu sare, piper, Il asezam intr-un vas termorezistent nu prea mare . Adaugam ceapa julien si ardeiul fasii subtiri . ulei de masline ,...Citeste continuarea
Prajitura cu jeleu si mousse de...
Postat de: maisondenisse in DulciuriJeleu de fructe de padure: Gelatina se lasa la hidradat cateva minute in apa rece. Fructele de padure se fierb pe foc mic impreuna cu apa si zaharul...Citeste continuarea
Prajitura cu nuca si ciocolata
Postat de: Constelatialeu in DulciuriFoile de blat: Am folosit o tava cu dimensiuni de 28/38 cm pe care am tapetat-o cu hartie de copt. Albusurile cu un praf d esare le-am mixat bine, apoi am adaugat zaharul si am continuat sa...Citeste continuarea
Pate de casa, din ficat de pui,...
Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / GarnituriCum se prepara Pate de casa, din ficat de pui, reteta unui aperitiv gustos Spalam bine ficatul, il lasam sa stea in apa rece cam 30 de minute. Il curatam de pielite cu grija, il spalam pentru...Citeste continuarea
Prajitura cu prune si bezea by Gaby
Postat de: MotanLaOale in PrajituriSe mixeaza untul cu zaharul pana se topeste. Se adauga galbenusurile pe rand, mixand dupa fiecare. Se amesteca faina cu praful de copt si un praf de sare si se adauga peste compozitie. Se...Citeste continuarea
Piure cu pulpe de gasca
Postat de: Dya in Mancaruri cu carneCarnea o sărăm după gust şi o rumenim uniform. Între timp pregătim piureul de cartofi şi sosul. Cartofii îi tăiem în cuburi şi îi fierbem în apă cu...Citeste continuarea
Prajitura cu smochine
Postat de: dantes in DulciuriSmochinele se spala si se taie fiecare in patru. Se amesteca margarina cu zaharul,galbenusurile de ou si se adauga laptele,faina,praful de copt si se amesteca bine cu forta doar suntem...Citeste continuarea
Prajitura cu prune
Postat de: Retetegg in PrajituriOuale se mixeaza cu praful de sare si zaharul. Se adauga esenta, iaurtul si uleiul si se mixeaza bine. Se adauga faina si praful de copt si se amesteca usor cu o spatula pana se...Citeste continuarea
Prajitura desteapta cu ciocolata
Postat de: Criss in PrajituriOuale se separa si albusurile se bat spuma impreuna cu praful de sare. Se adauga zaharul tos si otetul si se bate in continuare pana rezulta o bezea ferma si lucioasa si zaharul se topeste....Citeste continuarea
Prajitura fina cu ciocolata
Postat de: RuxyRux in DulciuriSe topeste untul si se da vasul deoparte de pe foc, se pune ciocolata si se amesteca pana se omogenizeaza. Punem vasul in alt vas cu apa rece, astfel incat sa racim usor ciocolata, adaugam...Citeste continuarea
Pliculete cu mere
Postat de: RuxyRux in DulciuriPliculetele ajung pentru 4 persoane, chiar si pentru 6. Blatul: Se framanta un aluat din toate ingredientele( untul sa fie rece si taiat felii sau razuit) si se infaineaza usor , apoi...Citeste continuarea
Prajitura cu ciocolata si pere
Postat de: Oana in PrajituriPune laptele intr-o craticioara si da-l in clocot Rupe ciocolata bucati si pune-o peste untul taiat cubulete, apoi adauga laptele fierbinte...Citeste continuarea
Pui cu masline
Postat de: hany30 in Pui1. Într-o cratiţa încapatoare se încinge uleiul si se calesc timp de 5 minute ceapa curaţata si tocata marunt si usturoiul taiat felioare. Se adauga bucaţile de...Citeste continuarea
Prăjitură cu foi de bezea
Postat de: Bunica in PrajituriPregătește din timp toate ingredientele. Mixează ouăle cu zahărul o bezea fermă. Adaugă nuca și făina mestecând ușor de jos în sus. Ia tava dreptunghiulară a...Citeste continuarea
Prăjitură cu mere
Postat de: Bunica in PrajituriMerele spălate,șterse se dau pe răzătoarea mare. Se pun la scurs într-o strecurătoare. Faina pune-o într-un vas pentru frământat. Adaugă peste ea...Citeste continuarea
Pateu de butterfish afumat
Postat de: RuxyRux in PesteOuale se fierb 5 sau 6 minute pana devin tari. Se alege pestele, se pune in blender, impreuna cu untul, uleiul de masline, galbenusurile, mustarul, turmericul si piperul. Se mixeaza pana...Citeste continuarea
Pulpe de rata cu cartofi reteta...
Postat de: Bunica in RataÎntâi pune toate ingredientele pentru marinadă într-un castron împreună cu pulpele de rață. Acoperă cu folie alimentară și lasă jumătate de oră la marinat....Citeste continuarea
Placinta de dovleac cu stafide
Postat de: Dya in DulciuriCuratam dovleacul de coaja si il taiem in cuburi. Il trecem prin razatoare sau il maruntim cu ajutorul robotului. Adaugam stafidele, zaharul si scortisoara si amestecam pentru omogenizare....Citeste continuarea
Placinta cu ghebe
Postat de: Dya in Aperitive / GarnituriSpalam foarte bine ghebele si le frigem pe tava de aragaz. Intre timp faramam branza, adaugam ouale si smantana, omogenizand totul. Intr-un vas de yena, uns cu unt, intindem foile de...Citeste continuarea
Prajitura cu foi si branza de vaci
Postat de: gaby_d in PrajituriAs fi facut poze din timpul prepararii dar e atat de simpla prajitura incat veti intelege din vorbe :)) Am amestecat intr-un bol untul (la temperatura camerei) cu galbenusurile,...Citeste continuarea
Prăjitură cu mere si migdale
Postat de: ctlina in PrajituriIncalziti cuptorul la 160 ° C Bateti ouale intregi cu zaharul. Adaugati faina amestecata cu praful de copt. Se încorporează laptele progresiv si esenta...Citeste continuarea
Prajitura cu pere si migdale
Postat de: timea in DulciuriMixam untul impreuna cu indulcitorul Green Sugar, zaharul vanilat si un varf de sare. Adaugam apoi pe rand cate un ou si mixam in continuare. Urmeaza smantana si bicarbonatul stins cu putina...Citeste continuarea
Paste cu crema de branza,mazare si...
Postat de: gurita_ta2005 in PastePastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se lasa la foc mic,amestecand des pentru a nu se lipii. Crenvustiul se taie rondele si se pune la prajit in ulei de masline(nu se pune mult...Citeste continuarea
Prajitura Rudy
Postat de: JulyCris in PrajituriCernem faina si o amestecam cu praful de copt,cacaoa si praful de sare.Adaugam untul rece taiat cubulete,zaharul si galbenusul de ou si framantam un aluat care nu se lipeste de maini.Impartim...Citeste continuarea
Papricas de porc cu galuste
Postat de: reisnaor_2006 in PorcArdeiul si ceapa le curatam si le taiem cubulete.Intr-o cratita punem 3-4 lg de ulei si calim pe rand ceapa si ardeiul.Dupa ce...Citeste continuarea
Panzerotti in sos de rosii cu...
Postat de: gurita_ta2005 in PastePastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se amesteca cu grija pentru a nu se sparge pernutele. Intr-o tigaie punem pasta de tomate cu putin ulei de masline,busuiocul congelat...Citeste continuarea
Plăcintă crocantă cu prune şi...
Postat de: Zamfira in DulciuriAmestecăm drojdia cu o lingurită de zahăr, una de făină şi puţin lapte călduţ şi timp de 10 minute îl lăsăm la crescut . Adăugăm maiaua crescută peste făină, cele două...Citeste continuarea
Penne cu sardine
Postat de: simona72 in PasteSe pune apa la fiert, aproximativ 1litru. Cnd aceasta clocoteste se adauga pastele si se fierb 10 minute, conform instructiunilor de pe ambalaj. Ceapa verde se taie feliute, ardeiul si...Citeste continuarea
Prăjitură cu cremă de brânză...
Postat de: diaconta in PrajituriAm separat albusurile de galbenusurile oualor. Untul moale l-am mixat cu îndulcitorul Green Sugar,pâna ce acesta s-a topit si am obtinut o crema pufoasa. Am adaugat pe rând...Citeste continuarea
Penne rigate in salata vesela
Postat de: Veronica22 in PenneSfecla rosie se curata de coaja si se pune la fiert in apa cu putina sare. Cand fierbe apa adaugam si pastele si le lasam sa fiarba si apoi sa se raceasca in apa in care au fiert pentru a se...Citeste continuarea
Prajitura pufoasa cu mere si pere
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriSeparam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare si le dam la rece. Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc, adaugam uleiul, apoi laptele. Amestecam faina cu praful de copt,...Citeste continuarea
Paste cu spanac
Postat de: deyutzky in PasteFierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Umplem o oala cu apa, adaugam putina sare, iar in momentul in care incepe sa fiarba adaugam spanacul si il oparim 5-6...Citeste continuarea
Paste cu linte
Postat de: gurita_ta2005 in PasteCeapa se toaca marunt iar morcovul se da pe razatoarea mica si se pun la calit in ulei de masline pentru cateva minute. Se acopera cu apa si se lasa la foc mic pana scade zeama. Se...Citeste continuarea
Placinta frageda cu mere
Postat de: Pungasa_Rogue in DulciuriUmplutura: Merele curatate de coaja si seminte se dau pe razatoare, se pun intr-o cratita impreuna cu zaharul si se calesc la foc potrivit. Cand scade zeama lasata de mere, se ia cratita de...Citeste continuarea
Placinta cu paste si ghebe
Postat de: sufletista in PasteIntr-o tigaie calim ceapa tocata marunt in putin ulei de masline,cand devine transparenta adaugam ardeii tocati marunt si lasam sa se caleasca impreuna cca 3 min dupa care adaugam...Citeste continuarea
Placinta cu spanac, omleta si branza
Postat de: merisor67 in Aperitive / GarnituriPentru aluat , frecam oul cu sare, adaugam uleiul, apoi untul taiat in cubulete, laptele, verdeata tocata marunt si treptat, faina cernuta impreuna cu praful de copt si bicarbonatul. Framantam...Citeste continuarea
Pizza cu blat de spaghete
Postat de: sufletista in PasteSpaghetele le fierbem in apa cu sare timpul indicat pe pachet.Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa. Intr-un bol amestecam ouale cu laptele,sare,piper,adaugam branza si amestecam...Citeste continuarea
Păstrăv la cuptor cu...
Postat de: Zamfira in PastravCurățăm, spălăm foarte bine păstrăvul. Curățăm si spălăm legumele. Sărăm, piperăm păstrăvul după gust. Punem câteva felii de lămâie în interiorul păstrăvului...Citeste continuarea
Placinta cu carne si ceapa verde
Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carneLasam aluatul sa se dezghete la temperatura camerei. Taiem ceapa verde marunt si impreuna cu carnea o punem in tuci sa se caleasca, cca 15 min. Mozzarela o taiem cubulete mici. Scoatem din tuci...Citeste continuarea
Pere caramelizate la cuptor
Postat de: ctlina in DulciuriÎntr-un castron, se amestecă făina și drojdia uscata. Adaugam laptele încălzit în prealabil și se framanta bine (dacă aveți un robot utilizați-l). Se adaugă...Citeste continuarea
Piept de rata cu sos de portocale
Postat de: CameliaComan in RataPrima data am condimentat bucatile de rata cu piper si sare.Le-am crestat si le-am pus cu pielea in jos in tigaia incinsa.Lasam la foc mic. Cand este rumena o intoarcem pe partea celalalta.O punem...Citeste continuarea